Şimdi Ara

Denetimli Serbestlik Uzmanıyım. Kafanıza takılanları sorabilirsiniz. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
18
Favori
158.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumun en faydalı konularından birisi.
    Ama konyla ilgilenen güncel arkadaşlar olsaydı,daha çok faydalı olurdu.
  • ben denetimlik serbestlikte gözetim altındayım. çalışan birisi denetimli serbestliğe gittiğinde rapor tarzı birşey alabiliyormuyuz. benim tedavim bitti sadece görüşmelere gidiyorum.
  • nefes123 kullanıcısına yanıt
    Kardeş ilk önce bi konunun tarihine bak konuyu açan arkadaş hala aktif mi ona bak napıyon sen ??
  • İnternetten yemek söyleme uzmanıyım sorun var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BornToDie-

Kardeş ilk önce bi konunun tarihine bak konuyu açan arkadaş hala aktif mi ona bak napıyon sen ??

bi akıllı sensin demi adam foruma üye görünce yazar yazmaz seni mi gerdi sanane
  • HORT bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

2005 yılında suç işledim(bilişim suçu), 5 ay ceza aldım. 5 ay ceza hükmün açıklaması geriye bırakıldı.

4,5 yıl sonra başka bi olaydan ceza aldım(basit yaralama). aldığım ceza para cezasına o da kamuya faydalı işte çalışmaya çevrildi. kamuya faydalı işte çalışıp bitirdim.

5 yıl geçmeden suç işlediğim hagb olan dosyam açıklandı. 5 ay ceza infaz edildi. 5 ay ceza 2 yıldan az olduğu için DS faydalandım 1 hafta yatıp DS ile çıktım 2-3 ay haftada 4 gün imza verdim. imzam da bitti.

şimdi yeni bir dosyam açıklanacak(hakaret tehdit,basit tehdit). bu da son dosyam. yaklaşık 9 ay falan ceza alacağım sanırım. diğer dosyalarımla infaz yanması gibi birşey olabilir mi?

bu aldığım ceza 9 ay 2 yıldan az olduğu için tekrar DS faydalanıp tekrar girdi çıktı mı yapacağım açık cezaevine?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi midnightcrawler -- 14 Haziran 2018; 18:59:30 >
  • midnightcrawler kullanıcısına yanıt
    suç makinesimisin kardeşimm
  • selamlar

10ay 25 gün ağır yaralamadan ceza aldım

acık ceza infaz kurumunda 1 hafta yattım. denetimli serbestlik le dışarı çıkardılar. denetim serbestlik bürosuna 1 gün geç geldim. (3 gün içinde değil de 4. gün başvurdum) ve bu sebepten denetim başvuru süresini kaçırdım diye cezayı yatacaksın diyorlar. geçerli bi sebep bir rapor var sa hakim kabul edebilir diyorlar.

nasıl bir belge nasıl bir dilekçe yazsam kabul edilir. lütfen yardımcı olunuz.
  • Arkadaşlar benim 20/10/2013'de uyuşturucu kullanmaktan tam 1 yıl denetimli sebestliğim var,aradan 5 yıl geçti şimdi pomeme başvurdum tüm süreçler olumlu olsa dahi okuldan atılma ihtimalim var sizce problem olur mu süreç nasıl işler ayrıca birde tazminat kitliyorlar beni bilgilendiriseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • Kardeşim öncelikle selamlar.denetim uzmanıyım demissin.birkaç sorum olacak.aralik 2018de uzerimde bir miktar uyuşturucu ile yakalandim karakolda ifade verip serbest bırakıldım.2019temmuzda savcılıktan denetim kararı geldi.bir kez muayene ve sonrası malum denetimli serbestlik.simdi eve denetim bürodan evrak gelecekmiş ne zaman gelir.bu olay sabıka kaydimda gozukecekmi yada arsiv kaydı var yazacak mi.gbt ye isleyecekmi.bu seminerlere ayda birmi gideceğim süreç nasıl işleyecek
  • merhaba herkese.17 haziran 2019 ayında motorsiklet ile evimin önünde seyir halinde iken dengemi kaybedip yere düşmem ile olay yerine polisler geldi.alkol testi yapıp 2,57 promil alkol olduğu saptandı.mahkeme dava acıp alkol ve uyusturucudan maddesi altındayken araç kullanmak suretiyle trakik güvenliği tehlikeye sokma suçundan mahkeme açıldı. 14 ocak 2020 mahkemem var. 2017 yılında hagb dan mahkemeye cıktım ve hakim bey bana hapis veya para cezası ne kadar olduğunu söylemedi. .5 yıl ertelemeli ceza verdi.17 haziran 2019 yılında ikinci aynı olaya benzer oldu.. 2017 yılındaki ertelenmiş ceza dava dosyası tekrar açılacak. ilk hagb ne ceza alırım?. ikinci mahkemeden hapis cezası mı yoksa para cezası mı alırım? lütfen yardımcı olun. durumum nedir ? tesekkkür ederim.
  • lütfen yardımcı olun. tşk ederim
  • lütfen yardımcı olun tşk ederim.
  • kronolojik K kullanıcısına yanıt
    çok tşk ederim. ama benim iki olayda ölüm ve mala zarar yok. birinci mahkemeden aldığım HAGB MAHKUMİYET AÇIKLADIKTAN SONRA EĞER HAPİS CEZASI VERDİ İSE ERTELEYEBİLİR MİYİZ? YA DA PARA CEZASINA ÇEVRİLEBİLİR Mİ?

