Şimdi Ara

Deniz Astsubaylığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç sorum olacaktı sizlere?Ben bir Tm öğrenicisi olarak sizce
    1)Deniz Astsubaylığı mı? Hava Astsubaylığı mı? yoksa Kara Astsubaylığı mı? daha avantajlı...
    2)Bazı forumlarda Deniz Astsubaylığıan Ea-2 ile alındığı yazılıyor.Ben Ea-1 yani (YGS-5 veya YGS-6) ile alındığını biliyordum.Bu sene giren arkadaşlar veya bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

• Deniz astsubay bu sene YGS1 ve YGS 5 yada 6(5 mi 6 mı unuttum) ile aldı. ygs1 ile teknik sınıflar ygs6 ile idari sınıflar alındı. bu sene taban puan ygs1 için 235, ygs6 da 340 falandı sanırım. sitesinde yazar zaten bakarsanız.

deniz mi hava mı kara mı derseniz.
    en rahatı en genişi en güzeli en kolay denizdir. bundan 1 sn şüphe etmeyin.
    okuması kolaydır,girmesi kolaydır(mülakatlar vs.),ortamı rahattır.

burdan daha fazla detaya girmeye gerek yok. sormak istediğiniz başka birşey varsa pm atabilrisiniz.
  • Hazır konu açılmışken bi şey soruyum

sağlık kontrolünde diş çürükleri sorun oluyormu
  • Deniz astsubaylığına başvurmuştum mülakata çağırdılar gitmedim. Ben hava istiyordum ona da puanım yetmedi 4 puanla kaçırdım. Bana kalırsa sadece hava düşün derim zaten astsubaysın her şeyle sen ilgileniceksin e bir de bi gittin mi 6 ay dönmeyeceksin denizden vs. vs. dez avantajları çok geldi bana.
  • Bence subaylığı hedefle, olamadı astsubay ol, 40 yaşına gelicen, tecrübe kazancan, sonra hoop 21 yaşındaki teğmenden emir alcan, garip hisseder insan kendini.
  • Merhabalar
    Bu sene Jandarma,Hava ve Denizi denedim.
    En kolayı Jandarma onda garanti veriyorum ortama alışman açısından girmeni öneririm.
    Rahatlık mülakat konusuna gelirsek Denize kesinlikle gitme derim.Niye derse rezillikden başka bir şey değil.Yalovaya gittim sabah 7 de girdik sıraya dosyaları falan verdik sağlık ve spor sırası gelmedi ilk gün yemin ediyorum 16 saat sıcağın altında beklettiler o gün mecbur yattım orda ertesi günde 12 gibi spor,sağlık sırası geldi komutan sağolsun :S birşeyler yapıp sizin dosyaları ortaya koyucam falan demişti sözlü mülakat için şükür akşam 10 da geldi sıra :S saat 12-1 gibi işler bitti o günde orda yattım çıkartmadılar mülakatlar falan kolay ama dayanabilirsen kardeş benim oldu hepsi ama gitmedim. :S
    Neyse Denizde niye böyle düzen sıfır çünkü bide giren 500 kişi falandı kara olsa anlarım ama düzen sıfır.Komutan uğrasmıyo zaten bekletiyoda bekletiyo ipneler.
    Havaya gelirsek o süper arkadaşım adamlar düzeni oturtmuşlar 3 saatte falan işini hallediolar ön sağlık,spor,sözlü mülakat hepsi ama sabah erken gidip önde olmaya bak.Sana tek diyeceğim şey sözlü mülakatta kendine güvenmen ama fazlada umutlanma elicekse eliyo çünkü arkadaşım.Torpilde yüksek safhada işliyo sözlüde mutlaka eliyo elicekse.Bizim arkadaşa havada Afrikadan 3 ülke söyle başkentiyle birlikde demişti söylemiş buda ondan sonra kıtaları sormuş :S yani elicek old mu eliyo.
    Bence sen üni. için iyi çalış.
    Başarılar dilerim.Soruların olursa yardımcı olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: grkm186

