hepsi cüzdan 1000 liraya 80+50 + yüzde 2 hepsiburada puan olur gibi duruyor var mıdır deneyen |
Deniz online alışverişe %10 toplam 80 tl bonusl (4. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: sahin419941hepsi cüzdan 1000 liraya 80+50 + yüzde 2 hepsiburada puan olur gibi duruyor var mıdır deneyen
hocam hepsicüzdan ne?
-
https://www.hepsiburada.com/cuzdanim/
Cüzdansız alışveriş yaptım her yerde geçmiyormuş 50 indirim mesajı geldi yüzde 10 uygulamada takip edilemiyor ama yüklenir
-
Hepsiburada’dan yapılacak cep telefonu, taşınabilir bilgisayar, chipgold kategorilerinde, ziynet altın ile diğer altın ürünleri alışverişlerinde ve Hepsiexpress alışverişlerinde HepsiPara kazanılamaz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
n11 elektroink olaak geçiyor mu. ve bonus üye işyeri mi bilen var mı
-
8 Aralık olarak puan yatma tarihi belirlenmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
net karta bildirim geldi katıldım ama detaylarda dahil değil demiş
Üstadlar bilen anlayan biri PM atabilir mi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Denizbonus iyice bozdu. 3 TANE KAMPANYASINI tam olarak yapmama rağmen hiçbiri görünmüyor uygulamada daha önce böyle değildi saniyesinde işlem görünüyordu şimdi hiçbiri görünmüyor. Nasıl anlayacaz işlemin olup olmadığını ? Ben soğumaya başladım iptale gidiyor bu yol.
-
8 Aralık'ta belli olur yatmazsa kayıt açtırabilirsiniz. Bende Hepsiburada dan yaptım bir alisveris beklemedeyim.
Toplamda 80 TL mi yoksa farklı günlerde harcama yapmaya devam edip 80 TL den fazla kazanabiliyor muyuz?
hepsiburadan 400 tl civarı bir ürün geçtim. 8 aralıkta sonucunu göreceğiz.
-
Trendyol geçerlimi alıp almamakta kararsız kaldım -
Denizbonusta hiçbir kampanyaya ait alışveriş belli olmuyor söylenenleri yapmama rağmen hiçbirini göstermiyor uygulamada kullanmayacam artık. Hem kampanyayw katıl kartı kullan hem de sürekli puan indirim geldi mi diye takip et olmaz.
Hocam ben de alışveriş yapmıştım sonucu paylaşırsak memnun olurum -
quote:
Orijinalden alıntı: juniperi
Trendyol geçerlimi alıp almamakta kararsız kaldımben yaptım ama paramdan çekti bonus üye iş yeri diyor kesin sıkıntı çıkarır yatırmaz bunlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKIben yaptım ama paramdan çekti bonus üye iş yeri diyor kesin sıkıntı çıkarır yatırmaz bunlar
Alıntıları Göstertrendyol manyak yahu Cepteteb ve deniz bonus kredi kartlarının ödemesini
bulmuş bulmuş da PARAM POSUNDAN ÇEKİYOR
ve bonus vermiyor! Bonus Posu şartı nedenli
rezil trendyol bende zaten ön ödemeli PARAM kart var ona da çok spariş verdim diye BLOKE koymuş:
ne kendileri ne de Param Türk Para elektronik şirketi hiçbir haltttan anlamıyor Topu birbirlerine atıyor
dolayısıyla BONUS POSU ŞARTI NEDENİYLE
Cepteteb ve deniz bonus kredi kartlarının ödemesini TRENDYOL param posundan çekip kampanyarı iğfal ediyor!
-
ne zaman yatıyordu puanlar
-
8 inde
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X