Şimdi Ara

deneyimli intçilerden yardım istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • venice serverında 22 lvl bi charım var şimdi bu charda 10 puan str verdim gerisi full int biraz hibrit oldu sizce bu chardan iyi bi nuker olabilirmi yoksa bu char ziyanmı oldu lütfen yardım edin şu anda statları str=52 int=96 bundan sonra full int gitsem olurmu?

• lvl 30 a kadar int ver ve splerini silah skiline değilde nuke acıcagın skile ver ve nukeleri uploadla son derece güzel bir nuker olur ama tabi pure int kadar magical attack olamaz...bu flowers görevi ne kadar sıkıcı bir görevdir ya...
    lost ring hiç yapmak istemiyorum...

arkadaşım sana tek sözüm yukarıdakileri uygulamandır...bunun faydasını görüceksin ben böle bi sürü char yaptım yanlışlıklada olsa arkadaslarıma ve parayla 3-5 tanesini sattım... hala da var 1 tane duruyor troyda lvl 24...gerci böyle charlarda bazen pure charlardan da iyi olabiliyor işte yetiştirmeye baglı...

kolay gelsin görüşürüz
    sevgi saygı hürmet.
  • ben aynı şekilde yaptığım okçuyu lvl 32 de bıraktım çünkü mana sıkıntısı çekiyordum sürekli. ilerki lvl larda açılan skıller çok mana istediği için manam çabuk bittiğinden mana doldurmakla geçiyodu vaktim. hem full ınt vermeyince magical attackda düşük oluyo aynı skıllı kullanmana rağmen başkasına göre daha az vuruyosun. ben bu nedenlerle full ınt gittiğim bir char açtım şu an lvl ı düşük olmasına rağmen oyundan daha fazla keyif alarak oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bworz

ben aynı şekilde yaptığım okçuyu lvl 32 de bıraktım çünkü mana sıkıntısı çekiyordum sürekli. ilerki lvl larda açılan skıller çok mana istediği için manam çabuk bittiğinden mana doldurmakla geçiyodu vaktim. hem full ınt vermeyince magical attackda düşük oluyo aynı skıllı kullanmana rağmen başkasına göre daha az vuruyosun. ben bu nedenlerle full ınt gittiğim bir char açtım şu an lvl ı düşük olmasına rağmen oyundan daha fazla keyif alarak oynuyorum.
    Sorun yok dvm et
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3T1N

Sorun yok dvm et

Alıntıları Göster
    arkadaslar tesekkurler cevaplar için.

aslında hala kararsızım beni gaza getirici bi iki msj daha gelirse oynıcam bu charla

tavsiyelerinizin devamını bekliorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdkbet

arkadaslar tesekkurler cevaplar için.

aslında hala kararsızım beni gaza getirici bi iki msj daha gelirse oynıcam bu charla

tavsiyelerinizin devamını bekliorum

Alıntıları Göster
    aynı durumda bi charım var lvl 23 tam 10str verdim bende gerisi int. aynı tereddutu bende cok yasadım ama baya bi sp farm yaptiim icin bırakmaya kıyamıyom ve cokta bi problem olcagını sanmıyom. en kotu ihtimalle ilerde pvp canım cektiginde kendimden 3 lvl alttaki adamları keserim:) hemde rahatlıkla:) hatta tahminimce 1-2 lvl altı da keserim gibi geliyo ama denemeden bilinmez. ha bide unutmadan o farkı sp farm yaparak kapamakta mumkun olabilir gibi geliyo. sansına 3-5 mastery yuksek oldugun biri gelirse kesersin gibime geliyo, bilmem sro forum ahalisi onaylar mı??

• quote:

Orijinalden alıntı: draugerr

aynı durumda bi charım var lvl 23 tam 10str verdim bende gerisi int. aynı tereddutu bende cok yasadım ama baya bi sp farm yaptiim icin bırakmaya kıyamıyom ve cokta bi problem olcagını sanmıyom. en kotu ihtimalle ilerde pvp canım cektiginde kendimden 3 lvl alttaki adamları keserim:) hemde rahatlıkla:) hatta tahminimce 1-2 lvl altı da keserim gibi geliyo ama denemeden bilinmez. ha bide unutmadan o farkı sp farm yaparak kapamakta mumkun olabilir gibi geliyo. sansına 3-5 mastery yuksek oldugun biri gelirse kesersin gibime geliyo, bilmem sro forum ahalisi onaylar mı??

