Şimdi Ara

DENGENİN APOTEMİDEN ZOR OLMASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sessizsimetri

dengede ilk 5 denemeyi çözdüğü belli sadece milletin 5. denemeden itibaren denge hardcore oluyor bende 5.denemeye kadar bu mu zor len diyorudum sonra süre sıkıntısı yapan denemeler gelmeye başladı....

He?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dengenin mat 1i apoteminin mat 1inden daha mi zor sbshdhdhfh AHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler apotemi adamı çarpar biraz önce 3.cüyü çözeyim dedim dayanamadım yarıda bıraktım
  • Escherich kullanıcısına yanıt
    Ne çözülür son hafta denge hariç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealPlayer09 -- 7 Haziran 2015; 17:30:35 >
  • dengede bir sorunun çözümü en az 3 dakika sürüyor teknofem çözümlerinde süreyi ne ara yetiştiripte 45 net yapıyorsunuz bi gidin işinize ya biz ygs den önce 155 netcileride gördük 7.denemede 28.soru logaritma sorusu çözümü 4 dakika sürüyo bi de siz çözüme başlamadan önce düşünme süresi var ya süre tutmadan yapıyosunuz ya da hava basıyosunuz sadece açık ve net ayrıca burda 45 net yapıyorum diyenler ne zaman girsem forumdalar hangi ara deneme çözüyosunuzda 45 net yapıyosunuz 2 dakika forumdan çıkında gerçekçi olsun biraz konuyu açan genç sabahtan akşama kadar forumda ama maşallah netleri 50 hep vahiyle geliyor bilgiler sanırım...
  • Öyle deme hocam eleman bilkentliymiş!
  • quote:

dengede bir sorunun çözümü en az 3 dakika sürüyor teknofem çözümlerinde süreyi ne ara yetiştiripte 45 net yapıyorsunuz bi gidin işinize ya biz ygs den önce 155 netcileride gördük 7.denemede 28.soru logaritma sorusu çözümü 4 dakika sürüyo bi de siz çözüme başlamadan önce düşünme süresi var ya süre tutmadan yapıyosunuz ya da hava basıyosunuz sadece açık ve net ayrıca burda 45 net yapıyorum diyenler ne zaman girsem forumdalar hangi ara deneme çözüyosunuzda 45 net yapıyosunuz 2 dakika forumdan çıkında gerçekçi olsun biraz konuyu açan genç sabahtan akşama kadar forumda ama maşallah netleri 50 hep vahiyle geliyor bilgiler sanırım...

Hocam sakin ol :D troller her yerdeler,bu yazınların %90'nı ciddiye bile alınmaz ygsden öncede dediğiniz gibi 155 netler,zamanda ilk 10'na girenler falan havada uçuşuyordu şimdide 45 netler havada .

• 45 net nasıl yapabiliyorsunuz anlamıyorum dengeden ben 13 k oldum matematiğim iyidir ygs de 35 yaptım ben hala 40 doğruyu ancak birkaç kez gördüm net değil hala nasıl oluyor bu iş

• geçen yıl türkiye de 1000. olmuş anlattığına göre yök kanuna göre o yılki taban puanın yetiyorsa o puanınla tıpa geçiş yapabiliyorsun ki böyle yapan tanıdığım var bu adam puanı kesildiği halde niye tekrar sınava hazırlanıyo önce bunu açıklasın
  • quote:

dengede bir sorunun çözümü en az 3 dakika sürüyor teknofem çözümlerinde süreyi ne ara yetiştiripte 45 net yapıyorsunuz bi gidin işinize ya biz ygs den önce 155 netcileride gördük 7.denemede 28.soru logaritma sorusu çözümü 4 dakika sürüyo bi de siz çözüme başlamadan önce düşünme süresi var ya süre tutmadan yapıyosunuz ya da hava basıyosunuz sadece açık ve net ayrıca burda 45 net yapıyorum diyenler ne zaman girsem forumdalar hangi ara deneme çözüyosunuzda 45 net yapıyosunuz 2 dakika forumdan çıkında gerçekçi olsun biraz konuyu açan genç sabahtan akşama kadar forumda ama maşallah netleri 50 hep vahiyle geliyor bilgiler sanırım...

Bunu ben de fark ettim. Hadi adam anlatarak açık açık yazarak çözüyor diyorum o yüzden 5 dk sürdü diyorum ama kendim çözeyim dedim düşünene kadar işlem yapana kadar yiyorsa yetiştir bir buçuk dkda.

• Escherich kullanıcısına yanıt
    hocam bi kaç tip var yeminle ne zaman foruma girsem aktifler bi müddet sonra özellikle onlara baktım hiç çıkmıyolar hani forumdan çıksalar beyinleri arada oksijen alsa belki 45 net yaparlar ama o da yok :)
  • Mad_Jak kullanıcısına yanıt
    çok denedim hocam karekök bireyc ve fem türev integral soru bankasını çözdüm ama yine de soruları o kadar hızlı çözemiyorum şimdi haklısın adamın soruyu anlatarak çözmesi 4 dakika sürüyo ama bizde çözüm yolunu düşünüyoruz bilgisayar değiliz sonuçta bilgileri yorumlamak düşünmek zor sorularda çok uzuyo...
  • quote:

Altına imzamı atıyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.