Şimdi Ara

Deniz/Havuz önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yarın kız arkadasımla istanbul içinde denize yada havuza gitmek istiyoruz. ulasım sorun olmamalı anlayacagınız. önerebilceğiniz apaçi olmayan biyer varmı?? biz dolphin düsünüyoduk ama burdaki gecen yıllardan olan topiclere baktım hiç de iyi yorumlar yok. sabahdan beri araştırıyorum biyer bulamadım bi yardım edin ya

• halk plajlarının hepsinde apaçi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azula77

halk plajlarının hepsinde apaçi var

ücretli plaj da olabilir sorun değil. tabi cok yüksek fiyatlı olmamak kaydıyla malum ogrenci adamız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sherf34

arkadaslar yarın kız arkadasımla istanbul içinde denize yada havuza gitmek istiyoruz. ulasım sorun olmamalı anlayacagınız. önerebilceğiniz apaçi olmayan biyer varmı?? biz dolphin düsünüyoduk ama burdaki gecen yıllardan olan topiclere baktım hiç de iyi yorumlar yok. sabahdan beri araştırıyorum biyer bulamadım bi yardım edin ya

vay be adam sevgilisiyle denize gidiyor pehhh babaaan kemiğinee
  • quote:

Orijinalden alıntı: savarana

quote:

arkadaslar yarın kız arkadasımla istanbul içinde denize yada havuza gitmek istiyoruz. ulasım sorun olmamalı anlayacagınız. önerebilceğiniz apaçi olmayan biyer varmı?? biz dolphin düsünüyoduk ama burdaki gecen yıllardan olan topiclere baktım hiç de iyi yorumlar yok. sabahdan beri araştırıyorum biyer bulamadım bi yardım edin ya

darısı basına savarana buarada yardımcı olacak kimse yokmu arkadaslar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: savarana

quote:

darısı basına savarana buarada yardımcı olacak kimse yokmu arkadaslar

hacı yaş kaç + şehir? merak etttim

• hacı yaş kaç + şehir? merak etttim

19 istanbuL geçen sene de kız arkadasımın tatile gittiği yere gitmiştim msla 1 hafta beraber tatil yapmıstık (tabi gündüzleri)
    tabi babasını görünce topuk yapmak cabası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anladık kız arkadaşın varbirisinin demesi gerekiyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawli@

anladık kız arkadaşın varbirisinin demesi gerekiyodu

bunu yazıcaktım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.