Şimdi Ara

deneyimli intçilerden yardım istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: draugerr

evet sınır sp ile butun nukeler acılıyo ama millet slak ya sp farm yapıyo. lvl 30 da acarsın 70te napcan?? hadi 70te de actın, full int o hp ile auto potu %99hp ve 0.5 use delay ile acıp, inventory full hp pot mı oynuycan, komiksin...

kaybol velet... bilmeden konuşmaya dewam etme...
  • velet dedigin adam bi cok ulkede saygı duyulan bi meslegin 4. sınıf ogrencisi, bilgisayar muhendisligi... yani matematigime ve sistem analizime guvenerek hesapladım soylediklerimi. 7-24 oyun oynamaya vaktim olmadigi icin yani senin gibi bi gunde lvl 30 yapamıyacagım icin daha mantıksal yollarla benim olan az zamanda nası daha cok keyif alırım onun hesabını yapıyorum, amelelik yapıpta oyundan baska biseyle ugrasmanın diil.
    bu tartısma gereksiz yere cok uzadı.
    ben cıkıyorum...
    hayatı ertelemeden eglenin,
    ii eglenceler...
  • quote:

velet dedigin adam bi cok ulkede saygı duyulan bi meslegin 4. sınıf ogrencisi, bilgisayar muhendisligi... yani matematigime ve sistem analizime guvenerek hesapladım soylediklerimi. 7-24 oyun oynamaya vaktim olmadigi icin yani senin gibi bi gunde lvl 30 yapamıyacagım icin daha mantıksal yollarla benim olan az zamanda nası daha cok keyif alırım onun hesabını yapıyorum, amelelik yapıpta oyundan baska biseyle ugrasmanın diil.
    bu tartısma gereksiz yere cok uzadı.
    ben cıkıyorum...
    hayatı ertelemeden eglenin,
    ii eglenceler...

seviyeni kordugun icin cok tesekkur ederim kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.CoWbOy

quote:

evet sınır sp ile butun nukeler acılıyo ama millet slak ya sp farm yapıyo. lvl 30 da acarsın 70te napcan?? hadi 70te de actın, full int o hp ile auto potu %99hp ve 0.5 use delay ile acıp, inventory full hp pot mı oynuycan, komiksin...

kaybol velet... bilmeden konuşmaya dewam etme...

lvl 70 olman insanlarla böle konuşma hakkını vermez sana kendini oyuna fazla kaptırmışsın yüksek lvlim kralım diğerleri ezik bi b....k bilmiyolar havasına girmişsin daha saygılı konuş insanlarla oyunu öğrencene insanlık öğren

• hic sp kasmadan sp ler tum skillere yetiyor ama...
    2 nuke u acıp da onları uplamaya kalkısınca olmuyor..
    35 nuker ve 39 str glavie yetistirdim biliorum...
    nukerımla hic sp farm yapmadım 2 nuke uda actım upladım heuksel pasfini lvl 3 yaptım cold korumasını actım parry actım vs vs bissuru pasif ve korunma skillerini actım nukeların upgrade inede yetti...
    ama ya sonrası??
    en son 0 a yakın sp kalmıstı(artık o charla oynamadığım icin hatırlamıorum)
    uplanıcak 2 mastery,uplanıcak 2 nuke,uplanıcak korumalar,heuksel pasif icin o da maxlanıcak.....
    iste bunlar icin sp yetmiicek...
    sp farmın amacı her lvlde tam verimli yol almaktır.acabilecein en iyi buyuleri sonuna kadar acabilmek icindir...
    acmassın hızlı lvl kasarsın o oyuncunun sorunu ama 56 olduğun zaman mesela ilk nuke un light ise 2. skillin olan fire ı 56 ya getiremediğini ve 56 nuke unu acamadığını dusun
    (fire nukeun 2. si 56 da die hatırlıorum umarım yanılmıorumdur)

bu arada mr. cowboy demissinki hic sp farm yapmadım ve lvl 70 e geldim...
    ilk lvl 70 olduğun an bana acılmıs masterylerini skillerini ve kac kere upgradelendiğini soylermisn

• @unneamed hero

sadece buffların levelleri düşüktü en fazla 2. kitaplar açıktı.. diğer vuruş skilleri yani nukeler hepsi max idi sonradan düşrdüm sp farma başladım...

@_battal_

bugün bir karalama kampanyasıdır almış başını gidiyor... o kişiye pm atmıştım ancak sanırım iletilmemiş eminm kendisine ulaştığında aramızda sorun kalmayacaktır... ben insanlara o şekilde yaklaşsaydım şu an bu forumda olmazdım.. bana saygıyı ve insanlığı öğretmeye çalışacağına yapıcı olmaya bak ta önce kendin insan ol...
  • ben insanım kardeşim bana insanlığı sen öğretemessin istersen söylediğin laflara tekrar bak ve uyarlmayı hak edip etmediğini düşün
  • dun trade run ararken 2 hunter gordum hyongo ghost warrior kesen. baktım damageleri benimkinden az benimde canım sıkılmıs trade run aramaktan, beklemekten indim attan giydim thief kıyafetlerimi sonra bastım buffları (aptallıga bak bassana buffları thief olmadan once) neyse allahtan ben son buffı basarkren saldırmaya basladılar. basladık girismeye biri cabuk oldu ama hyongolar da girismeye baslayınca hp 22 ye kadar dustu (lag sagolsun autopot da basamadım heralde) tam dedim ulan gitti exp diger hunter da indi assagı, hp pot basıldı hyongoları da aldım sonra neyse g.tu kurtardık.

simdi asıl soru benim lvl 26 almost full int (10str) karakterime o 10 str yi vermeseydim simdi 3-4k az expli bi karakterim mi olurdu yoksa eger 10 statı str degil inte verseydin de adamlar cabuk inerdi sen yine kurtulurdun diyenler de var mı?
  • lvl 26 iken ztn full int karakterin yapabileceği bişey yokki.full int karakter nukeleri açtıktan sonra coşar.
  • verdigin damage inte paralel artmaz mı, ben mi yanlıs biliyom??
  • quote:

Orjinalden alıntı: _battal_

ben insanım kardeşim bana insanlığı sen öğretemessin istersen söylediğin laflara tekrar bak ve uyarlmayı hak edip etmediğini düşün

Katiliyorum arkadasa. Nedense cowboyda böyle bir sekillenmeler sezdim hayir yani Kaybol velet ne demek ? sinir aniyla bile ciksa nedeni karsilik verememek demek ve kücülmek demek. Okudugum kadariyla pekde bi mütavizi basliyor sonunda kaybol velet'i görünce ßirden gözden düsüyor Neyse yorum yapmak haddime degil sadece değinmek istedim ve Cowboyun herzaman bilgisini dinlerim cünkü troy daha yeni iken diger oyunlar kisminda silkroadi ilk kez cowboydan ögrenmistim bu oyunu bir kac kisiyle felan lvl 10 olup at alma yarisi vardi herkeze iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Internal Bleeding -- 17 Haziran 2006; 14:19:21 >

• 60 lvlde sp farm yapıorum (bi enayi ben varım heralde)
    + buffsız char eziktir
    sp farm olmadan heuksal pasifi de açamazsın
    cowboy merak ediorum hiç kendi lvlinde bi adamla pvp yapmayı denedin mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubber_fg -- 18 Haziran 2006; 5:31:12 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.