Şimdi Ara

Deneyimsiz olanlar öğrenmeye, deneyimli olanlar fikir vermeye (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: boostcolic

quote:

Orijinalden alıntı: N A C K

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Bu kadar kafa yormaya gerek yok...

LGA1155 soket için asla aşırı para harcanmaz ve ne i7 için ne de o seçtiğin anakart için o masrafı yaptığına değmez.

Ya Haswell beklenir ya da LGA2011 soket 3930K'lı sistem toplanır.

Aksi halde f/p olarak ise elbette AMD her zaman iyi tercih olur.

Şimdi sayın hocam gecenin 12 buçuğunda yorum yazma nezaketinde bulunduğunuz için teşekkür ederim öncelikle.

Fakat haswell şaşırtıcı performansının üzerine dediğim gibi beraberinde korkuları da getiriyor.

bunlar çok üst düzey sistemler tercih eden kişiyi tatmin etmeyip upgrade istemesini sağlayacak sistemler.

Bu yüzden 1155 pinin artık son noktasına gelmiş, noktayı koymuş olduğunu görüyorum ki zaten kötü bir sistem olmayacaktır 5-10 yıl götürecek bir sistem olacaktır.

Öte yandan kesinlikle F/P olarak AMD tektir !

Hocam leon hocamın da dediği gibi eğer 2011 soket alırsanız ileride upgrade şansınız var fakat bu 1155 için pek mümkün değil siz eğer o anakartı ve 3770k yı alırsanız anakartı aldığınızdan dolayı sadece mutlu olacaksınız
    Ben hala 3930 k konusunda ısrarlıyım

hocam öyle bir anakartı ve işlemciyi aldıktan sonra upgrade yapmama gerek yokki benim bende bunu istiyorum işte upgrade yapmama gerek kalmadan orta düzeyli bi sistem eğer dediğiniz gibi yaparsam çok para harcarım upgrade yaparım 3970X'e kadar gider yolu.

İsteseniz gider istemeseniz gitmez ki upgrade etmeseniz bile 3930 k önerdiğim haliyle daha performanslı olur

Doğrudur performanslı olur dediğiniz sistem ama parçaların maliyeti ucuzladıkça ister istemez upgrade ister.

Niye istesinki?, sistemin performansı düşmüyor ki sonuçta performans aynı ileride daha fazla isterseniz edersiniz etmezseniz bile 3770k dan performanslı olacaktır

Hocam bilmiyorum ya bu arada dediğim gibi Maximus VI serisi, yeni haswell mimarisinde üretim yaptı Z87 söylemiştim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Bu kadar kafa yormaya gerek yok...

LGA1155 soket için asla aşırı para harcanmaz ve ne i7 için ne de o seçtiğin anakart için o masrafı yaptığına değmez.

Ya Haswell beklenir ya da LGA2011 soket 3930K'lı sistem toplanır.

Aksi halde f/p olarak ise elbette AMD her zaman iyi tercih olur.

Şimdi sayın hocam gecenin 12 buçuğunda yorum yazma nezaketinde bulunduğunuz için teşekkür ederim öncelikle.

Fakat haswell şaşırtıcı performansının üzerine dediğim gibi beraberinde korkuları da getiriyor.

bunlar çok üst düzey sistemler tercih eden kişiyi tatmin etmeyip upgrade istemesini sağlayacak sistemler.

Bu yüzden 1155 pinin artık son noktasına gelmiş, noktayı koymuş olduğunu görüyorum ki zaten kötü bir sistem olmayacaktır 5-10 yıl götürecek bir sistem olacaktır.

Öte yandan kesinlikle F/P olarak AMD tektir !

Hocam leon hocamın da dediği gibi eğer 2011 soket alırsanız ileride upgrade şansınız var fakat bu 1155 için pek mümkün değil siz eğer o anakartı ve 3770k yı alırsanız anakartı aldığınızdan dolayı sadece mutlu olacaksınız
    Ben hala 3930 k konusunda ısrarlıyım

hocam öyle bir anakartı ve işlemciyi aldıktan sonra upgrade yapmama gerek yokki benim bende bunu istiyorum işte upgrade yapmama gerek kalmadan orta düzeyli bi sistem eğer dediğiniz gibi yaparsam çok para harcarım upgrade yaparım 3970X'e kadar gider yolu.

İsteseniz gider istemeseniz gitmez ki upgrade etmeseniz bile 3930 k önerdiğim haliyle daha performanslı olur

Doğrudur performanslı olur dediğiniz sistem ama parçaların maliyeti ucuzladıkça ister istemez upgrade ister.

Niye istesinki?, sistemin performansı düşmüyor ki sonuçta performans aynı ileride daha fazla isterseniz edersiniz etmezseniz bile 3770k dan performanslı olacaktır

Hocam bilmiyorum ya bu arada dediğim gibi Maximus VI serisi, yeni haswell mimarisinde üretim yaptı Z87 söylemiştim

Tabi alacak olan yine sizsiniz fakat 3770k laırsanız tek artısı rog sersi anakrtım var diyebilmeniz olacak geriye kalan tüm şeyler 3930k nın lehine

• ASUS ROG anakartları tamamen pazarlama oyunudur.Her şeyin stok hızında %1-%2 fark edecekken neden fazladan 400-500 TL para verilecek anlamış değilim.Bence 3930K+PX79Deluxe çok daha mantıklı olur.
  • Senin senin dediğin olay "sonuçta ikiside kumaş kotçuminür'e 20TL verirken elin adamı marka yapmış diye neden Diesel'e 300-400TL verelim" gibi bir şey oluyor.