Alıntıları Göster
    benim lv40 dün 39 ken janganda pvp yapıyordum ve bende bir 12 str filan verdim 2050 canım var ve heuksal pasifi de açtım lv1 de dün full str adama fire wall ile birlikte daldımmı kesiyordum full int olsam adam tek çekerdi bazen adamlan iki str gibi kapışıyorduk ama fire wall açıkken genelde alıyordum lv63 guildden arkadaşım abim full int pişman oldu inte çünkü millet str verip bağladı bota lv70 oldu biz yatıyoz habire diyor
    mutlaka azıcık str lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: OnIy4yOu

benim lv40 dün 39 ken janganda pvp yapıyordum ve bende bir 12 str filan verdim 2050 canım var ve heuksal pasifi de açtım lv1 de dün full str adama fire wall ile birlikte daldımmı kesiyordum full int olsam adam tek çekerdi bazen adamlan iki str gibi kapışıyorduk ama fire wall açıkken genelde alıyordum lv63 guildden arkadaşım abim full int pişman oldu inte çünkü millet str verip bağladı bota lv70 oldu biz yatıyoz habire diyor
    mutlaka azıcık str lazım

Alıntıları Göster
    22 level demek hızlı kasınca en fazla 3-5 saat demek...

beni dinlersen yeni baştan aç full int ver... ilerde çok pişman olursun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.CoWbOy

22 level demek hızlı kasınca en fazla 3-5 saat demek...

beni dinlersen yeni baştan aç full int ver... ilerde çok pişman olursun...

Alıntıları Göster
    bencede 22 lvl kolay kasarsın ve eger nuker yapacaksan sword ac ve full ınt ver bich skılerını ac ama uplama 30 da 2 nukeyı acıp dvm edersın ılk skılın fıre olsun.. kral char
  • nuker olcak adam sp yapmadan nası nuker olcak, olursa nası kolayca 22 ye gelecek?? bi hata mı var orda ne??
  • quote:

nuker olcak adam sp yapmadan nası nuker olcak, olursa nası kolayca 22 ye gelecek?? bi hata mı var orda ne??
    hızlı yazdım anlamsız gelmis olabilir, anlamayanlar icin tercumesi:
    nuker olcak adamın sp farm yapması gerekir bu durumda nası hızlıca 22 ye gelinir ki, saglam sp farm icin de ortalama bi oyunla gunler (belki bi hafta) gerekebilir, gerekmez mi??
  • quote:

nuker olcak adamın sp farm yapması gerekir bu durumda nası hızlıca 22 ye gelinir ki, saglam sp farm icin de ortalama bi oyunla gunler (belki bi hafta) gerekebilir, gerekmez mi??

Alıntıları Göster
    10 point str'den bisey olmaz bence.. Sen devam et char'ina guzel guzel. Hatta Ksro'da felan ciplakken balance'i int 90% tutup kalanini str'ye veren char'larin da begenildigini okudum bi yerde.. O yuzden seni oldurecek ah vah dedirtecek bi fark degil 10 str bence.
    Heuksal'a 60 mastery harcamazsin sonra 1k hp icin.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: EvliyaCelebi

10 point str'den bisey olmaz bence.. Sen devam et char'ina guzel guzel. Hatta Ksro'da felan ciplakken balance'i int 90% tutup kalanini str'ye veren char'larin da begenildigini okudum bi yerde.. O yuzden seni oldurecek ah vah dedirtecek bi fark degil 10 str bence.
    Heuksal'a 60 mastery harcamazsin sonra 1k hp icin.. :)

Alıntıları Göster
    DENEYİMLİ İNTÇİLER ARANIYOR
    KOŞULLAR: BAYAN,30 YAŞ ALTI,EN AZ BİR ŞİRKETTE DENEYİM
    MAAŞ: AYLIK 400YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _NuWaNdA_ -- 11 Haziran 2006; 0:52:30 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: draugerr

sp farm bu oyunu insanlara eziyet yapmak için bilmeyenleri yanlış yönlendiren bu düşüncedeki insanların hiç bir şey bilmeden saçma sapan konuşmasından ibaret değildir!

Eğer sen kalkıp sp farm yapmadan intci olunmaz diyorsan senin max lvl in 35-40 dır... kısaca hiç bir şey bilmiyorsun demektir...

