Şimdi Ara

Denizbank fastPay [ANA KONU] (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.536
Cevap
174
Favori
322.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben on banka kartı çıkardım faturaları öderken komisyon almıyor. Üstüne faturalara cashback de veriyor. Baya iyi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yeni güncelleme ile 38 kere verdiğimiz bilgileri tekrar istemesiyle resmen sil artık kullanma demiştir. insanı bu kadar yormanın mantığını çözemedim benden buraya kadar sizlere bol şans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adeleks -- 19 Ocak 2023; 15:35:59 >
  • simkart değişikliği nedeniyle girişime izin vermiyor dilekçe yazdım gönderdim hala işlem yapmadılar arıyorum müşteri hizmetlerini cevap yok bedavadan fatura ödüyorduk fastpay tarih oldu benim için.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Fastpay kredi kartıyla fatura ödemeye komisyon almıyordu çünkü, şu an bir enpara var almayan, başkada yok benim bildiğim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Misal Tosla'da da aynı sim bloke olayı yaşandığında Akbank sim blokesini kaldırınca oluyor.

Bundan Denizbank'tan blokeyi kaldırdım ama Fastpay kalkmadı.

Paycell'den fatura ödeyebilirsiniz aynı şekilde.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Kredi kartı derken, fastPay’e eklediğiniz herhangi bir kredi kartı ile mi, yoksa Denizbank kredi kartı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Herhangi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedavadan fatura ödemek ne demek? Zaten her faturayı kendi sitesinden ödeyemiyor muyuz? Ben anlamadım.

• Papara hesabı açtım sonunda, kredi kartı ile çok daha hızlı şekilde fatura ödedim

• Şubeden bloke kalkar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Böcekli sümük kullanıcısına yanıt

Komisyon kesti mi

• simkart değişikliği için utanmasa donumun fotosunu isteyecek saçmalık sildim gitti.

• hocam hepsi orada kayıtlıydı, tık tık komisyon vermeden ödüyorduk onu demek istemiştim

• Daha önceden açtığım fastpay hesabım vardı. Fakat hiç kullanmadım. Bugün iptal etmek için müşteri hizmetlerini aradım. Yönlendirme yaparken tc no istedi fakat 2 kez doğru girmeme rağmen sistemimizde kayıtlı değildir diyor. Bu yenilenmeden sonra hesap otomatik mi kapandı acaba? Başına gelen varmı?

• Crimson Lotus kullanıcısına yanıt

Bende de şifremle giriş yapmama rağmen önceki kartım ve önceki işlemlerim gözükmüyordu. Sanki yeni baştan üye olmuşum gibi oldu. Ama bilgilerim duruyordu.

• fastpay daha önce banka kartında fastpay hesabına para ekleyebiliyorduk kalkmıs galıba banka kartından eklenmıyor

• kerem0133 K kullanıcısına yanıt

limit koymuş. aylık 500 tl yüklenebiliyor

• Müjde, devir işlemi tamamlanmış :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yenilenen fastpay de ilk hatayı aldım. Ne başka birinin ibanına. Ne de kendi ibanıma eft yapamadım. Bakiyeyi nasıl kurtaracağım?

• Arkadaşlar bu güncellenen aptal uygulamaya nasıl kart ile bakiye ekliyoruz ? para ekleye tıklıyorum kart ekletiyor, sorunsuz ekleniyor. para ekleye tekrar tıklayınca önceki eklenen kartı göstermeden yine kart ekletmeye çalışıyor. neyi gözden kaçırıyorum çözemedim.

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.