Şimdi Ara

Denge Matematik Denemeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Vahn

1,2,3,8 ve 11 i çözsen yeter hocam

1,2,3,8,11,15,19 diyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denge çok zor abi ya netler 35-40 arası gidiyo. Hedefim için çok düşük sizlerin nasıl denge netlerinizle normal denemeleriniz arasında fark var mı
  • karekök denemeleri 45-50 arası
    Denge denemeleri 38-43 arası
  • çıkmış soruları çözmezsem benim içim rahat etmez en azından ösymnin soru mantığını anlıyoruz ayrıca geçmiş yıllara benzer soru gelme ihtimali yüksek.
  • Butun zekiler burda mi toplandi ne yapti Allah icin suraya her girisimde calismalarin bosa gittigini dusunuyorum. Denge de 19-20 arasi degisen netlerimi ben iyi sanarken, burda 45 e kotu diyen var :D
    neyse isin sakasi tabi siz olmasaniz ilk 20 bine kim girecek :D Insallah istedigimiz bolumleri tuttururuz, emegimizin karsiligini aliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Butun zekiler burda mi toplandi ne yapti Allah icin suraya her girisimde calismalarin bosa gittigini dusunuyorum. Denge de 19-20 arasi degisen netlerimi ben iyi sanarken, burda 45 e kotu diyen var :D
    neyse isin sakasi tabi siz olmasaniz ilk 20 bine kim girecek :D Insallah istedigimiz bolumleri tuttururuz, emegimizin karsiligini aliriz.

Sen bozma kardeşim moralini burdaki netlere türkiyede lys matematikten 45 üstü yapan nadirdir,görünen o ki hepsi donanımda toplanmış :)

• Peregrino kullanıcısına yanıt
    Boşver aga ygsden önce de fem 6 lı da 120-130 net çıkarıyom diyenler vardı.Sınavdan sonra göremedik onları

• Arkadaşlar sizce femin 4 lü setinde(mat) ideal kaç net 10 binden 5-6 bine çekmek için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pndr

karekök denemeleri 45-50 arası
    Denge denemeleri 38-43 arası

adamsın. Sorun harbiden denemede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakara03

quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Butun zekiler burda mi toplandi ne yapti Allah icin suraya her girisimde calismalarin bosa gittigini dusunuyorum. Denge de 19-20 arasi degisen netlerimi ben iyi sanarken, burda 45 e kotu diyen var :D

Sen bozma kardeşim moralini burdaki netlere türkiyede lys matematikten 45 üstü yapan nadirdir,görünen o ki hepsi donanımda toplanmış :)

http://www.femdershaneleri.com.tr/wp-content/uploads/2015/04/3.MAT-NET.jpg

45 üstü yapan 3000 kişi var az mı yani

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.