< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Denizbank fastPay [ANA KONU] (120. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
yeni güncelleme ile 38 kere verdiğimiz bilgileri tekrar istemesiyle resmen sil artık kullanma demiştir. insanı bu kadar yormanın mantığını çözemedim benden buraya kadar sizlere bol şans
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adeleks -- 19 Ocak 2023; 15:35:59 > -
simkart değişikliği nedeniyle girişime izin vermiyor dilekçe yazdım gönderdim hala işlem yapmadılar arıyorum müşteri hizmetlerini cevap yok bedavadan fatura ödüyorduk fastpay tarih oldu benim için.
-
Fastpay kredi kartıyla fatura ödemeye komisyon almıyordu çünkü, şu an bir enpara var almayan, başkada yok benim bildiğim..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Misal Tosla'da da aynı sim bloke olayı yaşandığında Akbank sim blokesini kaldırınca oluyor.
Bundan Denizbank'tan blokeyi kaldırdım ama Fastpay kalkmadı.
Paycell'den fatura ödeyebilirsiniz aynı şekilde.
-
Kredi kartı derken, fastPay’e eklediğiniz herhangi bir kredi kartı ile mi, yoksa Denizbank kredi kartı mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herhangi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bedavadan fatura ödemek ne demek? Zaten her faturayı kendi sitesinden ödeyemiyor muyuz? Ben anlamadım.
Papara hesabı açtım sonunda, kredi kartı ile çok daha hızlı şekilde fatura ödedim
Şubeden bloke kalkar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Komisyon kesti mi
simkart değişikliği için utanmasa donumun fotosunu isteyecek saçmalık sildim gitti.
-
hocam hepsi orada kayıtlıydı, tık tık komisyon vermeden ödüyorduk onu demek istemiştim
-
Daha önceden açtığım fastpay hesabım vardı. Fakat hiç kullanmadım. Bugün iptal etmek için müşteri hizmetlerini aradım. Yönlendirme yaparken tc no istedi fakat 2 kez doğru girmeme rağmen sistemimizde kayıtlı değildir diyor. Bu yenilenmeden sonra hesap otomatik mi kapandı acaba? Başına gelen varmı?
Bende de şifremle giriş yapmama rağmen önceki kartım ve önceki işlemlerim gözükmüyordu. Sanki yeni baştan üye olmuşum gibi oldu. Ama bilgilerim duruyordu.
-
fastpay daha önce banka kartında fastpay hesabına para ekleyebiliyorduk kalkmıs galıba banka kartından eklenmıyor
-
limit koymuş. aylık 500 tl yüklenebiliyor
-
Müjde, devir işlemi tamamlanmış :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Arkadaşlar bu güncellenen aptal uygulamaya nasıl kart ile bakiye ekliyoruz ? para ekleye tıklıyorum kart ekletiyor, sorunsuz ekleniyor. para ekleye tekrar tıklayınca önceki eklenen kartı göstermeden yine kart ekletmeye çalışıyor. neyi gözden kaçırıyorum çözemedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X