Merhabalar
    Bu sene Jandarma,Hava ve Denizi denedim.
    En kolayı Jandarma onda garanti veriyorum ortama alışman açısından girmeni öneririm.
    Rahatlık mülakat konusuna gelirsek Denize kesinlikle gitme derim.Niye derse rezillikden başka bir şey değil.Yalovaya gittim sabah 7 de girdik sıraya dosyaları falan verdik sağlık ve spor sırası gelmedi ilk gün yemin ediyorum 16 saat sıcağın altında beklettiler o gün mecbur yattım orda ertesi günde 12 gibi spor,sağlık sırası geldi komutan sağolsun :S birşeyler yapıp sizin dosyaları ortaya koyucam falan demişti sözlü mülakat için şükür akşam 10 da geldi sıra :S saat 12-1 gibi işler bitti o günde orda yattım çıkartmadılar mülakatlar falan kolay ama dayanabilirsen kardeş benim oldu hepsi ama gitmedim. :S
    Neyse Denizde niye böyle düzen sıfır çünkü bide giren 500 kişi falandı kara olsa anlarım ama düzen sıfır.Komutan uğrasmıyo zaten bekletiyoda bekletiyo ipneler.
    Havaya gelirsek o süper arkadaşım adamlar düzeni oturtmuşlar 3 saatte falan işini hallediolar ön sağlık,spor,sözlü mülakat hepsi ama sabah erken gidip önde olmaya bak.Sana tek diyeceğim şey sözlü mülakatta kendine güvenmen ama fazlada umutlanma elicekse eliyo çünkü arkadaşım.Torpilde yüksek safhada işliyo sözlüde mutlaka eliyo elicekse.Bizim arkadaşa havada Afrikadan 3 ülke söyle başkentiyle birlikde demişti söylemiş buda ondan sonra kıtaları sormuş :S yani elicek old mu eliyo.
    Bence sen üni. için iyi çalış.
    Başarılar dilerim.Soruların olursa yardımcı olurum.

demek sende bizdensin

bu sene o rezilliği bende yaşadım. hangi gün gitmiştin mülakata?

• quote:

Orijinalden alıntı: bbbbbbbbbbbbbbburak

Hazır konu açılmışken bi şey soruyum

dişin çürükse veya aşırı sarı ise havaya gitmene hiç gerek yok. ön sağlıktan elenirsin.
    aşırı göze batmayan bir durum varsa diğerlerinde geçebilirsin ama garantisini vermemem.
  • peki dolgu falan yaptırsam olmazmı
  • olmaz
  • up
  • Astsubay olunurmu bee.Ömrü billah kendinden küçüklerin bile ağız kokusunu çekeceksin.Bene başka meslek bul...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbbbbbbbbbbbbbburak

Hazır konu açılmışken bi şey soruyum

Subaylık için Kara Harp Okulu mülakatlarına girmiştim diş ve çene yapısından çok kişi elenmişti.
    En çok dikkat ettikleri şeylerden birisidir ama bu mesleği istiyorsan kesinlikle git şansını dene.
  • bende harp okulu düşünüyorum ilerisi için. Düşünsenıze 21 22 yaşında tegmen olursam 40 yaşındakı adama eır vercem garıp olmazmı? ondan astsubaylığı tercıh etmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaTLı*KeLeßeK -- 18 Eylül 2010; 23:57:32 >
  • ben zaten astsubaylığı bir adım olarak görüyorum oradan subaylık sınavlarına gireceğim yani astsubay kalmak istemiyorum hep tabikide...
  • UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaTLı*KeLeßeK

bende harp okulu düşünüyorum ilerisi için. Düşünsenıze 21 22 yaşında tegmen olursam 40 yaşındakı adama eır vercem garıp olmazmı? ondan astsubaylığı tercıh etmıyorum.

çok mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbbbbbbbbbbbbbburak -- 16 Ekim 2010; 21:31:18 >
  • göz muayeesi nasıl oluyor girenler anlatabilirmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.