11 Ocak'ta devredilecekmiş. Belki devredildikten sonra güzel kampanyalar gelir. |
Denizbank fastPay [ANA KONU] (118. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Daha devredilmedi mi bu?
-
11 Ocak'mış. Bu gelen son SMS olur artık :)
-
Merhaba arkadaşlar,
Az önce her zamanki gibi elektrik faturami odemek istedim.
Faturayi odedim dekontu aldim. Odemeyi teyit etmek icin baska bankadan kontrol ettigimde fatura odenmemis gorunuyor. Fastpay müşteri hizmetlerini aradim biz odemisiz ki dekont alabildiniz diyor.
Bu durumda ne yapabilirim. Basina gelen oldumu daha once.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ertesi günü düşüyor diye biliyorum bir kaç kez benim de başıma geldiquote:
Orijinalden alıntı: ivirzivir35
Merhaba arkadaşlar,
Az önce her zamanki gibi elektrik faturami odemek istedim.
Faturayi odedim dekontu aldim. Odemeyi teyit etmek icin baska bankadan kontrol ettigimde fatura odenmemis gorunuyor. Fastpay müşteri hizmetlerini aradim biz odemisiz ki dekont alabildiniz diyor.
Bu durumda ne yapabilirim. Basina gelen oldumu daha once.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Enerjisa ise Paycell'le ve Hopipay'le ödemede başıma geldi. Bayiye gidip faturayı ibraz etmek gerekiyor ertesi gün ödenmemiş görünüyorsa hala.
-
Fatura ödemelerinde %2 masraf oranı yazıyor sitesinde sizden hiç ücret kestimi
Henüz herhangi bir komisyon ya da ücret almıyor büyük ihtimalle yenilendikten sonra geçerli olacak o ücretlerquote:
Orijinalden alıntı: deryadeniz907Fatura ödemelerinde %2 masraf oranı yazıyor sitesinde sizden hiç ücret kestimi
Başka komisyonsuz fatura ödemesi için var mı seçenek enpara hariç (kapatmayı düşünüyorum)
Direkt bir tane söylüyorum On Mobil (Burgan)quote:
Orijinalden alıntı: deryadeniz907Başka komisyonsuz fatura ödemesi için var mı seçenek enpara hariç (kapatmayı düşünüyorum)
Yazmayı unuttum hesaptan değil kredi kartıyla
On mobil kullanıyorum
Onu bilmiyorum maalesef ☹️quote:
Orijinalden alıntı: deryadeniz907Yazmayı unuttum hesaptan değil kredi kartıyla
On mobil kullanıyorum
Kredi kartıyla komisyonsuz fatura bile ödeyemeyeceğiz artık hale bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 11 Ocak 2023; 23:10:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonunda yenilenmiş herhalde devir işlemini gerçekleştirdiler
Özellikle faturada komisyon yok diye reklamını da yapmamış sanırım. Önceden yazıyordu komisyonsuz fatura ödeme diye her yerde. Sürekli buradan ödüyordum ben de. Benim de ihtiyacım doğdu şimdi kredi kartı ile ödemek için bir yer lazım.
Enpara dışında yok sanırım ziraat bile ücret almıyor ama hesap kesim tarihine kadar faiz işletiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun zamandır kullanmıyordum. banka kartından para yükleme ve sanal kart oluşturup harcama getirilmiş. bir kere test ettim herhangi bir sıkıntı olmadı. Bakalım nasıl kampanyalar çıkaracak?
-
Komisyon alıyor mu yüklemeye ben iki kez kart eklemeyi denedim olmadı ☹️quote:
Orijinalden alıntı: gonulbasUzun zamandır kullanmıyordum. banka kartından para yükleme ve sanal kart oluşturup harcama getirilmiş. bir kere test ettim herhangi bir sıkıntı olmadı. Bakalım nasıl kampanyalar çıkaracak?
800 tl ziraat banka kartından yükledim herhangi bir komisyon almadı. denemelik 5 tl bir harcama yaptım diğer cüzdanlardan birine onda da komisyon olayı olmadı. Gerisini ibana transfer test etmek için kullandım ordada herhangi bir komisyon uygulamadı.
-
Teşekkürler 👍 umarım yenilenmesi ile kampanyalar vs gelir de deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağı atarlarquote:
Orijinalden alıntı: gonulbas800 tl ziraat banka kartından yükledim herhangi bir komisyon almadı. denemelik 5 tl bir harcama yaptım diğer cüzdanlardan birine onda da komisyon olayı olmadı. Gerisini ibana transfer test etmek için kullandım ordada herhangi bir komisyon uygulamadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X