Şimdi Ara

Denge Dengeoğlucular nerede?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hamza'nın ne suçu vardı diyenleri göremiyorum.

Bizden sonra Osmanlıya , Bursa'ya , Antalya'ya hiçbirinde tutunamadı. Bunlarda tutunamayan adamı mı Galatasaray'a layık görmüştünüz?

• Osmanlı 2 sene avrupada başarılıydı bu geldi şimdi küme düşmememek için oynuyor. Paralı bi Bursaspor vardı geldiğinde oyuncu satmıştı baya bir Cuenca'lı Dzudszak'lı onu da batırdı. Antalya'ya gitti Eto'yu göndertti.

Her gittiği takımın içine ediyor.

Bu adam yıldız oyuncu düşmanı Türk ırkçısı bir adam. Lucescu'yu felan gönderip bunu alsınlar daha iyi.
  • Tutunamadiyi gec, elini attigi takim dibe demir atti.

Bolgesel lig falan ayarinda bir hocadir kendisi. Bak teknik direktor bile degildir, antrenordur anca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampiyon yaptığı zaman sesiniz çıkmıyordu ama. Başarısız sonuç alınıncaya kadar bekleyip sonra en küçük başarısızlıkta ben demiştim diyen moduna girdin sen de.

Gurkan19landın

• Muhattap almaya değmezler. Varsa öyle birileri çıksınlar ortaya bloklayalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osmanlı 2 sene avrupada başarılıydı bu geldi şimdi küme düşmememek için oynuyor. Paralı bi Bursaspor vardı geldiğinde oyuncu satmıştı baya bir Cuenca'lı Dzudszak'lı onu da batırdı. Antalya'ya gitti Eto'yu göndertti.

Her gittiği takımın içine ediyor.

Bu adam yıldız oyuncu düşmanı Türk ırkçısı bir adam. Lucescu'yu felan gönderip bunu alsınlar daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catology

Şampiyon yaptığı zaman sesiniz çıkmıyordu ama. Başarısız sonuç alınıncaya kadar bekleyip sonra en küçük başarısızlıkta ben demiştim diyen moduna girdin sen de.

Gurkan19landın

bu aralar pek yazmıyorum ama hergün girer bakarım buraya.

Hamza Hamzaoğlu zamanında da bakardım. Şampiyon yapmadan önce de şampiyon yapınca da şampiyon yaptıktan sonra da sürekli gitmesi gerektiği ile ilgili başlık açılıyordu. Çok net hatırlıyorum. Genel de senin dediğin gibi önce över sonra ilk başarısızlıkta ipini çeker burası ama o zaman öyle değildi, zaten bu yüzden çok net hatırlıyorum.
  • Hamza'nın oldugu sezon bu sezonki gibi rakipler olsaydı yine sampiyon yapabilir miydi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Denge Dengeoğlucular şimdi Tudorcu oldular.
    Mustafa Denizli varken de her kaybettiğimiz maçında ardından Denge Dengeoğlu konusu açılıyordu.
    Şimdi de Tudor konusu açılıyor kaybettiğimiz maçlardan sonra değişen bir şey yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 26 Şubat 2018; 11:58:25 >
  • Yeterli bir td degildi zaten.

Sadece gitme zamani yanlisti.

• -RAUL kullanıcısına yanıt
    Her seyi bugunle kiyaslamak dogru degil. o zamanki şartlarda bunu başardı sadece

• Hamza hoca degil amacida hocalik degil. Parasina bakan biri sadece. Aldigi paraya ve transferlerden cebe attigi komisyonlara bakiyo.

• quote:

Şampiyon yaptığı zaman sesiniz çıkmıyordu ama. Başarısız sonuç alınıncaya kadar bekleyip sonra en küçük başarısızlıkta ben demiştim diyen moduna girdin sen de.

