Şimdi Ara

DENGENİN APOTEMİDEN ZOR OLMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
2
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dengenin 20 sorusu kolay 20 sorusu orta 10 sorusu orta zor (ortqya daha yakin) iken apotemide 3 tane zor 5 orta 42 orta kolay soru va.
    Apotemide 45 in üstüne çıkmak zor ama 40-45 arası yapmak dengeden daha kolay.
    Sinav dengey daha yakın olacak

• Denge cozdum dostum.Apotemi de cozdum.Denge apotemiye oranla bariz kolay
  • Apotemiyle denge arasında bariz fark var dostum,denge çok daha insaflı bir deneme
  • açıkca söyliyeyim apoteminin mat 1 kısmı dengeden 10 kat zor dengeninde mat 2 kısmı apotemiden 5 kat zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: maybeztem62

açıkca söyliyeyim apoteminin mat 1 kısmı dengeden 10 kat zor dengeninde mat 2 kısmı apotemiden 5 kat zor

+1 sınavda mat 1 kolay mat 2 zor geliyor bu yüzden denge sınava daha yakın
  • Apoteminin integral türev Matris ve karmaşık sayısı daha yakın osymye Apoteminin öyle cok kolay mat2 si falan olduğu yok.
    İlk denemeyi falan çözdün maytem06192 herhalde.

45 40 46.5 44 gidiyorum ki dengede 7. Denemeden sonra 47 den düşmedim sanırım. Denge 20 dakika once apotemi 10 dakika once bitiyor dönüp kontrol etmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5binden2bine -- 7 Haziran 2015; 13:41:29 >
  • 5binden2bine 5 kullanıcısına yanıt
    Netler böyleyse sen tamamsin ben apoteminin ilkini çözdüm eh fena değil dedim ikinciye geçtim kalem oynatamadim moralim bozuldu kapattım
  • Escherich kullanıcısına yanıt
    çözüyorum mat 2 kısmı 30 soruda 1-2 yanlış mat 1 kısmı 20 soruda 5-6 yanlış
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5binden2bine

Apoteminin integral türev Matris ve karmaşık sayısı daha yakın osymye Apoteminin öyle cok kolay mat2 si falan olduğu yok.
    İlk denemeyi falan çözdün maytem06192 herhalde.

45 40 46.5 44 gidiyorum ki dengede 7. Denemeden sonra 47 den düşmedim sanırım. Denge 20 dakika once apotemi 10 dakika once bitiyor dönüp kontrol etmiyorum

55 dakikada 50 soruyu bir kerede çözmek anormal değil mi biraz ?
  • Demek istediğin boşlarımsa evet bos bırakıp geri donüyorum her sey bitince kalıyor sûrem.kombinasyon permutasyon obeb okek gibi kanser seyleri basta çözmem zaten.
    Aklimdaki diğer şeyi kastettiysen alıntılama knk polemik en son ihtiyacımız olan sey su an
  • quote:

Demek istediğin boşlarımsa evet bos bırakıp geri donüyorum her sey bitince kalıyor sûrem.kombinasyon permutasyon obeb okek gibi kanser seyleri basta çözmem zaten.
    Aklimdaki diğer şeyi kastettiysen alıntılama knk polemik en son ihtiyacımız olan sey su an

Polemik olsun diye sormadım zaten, boş bırakmadan direk hızlıca çözüyosun diye anladım. O şekilde çok zor çünkü.
  • (bkz: buranin sozluk olmamasi)

saka maka apotemi mat1den zorlayip sureye oynuyor ayni osym gibi.gecen sene gordum boyle oldugunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbertEinstein

(bkz: buranin sozluk olmamasi)

saka maka apotemi mat1den zorlayip sureye oynuyor ayni osym gibi.gecen sene gordum boyle oldugunu.

Önsözünde zaten süreyi geliştirmeyi amaçladıklarını söylüyorlar
  • quote:

quote:

Evet ikiside farkli seylere hitap eden iyi denemeler.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Son noktayı koyuyorum beyler dinleyin.

Apoteminin ilk denemesi bariz dengeden kolay ama ondan sonra apotemi ağır zorluyo, mat2 kısımlarıda zor apoteminin. Ayrıca dengenin Karmaşık sayı log olasılık matrisdet dizi toplam çarpım soruları aşırı aşırı kolay

• quote:

Orijinalden alıntı: JustHF

Son noktayı koyuyorum beyler dinleyin.

Apoteminin ilk denemesi bariz dengeden kolay ama ondan sonra apotemi ağır zorluyo, mat2 kısımlarıda zor apoteminin. Ayrıca dengenin Karmaşık sayı log olasılık matrisdet dizi toplam çarpım soruları aşırı aşırı kolay

Evet yukarda da yazdım apoteminin Matris ve karmaşık sayısı dengeden cok daha zor.
  • 5binden2bine 5 kullanıcısına yanıt
    Ama işte apoteminin sadece ilk denemesi hariç kalan 9 denemesi dengeden Bariz bariz zor
  • Apoteminin kolay olduğu falan yok.Dengede netlerim 45 civarıydı apoteminin daha ilk denemesinde 42 net geldi.Gerçekten mat1 kısmı baya zor ve mat 2 kısmında da zora yakın bol soru var.Çözene çok şey katacağı kesin.Sınavın böyle gelmesi halinde puanlar çok düşer.Bana göre 2013 matematiğinden de daha zor bu apotemi.

Edit:Hedefim sınavda 40 net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeffS -- 7 Haziran 2015; 15:17:40 >
  • Dengeden 47 yapıyormussun, apotemi de full ki herhalde ondan apotemi daha kolay diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_sexyT

Dengeden 47 yapıyormussun, apotemi de full ki herhalde ondan apotemi daha kolay diyorsun
    dengede ilk 5 denemeyi çözdüğü belli sadece milletin 5. denemeden itibaren denge hardcore oluyor bende 5.denemeye kadar bu mu zor len diyorudum sonra süre sıkıntısı yapan denemeler gelmeye başladı....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.