Şimdi Ara

DENİZ BONUS KART İPTALİNE 75 TL BONUS TEKLİFİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. dün denizbank şubesine gidip önceki kampanyalardan birine dair hakedip te kartıma yansıtılmayan bonus puandan dolayı kart iptali istediğimi belirttim hemen orada müşteri hizmetleri ile görüşmemi sağladılar daha konuşmanın başında 75 tl bonus verelim kartı iptal etmeyin dediler kabul ettim.harcama süresi vs. hiçbir şart yok.(konu daha önce açılmış ise de dalgınlığımı mazur görün)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gölgeyele74 -- 23 Temmuz 2014; 19:24:34 >

• takip...
  • Acaba mh aradak onlarda yutarlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aramızdan bazıları "böyle bir şey varmı bunu yapsak bonus verirmisiniz" diye şimdi müşteri hizmetlerini ararlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: harabesin

aramızdan bazıları "böyle bir şey varmı bunu yapsak bonus verirmisiniz" diye şimdi müşteri hizmetlerini ararlar

doğru diyon onu da yaparlar
  • exe2000 kullanıcısına yanıt
    Hatta buradan ekran görüntüsü alırlar falanca forumdan araştırın , falanca mail adresi ve falanca ip numarasını araştırın ona bonus yattı bana yatmadı diyenler de çıkar ...
  • Denizbonus nasıl kart arkadaşlar çıkartsak iyi kampanyaları var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: elmaarmutportakal

Denizbonus nasıl kart arkadaşlar çıkartsak iyi kampanyaları var mı?

anlatılmaz yaşanır hocam :)

kampanyaları ortalamanın üzeridir. pişman etmez.

ama herhangi bir sebeple yüklenmesi gereken bonusun yüklenmemişse laf anlatana kadar bikaç saçın beyazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harabesin

aramızdan bazıları "böyle bir şey varmı bunu yapsak bonus verirmisiniz" diye şimdi müşteri hizmetlerini ararlar

muahauh doğru diyorsun valla:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

Hatta buradan ekran görüntüsü alırlar falanca forumdan araştırın , falanca mail adresi ve falanca ip numarasını araştırın ona bonus yattı bana yatmadı diyenler de çıkar ...

+1
  • bende net kart aldım bonus yerine geçerse bonus classic i iptal edeceğim önümüzdeki ay denerim. sonucu görürüz artık

• http://www.bonusdenizbank.com/denizbonus/pages/faiz_ve_ucretler.aspx
    arkadaşlar burada Konyaspor bonus kartta kart ücreti gözükmüyor. tüm deniz bonus kampanyalarından faydalanabilyor muyuz?

edit: ilk yıl 0 tl imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htepeli -- 27 Temmuz 2014; 12:41:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.