Denetim süresi içinde suç işlemediği halde hakimin belirlediği denetimli serbestlik yükümlülüklerini yerine getirmeyen sanık hakkındaki hükmün de açıklanmasına karar verilir. Ancak, bu durumda hükmü açıklayan mahkeme sanığın cezasının yarısına kadar olan bir kısmının infaz edilmemesine karar verebilir. Mahkeme, koşulları varsa suç işlemeyen ancak yükümlülüklere aykırı davranan sanık aleyhine hükmedilen hapis cezasını erteleyebilir veya adli para cezası gibi seçenek bir yaptırıma çevirerek yeni bir mahkumiyet hükmü de kurabilir.

BEN HAPİS Mİ YATACAĞIM HAGB AÇIKLANDIKTAN SONRA. TŞK EDERİM.
    bir yorum okudum bu saydan .
    bu olay 16 eylül 2019

Hacı aynı durum bendede var. Az önce mahkemeden çıktım. Ama bu ehliyetsiz alkollü olan 2. Mahkemenin sonucu.2,60 alkol oranı 6000 tl para cezası.
    Önümüzdeki ay Isparta’da 3,47 den ilk yakalamışım (6ay gittiğinde ehliyet )
    Benim çevirmelerin arası 15 gün. Geçmiş davaların üzerinden 5 yıl geçmemiş geri salınması veremedi hakim. Bakalım Isparta ne sonuç verecek. Haberleşiriz.

sonra

347 promil alkollü 6 ay ehliyet kaptırma davası dün görüldü. 2 yıl hapis cezasına 5 yıl erteleme. Hadi geçmiş olsun herkese. Bundan sonra artık daha dikkatli.

anlatmak istedğim infazı vermiş 2 yıl ama ertelemiş.
  • adliye gittim. sordum. ilk mahkeme bana 5 ay hapis vermiş. 1/6 oranında indirim yaparak 4 ay 5 gün ceza vermiş. iki avkata sordum. biri tekrar ertelenir ve para çevrilir dedi. biri direk hapis yatarsın dedi. ne olacak ? lütfen açıklama yapın. tşk ederim.
    merhaba avukat bey..ikinci olayımda 17 haziran 2019 ayında motorsiklet ile evimin önünde seyir halinde iken dengemi kaybedip yere düşmem ile olay yerine polisler geldi.alkol testi yapıp 2,57 promil alkol olduğu saptandı.mahkeme dava acıp alkol ve uyusturucudan maddesi altındayken araç kullanmak suretiyle trakik güvenliği tehlikeye sokma suçundan mahkeme açıldı. 14 ocak 2020 mahkemem var. 17 haziran 2019 yılında ikinci olayım

2-ikinci mahkemeden hapis cezası mı yoksa para cezası mı alırım? lütfen yardımcı olun. durumum nedir ? tesekkkür ederim.
  • Kırmızı veya yesil reçeteli ilacı kötüye kullanım da herhangi cezaya mahruz kalırmıyız.
    Bu kötüye kullanım ticaretini yapmak değil
    anladım arkadaşım. yinede tşk ederim sorulama cvbverdğin için. evet hergün uyuyamıyorum. kafamda sürekli bişeyler kuruntu oluyor.panik yapıyorum. korkuyorum. acaba bişey mi olacak diye. psikolojim bozuldu.
  • yazın basvurmustum kpss puanım yetmedi bende denetimli serbestlık uzmanı olacaktım güzel meslekmıs
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.