Sp farm yapmadan bütün buildler sp ler doğru kullanıldığı sürece yetiyor ve artıyor... Sıfır sp farm = 70 lvl yaptım.. şu an paşa paşa sp farm yapıyorum.. eziyet mi? hayır... sıkılmak var mı? hayır... ezik miyim? hayır... önüne gelen bana tek atıyor mu? hayır... başkalarından fazla oynayıp sırf sp farm illetine düşüpte ezik mi kaldım? hayır... hayır... hayır... Sıfır sp farmla en kötü 60 lvl e gelin eziklikten kurtulun... başkalarından fazla oynadığınız halde sizden iyi bir char gördüğünüzde içine düşeceğiniz negatif durumu düşünün... 1 günde sp farm yapmadan "31" lvl yaptım greece de... demek ki oluyormuş.. insanları yanlış yönlendirmekten vazgeçin...

@EvliyaCelebi

Bu yabancı forumlardan gördüm lafından harbiden gıcık kapmaya başladım.. abi adamlar mı yaptı bu oyunu? bu oyun tamamen bir denge üzerine kurulu... nasıl bir full int adam garmentle yaratıklara gider ezik kalırsa bir str adamda pvp de intciya karşı armor giyerse ezik kalıyorsa full int veya full str verenlere karşı hybridler her zaman ezik kalıyor.. bunu yaşayın... görün... sonra konuşun... başkalarının fikirlerine her zaman saygı duyarım ama bu fikirler insanları içinden çıkamaz kördüğüme dönüştürüyorsa buna karşıyım.. kendi uyguladıklarınızı buyrun anlatın..

sevgi ile...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.CoWbOy

quote:

sp farm bu oyunu insanlara eziyet yapmak için bilmeyenleri yanlış yönlendiren bu düşüncedeki insanların hiç bir şey bilmeden saçma sapan konuşmasından ibaret değildir!

Eğer sen kalkıp sp farm yapmadan intci olunmaz diyorsan senin max lvl in 35-40 dır... kısaca hiç bir şey bilmiyorsun demektir...

Sp farm yapmadan bütün buildler sp ler doğru kullanıldığı sürece yetiyor ve artıyor... Sıfır sp farm = 70 lvl yaptım.. şu an paşa paşa sp farm yapıyorum.. eziyet mi? hayır... sıkılmak var mı? hayır... ezik miyim? hayır... önüne gelen bana tek atıyor mu? hayır... başkalarından fazla oynayıp sırf sp farm illetine düşüpte ezik mi kaldım? hayır... hayır... hayır... Sıfır sp farmla en kötü 60 lvl e gelin eziklikten kurtulun... başkalarından fazla oynadığınız halde sizden iyi bir char gördüğünüzde içine düşeceğiniz negatif durumu düşünün... 1 günde sp farm yapmadan "31" lvl yaptım greece de... demek ki oluyormuş.. insanları yanlış yönlendirmekten vazgeçin...

@EvliyaCelebi

Bu yabancı forumlardan gördüm lafından harbiden gıcık kapmaya başladım.. abi adamlar mı yaptı bu oyunu? bu oyun tamamen bir denge üzerine kurulu... nasıl bir full int adam garmentle yaratıklara gider ezik kalırsa bir str adamda pvp de intciya karşı armor giyerse ezik kalıyorsa full int veya full str verenlere karşı hybridler her zaman ezik kalıyor.. bunu yaşayın... görün... sonra konuşun... başkalarının fikirlerine her zaman saygı duyarım ama bu fikirler insanları içinden çıkamaz kördüğüme dönüştürüyorsa buna karşıyım.. kendi uyguladıklarınızı buyrun anlatın..

sevgi ile...

Alıntıları Göster
    @Cowboy hocam,
    Gicik kapip kapmamak senin bilecegin is. Ancak bilmen gereken sey, Bilgi paylastikca cogalir. Haklisin, bir int karakterim yok. Ancak okuma yazmam var, ve okudugumu, aklima yatani paylasmakta herhangi bir sakinca gormuyorum. Bu adamlar oyunu yazmadilar ama henuz benim denemedigimi denemisler ya da aklima bile gelmeyeni denemisler sonra da bunu az bucuk paylasmislar. Simdi konu hakkinda soru soran bir insana boyle de bir secenek varmis demenin neresi yanlis? Simdi sundugum secenege donelim: 90% int balance onermisim. Full int giden bir insan 96% int balance'le bitiriyormus level 70'de (evet, ne yazik ki bunu da yabanci bir forumda okudum). Diyorsan ki bu char'i yapacak arkadas 6% farkli oldugu icin ve heuksal pasifi acmadigi icin pisman olacak, orada ki secimi kendisi yapacak eninde sonunda. Ben sahsen pisman olacagini dusunseydim, zaten onermezdim.

