Şimdi Ara

Deniz TÜRÜÇ ve İrfan Can KAHVECİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeter artık şöyle saçma sapan yerli transferlerden. Bu takım akıllanmıyor mu? İrfan'ın Alper'den farkı yok. Üflesen yerde ölü taklidi yapıyor. Dümdüz futbolcu. Birde Kayseri başkanının Muriç'i gördükten sonra pazarlamaya başladığı Deniz TÜRÜÇ var. O daha beter. Özer HURMACI gibi tosbağa hızında. Şöyle saçma sapan adamları alıp, kanatlara koyup, yerlerde yuvarlandıklarını ve senede 2 gol 2 asistlik performanslarını izliyoruz ya çıldırıyorum. Bunları kim alırsa elinde patlar. Bırakın artık şu anadolu klüpleriyle yerli çöplerini zengin etmeyi.

• irfan can belki alper potuk olurda bu deniz turunç mustafa pektemek gibi birşey .2 senede 2 gol atar dediğin gibi.
  • Yabancı sınırı gelince bunlara kalacak işte meydan. Şimdi 5 milyona küfrederken 10 milyonlar konuşulacak.
  • kadroya 14 türk 14 yabancı alıyosun. Senin önerin nedir yerli transferi için kimi alsın sence yönetim ? Deniz türüçü beğenmediysen alternatifin nedir ?
  • Irfan can kahveci sizin takimdaki butun oyunculardan daha kaliteli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: martax32

kadroya 14 türk 14 yabancı alıyosun. Senin önerin nedir yerli transferi için kimi alsın sence yönetim ? Deniz türüçü beğenmediysen alternatifin nedir ?
    Çer çöpe milyonlar verip senede 2 gol atmasını bekleyeceklerine altyapıdan rastgele birini oynatsınlar daha iyi. En az Deniz kadar oynar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

Irfan can kahveci sizin takimdaki butun oyunculardan daha kaliteli
    Başakşehir'in büyüklerle oynadığı maçları ve milli maçları izlemesek kaliteli olduğuna inanacağız. Atanamamış Alper POTUK. Aman yanına yanlışlıkla rakip takımdan bir futbolcu yaklaşmasın. Hissettiği an yerde 10 takla atıp ölü taklidi yapıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

Başakşehir'in büyüklerle oynadığı maçları ve milli maçları izlemesek kaliteli olduğuna inanacağız. Atanamamış Alper POTUK. Aman yanına yanlışlıkla rakip takımdan bir futbolcu yaklaşmasın. Hissettiği an yerde 10 takla atıp ölü taklidi yapıyor.

Alıntıları Göster
    Tamam kardes zaytz daha iyi irfandan.

• lustral seyahat kullanıcısına yanıt
    haber tarihine bak cahil cahil konuşma
    Sporx.com
    Recep Tayyip Erdo�an'dan yabanc� s�n�r� a��klamas�
    https://www.sporx.com/recep-tayyip-erdogandan-yabanci-siniri-aciklamasi-SXHBQ667890SXQ

• Türk futbolcu ne kadar az olursa o kadar başarılı olursun

• Şu ortamda Fb ve Gs bu transferde çekişirse ve fiyat artarsa bu iki kulüpte de zerre akıl yoktur.

İki kulüp anlaşırsın, ikinizde aynı bonservis aynı maaşı teklif ederseniz sonra yaslanın arkanıza bırakın oyuncu kimi seçerse seçsin.
  • uAslAnkara kullanıcısına yanıt
    İzlemediysen söyleyeyim. Zajc İrfan’dan en az 2 kat daha iyi bir oyuncu.

• Fenerbahçe hızlı kanat oyuncularını kadrosuna katmalıydı. Görüldüğü gibi Rodrigues ve Moses sakatlandıktan sonra rakip kaleye gidemiyoruz. Deniz inanılmaz yavaş. Bence bu adamdan kanat falan olmaz. En fazla olsa olsa orta sahanın ortası olur. Tabi onda da 90 dakika dinamo gibi olmalı. Fakat pek umudum yok.
  • 1ht1baron 1 kullanıcısına yanıt
    açıkcası sağlamken mosesa da çok söven vardı da neyse...şimdi yokluğu mağlubiyetin sebebi gibi gösterilmeye çalışılıyo
  • İrfan bu ligin en değerli yerli orta saha oyuncusu muhtemelen, ben çok beğeniyorum. Keşke imkân olsa da alabilsek.
  • İrfan dediğin oyuncu, Emre'nin olmadığı anlarda onun işini yapabilecek en iyi yerli oyuncu..Varsa daha iyi bir yerli oyuncu söyle de biz de öğrenelim..Bu çocuğu Emre'nin kendisi istiyor Fb'ye, Emre yetiştirdi bu çocuğu..Emre'nin olduğu yerden başka yere de gitmez, bunu sıradan taraftar olarak tv'den gördüğüm kadarıyla söylüyorum ve eminim..Aynı Mesut Özil gibi, bu ikisi için hiç Gs, Bjk falan kendisini yormasın..
  • Emre'nin yerini Ozan falan doldurmaz. Doldurursa anca İrfan doldurur gibi geliyor. Gelirse eğer güzel transfer olur
  • 4TL4NT1S kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum, doldurursa İrfan doldurur da Fb'de oynayacağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4TL4NT1S

Emre'nin yerini Ozan falan doldurmaz. Doldurursa anca İrfan doldurur gibi geliyor. Gelirse eğer güzel transfer olur
    Emrenin yerini veratti doldurur bence, irfan falan karşılaştırmam bile
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.