Deniz orda can çekişirken yoldan geçen yeraltı dünyasından birileri denizi bulur. Hayatını kurtarırlar, deniz kendine geldiğinde hastahaneden çıkmıştır. Birinin evindedir, konuştuğu adamın kim olduğunu bilmeyen Deniz şaşırır. Adam kendini yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden biri olarak tanıtır ve bunu ispatlar. Deniz adama can borçludur. Adam denizin yanında çalışmasını ister ve olaylar gelişir. Denizin adı Memati olarak değiştirilir ve bir kaç estetik operasyon geçirir. Artık Deniz mafya dünyasının ünlü bir siması haline gelir. Zaten kızlarla işini bitirmiştir, duygularını köreltir. Bu sıralarda Deniz, Efenin gerçek adının Ali olduğunu öğrenir. Deniz kendini birden bire derin devlet & Yeraltı dünyası arasında bulur. Efe sırasıyla evrim geçirerek Efe>Ali>Polat şeklini alacaktır. Dizide ki ''Su'' karekteride Elifin estetik olmadan önce ki halidir. Mine ve Aslı Lise aşkı olarak kalacaktır. İşte Memati'nin kadınlarla arasının iyi olmadığının gerçek hikayesi...
Bu Dizi Kurtlar Vadisi başrol oyuncularının gençliklerini anlatıyor !
Neden yazdığımı bilmiyorum, aklıma geleni yazdım.
quote:
Orjinalden alıntı: rikimaru
aslı hepimizin
ne lan bu tv de çıkan herkese aşık olma tripleri. alla uyuz olurum böyle işlere..
rikimaru en güzel yorum senin ki olur ancak(ya da aslı hiçbirimizin olmaz herkese 3 ün 1 i düşer)
bu kadar azgınlık iyi değildi zaten...
mineyi şey ettiği gün ölümü haketmişti..
quote:
Orjinalden alıntı: Cenk
Deniz orda can çekişirken yoldan geçen yeraltı dünyasından birileri denizi bulur. Hayatını kurtarırlar, deniz kendine geldiğinde hastahaneden çıkmıştır. Birinin evindedir, konuştuğu adamın kim olduğunu bilmeyen Deniz şaşırır. Adam kendini yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden biri olarak tanıtır ve bunu ispatlar. Deniz adama can borçludur. Adam denizin yanında çalışmasını ister ve olaylar gelişir. Denizin adı Memati olarak değiştirilir ve bir kaç estetik operasyon geçirir. Artık Deniz mafya dünyasının ünlü bir siması haline gelir. Zaten kızlarla işini bitirmiştir, duygularını köreltir. Bu sıralarda Deniz, Efenin gerçek adının Ali olduğunu öğrenir. Deniz kendini birden bire derin devlet & Yeraltı dünyası arasında bulur. Efe sırasıyla evrim geçirerek Efe>Ali>Polat şeklini alacaktır. Dizide ki ''Su'' karekteride Elifin estetik olmadan önce ki halidir. Mine ve Aslı Lise aşkı olarak kalacaktır. İşte Memati'nin kadınlarla arasının iyi olmadığının gerçek hikayesi...
Mükemmel olmuş yaw
Deniz Öldü Kavakyellerinde ahahaa [/quot]
gebersin çok da tınn
GEBERSIN
biktik sizin su dizi konularinizdan yaws. yapimci gebersin demis gebermis uzatmayin iste.ben olsem konusunu acmazsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: CARNIVALE
2 aydır izlemiyorum diziyi mineyle cinsel ilişkiye mi girdi?
quote:
Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]
quote:
Orjinalden alıntı: CARNIVALE
2 aydır izlemiyorum diziyi mineyle cinsel ilişkiye mi girdi?
hem de ne ilişki
Allah kahretsin ya Hemen o bölümü izlemem lazım. yaklaşık 25 bölüm eksiğim var. Hadi bakalım rapid durmak yok yola devam (premium)
quote:
Orjinalden alıntı: Cenk
Harika bir senaryo ya keşke böyle olsa valla ben çok isterim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme