Bildirim
DENİZ BONUS market-akaryakıt 5X100 =50 TL bonus
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
online yakıt olsa iyiydi ama yok,zor tamamlarız... -
Sadece denize özel sanırım. Garantide anahtar kelime hatalı dedi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
başlığa market ve akaryakıt yazsak daha ıyı olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivribey -- 13 Şubat 2014; 9:47:30 > -
kampanya şartlarında söyle bir şey yazıyor
"Taksitli işlemler, ekspress limit, bonus kullanımları, sanal pos, sanal kart ve mail order işlemleri kampanyaya dahil değildir."
online yakıtta sanal pos işlemine girer kanımca -
quote:
Orijinalden alıntı: tekmali
quote:
Orijinalden alıntı: egridereli
online yakıt olsa iyiydi ama yok,zor tamamlarız...
Online yakıt neden dahil olmasın? Ben kampanya şartlarında onu kısıtlayacak bir madde göremedim.
quote:
Taksitli işlemler, ekspress limit, bonus kullanımları, sanal pos, sanal kart ve mail order işlemleri kampanyaya dahil değildir. -
Biraz geç haberimiz oldu acaba üye isyeri şartı var mı?Enişteme söyleyeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILKERATLIILKER -- 13 Şubat 2014; 9:34:05 >
Axess internetten %5 ve opet online yükleme % 5 yani toplamda %10 luk avantaj var. Ve de süre sıkıntısı yok ayrı ayrı gün derdi yok. Bir baka %10 dan fazla vermediği zaman bu kombinasyon tercih edilebilir.
Ara ara axess %5 yapar opet her zaman var -
Kampanya haberi icin tesekkurler. 500e tamamlama sarti yok gordugum kadariyla. Her 100e10TL, max 50TL denmis. Ne kadarini tamamlarsak o kadar aliriz.
Katildim tesekkurler. -
TEŞEKKÜRLER
Bu kampqnyanin linkini eklermisiniz ayni gunde yapilan islemler gecerli mi qcaba . Ayrica ininal.kart yukleme yapsak olurmu acaba
1 tane alisverim kaldi fakat deniz yine camura yatmaz umarim
Puanı yatan varmı? -
şimdi baktım yatmamış -
benimkide yatmamış...denizbanka dikkat etmek lazım unutturmak için son güne bırakıyor uyanıklar... -
Denizbank müşteri temsilcisi bugün gün içinde yatacağını,
bugün yatmaz ise yarın kayıt açtırmamız gerektiğini söyledi. -
benim bugünde yaymamış yatan varmı -
11:38 Denizbank Online Hızlı Destek hattına hoş geldiniz. En kısa sürede müşteri temsilcimize bağlanacaksınız.Lütfen Bekleyiniz.
11:39 Demet: Merhaba CANDAN Bey. Kampanyalar başlığıyla ilgili size nasıl yardımcı olabilirim?
11:39 CANDAN KOÇYİĞİT: mrb
11:40 CANDAN KOÇYİĞİT: market ve akaryakıt kampayanızın puanları dün yüklenecekti ama hala yüklenmedi ?
11:40 Demet: evet bır sorun olustu yuklemeler saglanmadı
11:40 Demet: bu hafta ıcınde yuklenıcektır bılgısı verıldı
11:41 CANDAN KOÇYİĞİT: ok tşk
11:41 Hızlı destek hizmetimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler.
Benzer içerikler
- 5 mbps internet hızı nasıl
- kırmızı fırsat 16 gb
- vodafone numara taşıma faturalı
- algida ile kazan kod
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X