EvliyaCelebi

• quote:

@Cowboy hocam,
    Gicik kapip kapmamak senin bilecegin is. Ancak bilmen gereken sey, Bilgi paylastikca cogalir. Haklisin, bir int karakterim yok. Ancak okuma yazmam var, ve okudugumu, aklima yatani paylasmakta herhangi bir sakinca gormuyorum. Bu adamlar oyunu yazmadilar ama henuz benim denemedigimi denemisler ya da aklima bile gelmeyeni denemisler sonra da bunu az bucuk paylasmislar. Simdi konu hakkinda soru soran bir insana boyle de bir secenek varmis demenin neresi yanlis? Simdi sundugum secenege donelim: 90% int balance onermisim. Full int giden bir insan 96% int balance'le bitiriyormus level 70'de (evet, ne yazik ki bunu da yabanci bir forumda okudum). Diyorsan ki bu char'i yapacak arkadas 6% farkli oldugu icin ve heuksal pasifi acmadigi icin pisman olacak, orada ki secimi kendisi yapacak eninde sonunda. Ben sahsen pisman olacagini dusunseydim, zaten onermezdim.

EvliyaCelebi

Alıntıları Göster
    bu char o kadar da fena durumda değil sanırım yorumlar ve öneriler için çok teşekkür ederim

• quote:

@Cowboy hocam,

EvliyaCelebi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: EvliyaCelebi

@Cowboy hocam,

EvliyaCelebi

Öncelikle seviyeni koruduğun için sana teşekkür ederim... Ancak senin de bilmen gereken şey bilginin paylaşıldıça çoğaldığının farkındayım nesee onu geçtim... 10 str pointin zararı olmayacağını düşünen insanlar olabilir.. önce de dediğim gibi saygı duyarım... senin okuduğunu başarıyla algılayıp yine aynı başarıyla yansıtmana bile saygı duyarım... yabancı forumlardan gıcık kapmaya başladım diyerek onlar yanlış söylüyor demek istemedim.. Bana göre birileri bir konu hakkında yardım isterken "deneyimli" intcilerden yardım bekliyorum demişse varsa o konuda herhangi bir deneyimim yardım etmeye çalışırım... ewet ful int giden biri veya str giden biri 70 lvl sonunda 96% balance ile oyunu bitiriyor... 6% lık bir balance farkını hiç bir şeyle kapatamaz heuksal açmadığı için pişmanlık duyar mı ona bir şey diyemem dediğin gibi seçim kendisinin... ileriki levellerde bunun pişmanlığını yaşamayacağını düşünerek inan ki yanılıyorsun.. az değil çok fazla pişmanlık duyacaktır... dediğim gibi uygulayın sonunda farkı hissedin...

sevgi ile...

• bende okumadan cevap yazanlara gıcık oluyom..
    ben sp farm yapmadan intci olunmaz mı demisim yoksa SP FARM YAPMADAN NUKEcu OLUNMAZ mı demisim cevabı 2-3 mesaj yukarda...
    aslında hakkında var, nuke de olunur nası olunur; pasiflerden biraz faydalanırsın, silahını maxlarsın elinde kalır bi max nuke bi de yarım nuke onlarla da alırsın! oyunun zevkini...
    dimi???
  • quote:

bende okumadan cevap yazanlara gıcık oluyom..
    ben sp farm yapmadan intci olunmaz mı demisim yoksa SP FARM YAPMADAN NUKEcu OLUNMAZ mı demisim cevabı 2-3 mesaj yukarda...
    aslında hakkında var, nuke de olunur nası olunur; pasiflerden biraz faydalanırsın, silahını maxlarsın elinde kalır bi max nuke bi de yarım nuke onlarla da alırsın! oyunun zevkini...
    dimi???
    quote:

bende okumadan cevap yazanlara gıcık oluyom..
    dimi???

intci demenin senin yanındaki anlamı ne? merak ettim doğrusu

int olan bir oyuncu aynı zamanda nukelere yönelmiş yani nuker olmuş olmuyor mu?

yok olmuyor diyorsan bu adam niye int gidiyor?

sıfır sp farmla bütün nukeleri açtım bilmeden saçma sapan konuşmanın anlamı yok... bilmiyorsan susucak öğrenmeye çalışacaksın...

sevgi ile...

• evet sınır sp ile butun nukeler acılıyo ama millet slak ya sp farm yapıyo. lvl 30 da acarsın 70te napcan?? hadi 70te de actın, full int o hp ile auto potu %99hp ve 0.5 use delay ile acıp, inventory full hp pot mı oynuycan, komiksin...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.