Şimdi Ara

DENİZ GÜLER İSİMLİ ŞAHSA DİKKAT DOLANDIRICI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Durumu Sahibinden com yetklilerine telefonla bildirdim.

Sahibinden com da tv vs satıyor.

HESAP BİLGİLERİ

Alıcı banka 00062 TÜRKİYE GARANTİ BANKASI A.Ş.
    Şube IBAN MERKEZ ŞUBE
    Alıcı hesap / IBAN numarası TR890006200029500006651359

Alıcı Ad Soyad / Unvan DENİZ GÜLER

Telefonu: 0 530 624 35 62

Afyon olarak ilan vermişti ama farklı yerlerden de çıkabilir.Watsapda çocuk resmi koyuyor ve duygu sömürüsü yapıyor.Kargo parası istedi gönderdim.1-2 gün kargoyu gönderiyorum vs dedi ondan sonra telefona da cevap vermedi.Ortadan kayboldu.

Belki bu forumdan da ilan verebilir arkadaşların dikkatine.....

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 27 Şubat 2017; 13:46:45 >

• letgo da da satış yapıyor dolandırıcılık diyelim geçmiş olsun ne kadar kaptırdınız savcılığa baş vurun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canirtuk

letgo da da satış yapıyor dolandırıcılık diyelim geçmiş olsun ne kadar kaptırdınız savcılığa baş vurun

Letgo da üyeliğim yok sizin varsa burdan alıntı yaparak sizde ordaki arkadaşları uyarın.

Savcılığa başvuracak kadar değil. İşlemler çok uzun sürüyor.İstenilen sonuca ulaşılamıyor.Dolandırıcılarda bunu fırsat biliyor ve devam ediyor.

Kısa yoldan halletmek için tanıdık polis vs aradım.Bulamadım.Yapılan zoruma gitti.Başka birisine yapmasın.Gören arkadaşlarda bir şeyler söylesin.Yolu yol değil.Kendisine bende söyledim.Belki vazgeçer.Vakit varken dolandırdığı insanların parasını öder ve helalleşir.Forumdaki arkadaşları uyarmak istedim.

Geçen ev numaramı komiser yardımcısı ukala biri aradı.Tc kimlik numaram yasadışı bir işe karışmış vs bir sürü hikaye okudu.Peşinden 155 polisi aradım.Savcılığa kararı olmadan numara tesbiti yapamıyorlarmış.Türkiye garip bir ülke.Dolandırıcı bir sürü yaşlı insanı mağdur edecek savcılık şikayeti vs ondan sonra emniyet önlem alacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 27 Şubat 2017; 14:55:35 >

• haklısınız en güvensiz ülkelerden birinde yaşıyoruz maalesef

bu şerefsizler yüzünden kimsenin kimseye güveni kalmadı

• Ben geçen yıl 60 liralık steam hesabı için siber suçlar masasına başvurdum, steam hesabını verdi, sonra hesabın email adresini değiştirdi, bende siber suçlar masasına gittim, iban numarasından bankaya ulaşıp kişinin dolandırıcı olduğunu ve kişiye ulaşmalarını ve savcılığa şikayet ettiğimi iletmelerini istedim, kişi bana ulaştı, hesabımı geri verdi ama yine de şikayetimi geri çekmedim (başkalarına da aynı şeyi yapmış) , (cep telefonu bende yoktu) polise ifade verdim, iş büyüdü, kişi avukat tuttu, bayağı masraf yapmış, sonuçta çocuğun geleceği yanmasın diye şikayetimi geri çektim ama iyi bir ders olmuştur.

Sözkonusu kişi başka bir şahıs, örnek olması için yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 14 Mart 2017; 13:53:41 >
  • şahsın sahibinden ve letgo üyelik linklerini verseniz insanlar engelleyebilir site üzerinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: PUNTO MULTİJET

şahsın sahibinden ve letgo üyelik linklerini verseniz insanlar engelleyebilir site üzerinden

Sahibinden telefonla bilgi verdim.Site pek sağlıklı çalışmıyor kendilerine de söyledim.Kişi ile bazı bilgilere ulaşamaıyorsunuz.Site gereğini yaptığını söyledi.Letgo üyeliğim yok.Üye olan arkadaşlar letgoyu bilgilendirirse insanlar mağdur olmaz.
  • Durumu Sahibinden com yetklilerine telefonla bildirdim.

Sahibinden com da tv vs satıyor.

HESAP BİLGİLERİ

Alıcı banka 00062 TÜRKİYE GARANTİ BANKASI A.Ş.
    Şube IBAN MERKEZ ŞUBE
    Alıcı hesap / IBAN numarası TR890006200029500006651359

Alıcı Ad Soyad / Unvan DENİZ GÜLER

Telefonu: 0 530 624 35 62

Afyon olarak ilan vermişti ama farklı yerlerden de çıkabilir.Watsapda çocuk resmi koyuyor ve duygu sömürüsü yapıyor.Kargo parası istedi gönderdim.1-2 gün kargoyu gönderiyorum vs dedi ondan sonra telefona da cevap vermedi.Ortadan kayboldu.

Belki bu forumdan da ilan verebilir arkadaşların dikkatine....
  • Midemiz bulandı artık bu tip insanlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosemir

Midemiz bulandı artık bu tip insanlardan

Aynen hocam adam siteye ilan veriyor,bankaya hesap açıyor, mileti dolandırıyor ve elini kolunu sallaya sallaya geziyor.
    Hukuk sisteminin çok iyi çalışması ve bu insanlara gereken cezayı vermesi gerekiyor.
    Daha öncede uğradığım bir haksızlık için adliyeye gittim dilekçe bile kabul etmiyorlar avukata yönlendiriyorlar.Astarı yüzünden pahalıya geliyor.İnsan sineye çekip Allah'a havale ediyor.
    İnternet yolu ile şikayet etsem BİMER vs gibi işlem yapacak merci varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 13 Haziran 2017; 10:8:32 >
  • bir kaç gün önce de sözde malatya dan satıyor bi şahıs ve bu şahıs doping almış sahibinden de inanamadım şikayet ettim sildiler ilanı

• quote:

Orijinalden alıntı: cimbom38

quote:

Orijinalden alıntı: hypnosemir

Midemiz bulandı artık bu tip insanlardan

Aynen hocam adam siteye ilan veriyor,bankaya hesap açıyor, mileti dolandırıyor ve elini kolunu sallaya sallaya geziyor.
    Hukuk sisteminin çok iyi çalışması ve bu insanlara gereken cezayı vermesi gerekiyor.
    Daha öncede uğradığım bir haksızlık için adliyeye gittim dilekçe bile kabul etmiyorlar avukata yönlendiriyorlar.Astarı yüzünden pahalıya geliyor.İnsan sineye çekip Allah'a havale ediyor.
    İnternet yolu ile şikayet etsem BİMER vs gibi işlem yapacak merci varmı?

Hiç bilmiyorum inanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: canirtuk

bir kaç gün önce de sözde malatya dan satıyor bi şahıs ve bu şahıs doping almış sahibinden de inanamadım şikayet ettim sildiler ilanı

Sahibindende fake hesaplar sürüyle hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.