Adamlar yapıyor hakkını yemiyelim.
    Tasarım olarak en iyi üreticilerden gözümde 1. Asus 2. Evga diye gider.
    Çoğu insan sadece üzerindeki bileşen ve özelliklerini kullanmadığı&anlamadığı için böyle yorum yapıyorlar lütfen sizde onlardan olmayın.
    Adamlar gerçekten hakkını veriyor verilen paranın.

Asus her bileşeninde uzman, ürettiği her elektronik cihazı kaliteli malzemesi iyi.
  • quote:

Senin senin dediğin olay "sonuçta ikiside kumaş kotçuminür'e 20TL verirken elin adamı marka yapmış diye neden Diesel'e 300-400TL verelim" gibi bir şey oluyor.

Çoğu insan sadece üzerindeki bileşen ve özelliklerini kullanmadığı&anlamadığı için böyle yorum yapıyorlar lütfen sizde onlardan olmayın.

Asus her bileşeninde uzman, ürettiği her elektronik cihazı kaliteli malzemesi iyi.

Msı ın asustan geri kalır yanı yok, tabi ki rog iyi fakat normalde 4.8 de çalıştırabiliyorsanız rog ile 5 ghz olur fakat aradaki 300-400 tl ye kesinlikle değmez. 3930k her anlamda farklı asusun x79? Pro ları var benim kullandığımın bir altı onu alabilirsiniz. O da asus sonuçta ve 550 tl civarı üzerine3930 k taktığınız zaman her anlamda 3930k+rog u tokatlayacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Senin senin dediğin olay "sonuçta ikiside kumaş kotçuminür'e 20TL verirken elin adamı marka yapmış diye neden Diesel'e 300-400TL verelim" gibi bir şey oluyor.

Özelliklerni bilmediği veya kullanmadığı için demişsiniz,rog un dediğim 200 mhz ve ses kartı dışında işe yarayacak bir artısı yok.Iphone dan oc yapılması veya iphone dan sıcaklık takibi gereksiz bence sonuçta o ayarlarda bir sistemi iphone dan oc yapmam ben

• hocam x79 elbette sollar sonuçta en yeni sistem. düşük maliyette x79 toplasam yine de geçer.
    Ama kalite detaylarda gizlidir bu tarafındayım ben işin.
    Üstelik x79 sistemler kuzey güney köprüsü çok ısınıyor.
    Bilmiyorum vallahi yeni çıkacak olan Z87 anakartlar özellikle Maximus 6. Serisi gerçekten göz kamaştırıyor.
    Deluxe pro serileri ev kullanıcılarına hitap ediyor. Rog serilerin taa maximus'un ilk serisi 775 pinlik maximus formula, ve üzerinde fabrika çıkışlı kuzey güney köprüsünü + çipseti sogutmak icin eklenmiş sıvı sogutma blogu bulunduran maxims extreme adamların kalitesi taa buralardan belli. Ozamanlar hangi anakartta vardi su sogutma, kimin aklina geliyoduki?
  • quote:

hocam x79 elbette sollar sonuçta en yeni sistem. düşük maliyette x79 toplasam yine de geçer.
    Ama kalite detaylarda gizlidir bu tarafındayım ben işin.
    Üstelik x79 sistemler kuzey güney köprüsü çok ısınıyor.
    Bilmiyorum vallahi yeni çıkacak olan Z87 anakartlar özellikle Maximus 6. Serisi gerçekten göz kamaştırıyor.
    Deluxe pro serileri ev kullanıcılarına hitap ediyor. Rog serilerin taa maximus'un ilk serisi 775 pinlik maximus formula, ve üzerinde fabrika çıkışlı kuzey güney köprüsünü + çipseti sogutmak icin eklenmiş sıvı sogutma blogu bulunduran maxims extreme adamların kalitesi taa buralardan belli. Ozamanlar hangi anakartta vardi su sogutma, kimin aklina geliyoduki?

hocam ben de görselliğe önem veriyorum fakat kasayı açıp ta bakmıyorumki
    sonuçta bentley 600 bin euro ,kalitesi ayrıntılarda gizli yok bilmeme timnsah derisi koltukları kapısında şemsiye çıkıyor gösterge aydılatmaları kaliteli felan fakat aynı performasnı 100 bin euro luk bmw de de yakalayabiliyorsunuz ,böyle küçük ayrıntılar için o aradaki 500 binlik farkı vermeye değmez
    sizin olay da tam olarak öyle şu an sırf güzelk ve diğer kartlarda bulunmayan bir kaç özellik için hem daha düşük performanslı bir sistem toplaycaksınız hem de gereksiz yere ankarta para vermiş olacaksınız bende 30 tl lik bir chipset soputucu var hr 05 chipset cooler diye onu taktım 5.2 de bile ısınma derdi yok  Deneyimsiz olanlar öğrenmeye, deneyimli olanlar fikir vermeye ki bu kart da kesinlikle çirkin değil

• vala hocam şimdilik beklemedeyim hem fiyat düşmesi açısından hem de haswell açısından
  • quote:

vala hocam şimdilik beklemedeyim hem fiyat düşmesi açısından hem de haswell açısından

Tabi siz bilirsiniz yine de ,alacak olan sizsiniz ,ben size her konu da yardımcı olurum
  • quote:

quote:

vala hocam şimdilik beklemedeyim hem fiyat düşmesi açısından hem de haswell açısından

Tabi siz bilirsiniz yine de ,alacak olan sizsiniz ,ben size her konu da yardımcı olurum

Teşekkür ederim ilginiz yardımlarınız için

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim ilginiz yardımlarınız için

rica ederim
  • konu günceldir
  • quote:

konu günceldir

ne yaptınız aldınızmı sisteminiz ?
  • Maximus V extreme aldım. evde yatıyor. işlemciyede az kaldı topladığımda ise masaya kasa yapmayı düşünüyorum deskcase gibi düşün. bide video çekmek var kafamda.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.