< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Denetimli Serbestlik Uzmanıyım. Kafanıza takılanları sorabilirsiniz. (5. sayfa)
-
-
denetimli serberstlik 2 yıl hapis cezası alanlar mı yararlanıyor? yani 2 yıl ceza aldık diyelim. 3 - 5 gün girdi çıktı yapıp geri kalan cezamızı denetimli serbestlikten yapacağız. yeni yasada 01,01,2020 itibariyle 6 ay denetimli serbestlik
Denetimli Serbestlik ve 01.01.2020 Tarihi İtibariyle 6 Ay Açık Cezaevi Şartı
Denetimli serbestlik, bir infaz hukuku kurumudur. İnfaza dair hukuk kuralları derhal uygulanmak zorundadır. Yani, infaza dair bir yasal düzenleme yürürlüğe girdiği zaman aynı durumdaki herkese eşit olarak derhal uygulanmalıdır.
01.01.2020 tarihinden itibaren, denetimli serbestlikten faydalanmak için açık cezaevinde 6 ay kalma şartı yürürlüğe girecektir. Mevcut düzenlemeye göre bu tarihten itibaren denetimli serbestlikten yararlanmak isteyen tüm hükümlüler, 6 ay açık cezaevinde kalmalı veya kalma hakkını elde etmelidir. Aksi halde, 2020 yılından itibaren denetimli serbestlik kanunu uygulamasından faydanılması mümkün değildir.
-
ikinci mahkemem var 14 ocak 2020 de.ordan alacağım ceza para cezası mı? hapis cezasımı alırım bilmiyorum. mesela paracezası aldım diyelim. 2017 yılındaki mahkemem de hagb 4 ay 10 gün hapis cezam vardı. 2017 yılındaki ilk olan mahkememdeki hapis cezasını mı yatarım? egeğr ikinci mahkemem hapis cezası + para cezası verse diyelim. bu ikinci mahkemem verilecek hapis cezası ile ilk olaydan ki hagb hapis cezası birleştirilip hapis cezası yatacağım. tşk ederim. -
hayalimdi makam araçlı denetimli serbestlik müdürü olmak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lütfen yardımcı olun. -
yardımcı olun lütfen durumuma... -
lütfen bana yardımcı olun.. tşk ederim. -
benim durumum ne olacak ? -
bu iki olaydan sonra hapis cezası alıp yatacak mıyım? -
3 hafta kaldı mahkemeye...çok korkuyorum. -
Arkadaşlar ikinci olaydan TCK 51.mad.10 ay hapys cezası alıp erteleme aldım ve 1 yıl denetim serbestliği ile ertelendi. İlk olaydan olan hagb 4 ay cezam bozuldu mahkeme olacak 23 Haziran'da. Hagb 4 ay cezam ne olacak? İkinci olaydan aldığım ertelemeye etki eder misiniz? ertelemem bozulur mu? Yoksa ertelemem bozulmaz ve ben sadece hagb için mi cezaevine girip çıkıp denetim serbestliği olacak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba 2016 yılından bir olaya karıştığım için açık cezaevine girdi çıktı yapıp denetimli serbestliğe yönlendirildim, denetimli serbestliğe müracat ettim ilk 3 ay haftada 4 gün imza atıcağım ve 98 gün kamuda çalışma hizmeti verdiler,
Ben Normalde İsteğe Bağlı Sigorta Bağkurluydum kendi primimi kendim yatırıyordum, ama denetimli serbestlikteki vaka sorumlum bağkur olmaz sigortalı bir işte çalışman gerekiyor dedi ve 15 gün süre verdi sigortalı bir yere başlarsam evrağo götürecem ve kamuda çalışma iptal edilecek, şuan sigorta yaptırabileceğim bir iş yeri yok olduğum şehirde , acaba şahıs şirketi açsam bu durumdan kurtualabilirmiyim, veya diyelimki başka bir ilde sgk lı bir iş buldum evden çalışma şekli ile denetimden gelip sürekli denetlerlermi , süreç nasıl olur tavsiyesi bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim
teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X