Şimdi Ara

Garanti Bonus Trink - Otomatik Fatura ödeme 120 TL bonus !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Garanti maaş müşterisiyim.

Garanti Bonus Trink - Otomatik Fatura ödeme 120 TL bonus olarak bir kampanya var son gün 31 ağustos 2022 denilmiş. Daha önce haziranda da 100 TL bonus vereceğini söylemişti.

Otomatik fatura talimatı tanımlamak istediğimde faiz oranı %1,8 gibi bir şey yazıyor. Ayrıca orda bir bilgilendirme daha var ; kredi kartı ile gerçekleşecek oto fatura ödemelerinze, faturanın kredi kartınızdan tahsil edildiği günden başlayarak kredi kartınızın son ödeme tarihine kadar faiz hesaplanır ve tahsilat gününde kartınıza yansıtılır. Otomatik fatura tahsilatı ekstrelendikten sonra erken kapama yapılamamaktadır. Faiz tutar aşağıdaki gibidir demiş ve %1,8 demiş. Kuruma göre bu faiz oranı değişiklik gösteriyor sanırım.

Yani ben şimdi buradan talimat verdiğimde bana 120 tl bonus verecek fakat ekstre kesilene kadarki olan gün sayısına göre faiz mi yansıtacak ?

Bu özelliği kullanan var mı ? Eğer faiz yansıtacak ise çok saçma değil mi ? Enpara kredi kartımdan herhangi bir faiz vs yansıtmadan otomatik ödeme yapılıyor.

maaş müşteri olduğum için Garanti uygulamasından yaptığımda herhangi bir faiz oranı söylemiyor.

Kararsız kaldım, faiz yansıtırlar mı? kullananlar detaylı bilgi verebilir mi ?

• Yansıtırlar, müşteri hizmetleriyle görüş, anlaşması olmayan kurumlar için faiz yansıtıyormuş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garanti 30 lira Bonus
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.