Gurkan19landın

Şampiyon yaptı deme şu adam için... Hele hele böyle bir adamı savunmaya hiç kalkma Catology. Rakiplerin üstün başarısı ile şampiyon oldu takım. Hediye ettiler açık ve net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

quote:

Gurkan19landın

Şampiyon yaptı deme şu adam için... Hele hele böyle bir adamı savunmaya hiç kalkma Catology. Rakiplerin üstün başarısı ile şampiyon oldu takım. Hediye ettiler açık ve net.

Ama sorduklarında rakipler hediye etti demeyecek rakamlar. Takımın başındaki kişiyle anılmaz mı şampiyonluk?

Yanlış kararları oldu mu? Oldu. Şu zamana kadar tamamen doğru karar veren insan gelmemiştir, eyvallah ama bu takımı şampiyon yapan Aykut kocaman bile olsa saygı duyulmalı. Ortada bir başarı var.

Zamanında Mancini’ye de destek çıkılmış olsa şuan çok farklı olabilirdi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

quote:

Gurkan19landın

Ama sorduklarında rakipler hediye etti demeyecek rakamlar. Takımın başındaki kişiyle anılmaz mı şampiyonluk?

Yanlış kararları oldu mu? Oldu. Şu zamana kadar tamamen doğru karar veren insan gelmemiştir, eyvallah ama bu takımı şampiyon yapan Aykut kocaman bile olsa saygı duyulmalı. Ortada bir başarı var.

Zamanında Mancini’ye de destek çıkılmış olsa şuan çok farklı olabilirdi

Mancini mi guldurmeyin adami

O da ayni hamza gibi nereye gitse tutunamadi.

Futbol tarihinin en overated td lerinden biri adam.

Zenitte de 100 milyon avro harcatti ligde fark yiyor suan.

Zenitin o ligi paramparca etmesi lazim.

• galatasarayda efsane olabilecekkten kestane olmayı tercih etti.
    bakın oldu demiyorum. olmayı tercih etti.
    fantastik demeçleri hala bazen geceleri aklıma geliyor ter içinde uyanıyorum.
  • Hamza, Riekerink, Tudor

Hiçbiri Galatasaray seviyesinde bir takımda teknik direktörlük yapabilecek meziyette hocalar değilken, yönetim zafiyeti sayesinde tepeden koltuğa indiler. Şu üçlünün arasında art niyetli olmadığına inandığım tek insan Riekerink'tir. Diğer ikisiyle aynı ortamı bile solumak istemem, evlerden ırak.

Fener, İsmail denen bedenciyi hoca yapıp 74 puan topladı bu ligde. Hala Hamza takımı şampiyon yaptı diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louise Attaque -- 27 Şubat 2018; 0:18:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louise Attaque

Hamza, Riekerink, Tudor

Hiçbiri Galatasaray seviyesinde bir takımda teknik direktörlük yapabilecek meziyette hocalar değilken, yönetim zafiyeti sayesinde tepeden koltuğa indiler. Şu üçlünün arasında art niyetli olmadığına inandığım tek insan Riekerink'tir. Diğer ikisiyle aynı ortamı bile solumak istemem, evlerden ırak.

Fener, İsmail denen bedenciyi hoca yapıp 74 puan topladı bu ligde. Hala Hamza takımı şampiyon yaptı diyorlar.

• ATM maçında Hakan Balta'yı orta saha oynatan taktik şampiyonu Hamza mıydı Denizli miydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RAUL -- 27 Şubat 2018; 8:39:57 >
  • O zamanda söylüyorum şimdi de aynısını söylüyorum hamza şampiyon yapmadı , sneijder , yasin , muslera yaptı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lukany

O zamanda söylüyorum şimdi de aynısını söylüyorum hamza şampiyon yapmadı , sneijder , yasin , muslera yaptı .

Hamza gayet de sampiyon yapti. Ayni oyuncular Hamza gelmeden de vardi. Gecin yani bu masallari.

Sampiyon yapti ama Galatasaray camiasini kaldiracak bir karakter degildi. Gereksiz polemiklerle, sacma sapan mac sonu aciklamalariyla kendini bitirdi. Görevini yapti ve gitti. Düsmanlik yapmaya gerek yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.