< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Denizbank fastPay [ANA KONU] (117. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Anlamadığım bir konu daha var deniz banktan krediyi fastan mi alacağız sürekli sms geliyor. Denizbank üzerinden kredi alamıyor muyuz anlamadım gitti
-
On gün önce fastpay hesabıma YKB kartımla para yükledim..10 gündür parayı gaspetmiş durumdalar..Açıkdeniz ve Fastpay uygulamasına girişimide bloke etmişler..3 farklı şubeye 4 kez gittim..Değişen birşey yok..Her aradığımda tek dedikleri kayıt açtık..Elimde onlarca kayıt numarası var..Yani velhasıl bu para gaspetme,paraya çökme olayları her ne kadar terör örgütlerinin,mafyanın stili olsada yinede bunu diyemem..Zira kanunlarımıza göre sanırım Fastpay/Denizbank'a mafya yada terör örgütü demem suç teşkil eder diye düşünüyorum..BDDK şikayet ettim bakalım orda ne çıkacak..Şikayetvar deseniz ayrı bir alem..Şikayet yazıp sildim diye sonradan yazdığım şikayetleri iletmiyor..Yani kısacası benim parama çöktüler başkaları dikkatli olsun..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu fastpay mi nedir bi esprisi kalmadı
iki de bir devrettik devrediyoz yazılı sms göndermekle şüphelendirdiler, anlamadımki ne paklıyorlar?
la zaten denizbank iştrakisin: neyi kime devrediyon bir cebinden çıkarıp diğerine mi koyuyon ne kafa buluyon?
-
bu arkadaşların sıkıntısı tam olarak ne anlayan var mı ? 6 aydır her gün devrediyoruz bakk aga devrediyoruz akıllı ol , bu sefer kesin devrediyoruz mesajı atıyorlar dertleri ne çözemedim gitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adeleks -- 14 Eylül 2022; 12:38:39 > -
Sanırım bir banka batacak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 18 Eylül 2022; 20:39:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Denizbank kart aidatı aldı arkadaşlar 231 lira iade talebimde olumsuz sonuçlandı nasıl alacaz iadeleri 7. ayda aldılar bu arada, burdan soruyorum çünkü denizbank konusu çok geride kalmış
-
Kart iptal birimine bağlanırsanız iade ederler.
Bugün aynısı bana oldu. İptal için aradım, "12 ay açık kalma sözüne iade ediyoruz." dediler.
-
lacivert kart aynı durum, arayayım ben de
Teşekkürler, banada bu teklifi sundular kabul ettim seneye bakarız çaresine, kampanyada pek yok tamamı iade olmasa yine kapatacaktım açıkçası
-
Yüksek tutarlı faturaları fastpay ile ödeyebilen var mı ?
Günlük limit 2000 TL uyarısı alıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fastpay ne zaman dükkanı kapatıp gidecek. Hoşçakalın dostça kalın demesini bekliyorum :)
Bugün aldığım exxen kodu hatalı çıktı. Kayıt oluşturdum bakalım nasıl bir geri dönüş olacak.
-
Zamanında istegelsin kodu aldığımda hatalı çıktığında epin ile görüşün demişlerdi epin zaten lanetlik bir firma THH'ye verdiğimde Fastpay'i bu sefer de biz ödeme yaptık demişlerdi halbuki o da kampanyadan verilen ödemeydi. 100 liralık kod çöp olmuştu.
-
Resmen dolandirildik yani. Üzerine güzel bir soğuk su içeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denizbank k. kartından artık sanal kartta oluşturulmasına izin vermiyor. Geçen hafta oluşturduğum sanal kartı kapattıp, yenisini açmak isterken aynı sanal kartı kullanın yeni sanal kart oluşturmak banka politikası gereği artık yasak gibi bir mesaj geldi. Hemen müşteri hizmetlerini arayıp kredi kartımı kapatın dedim. 6 ay kalma sözüne 50 lira bonus teklif ettiler kabul etmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notebookmania -- 25 Ekim 2022; 9:38:37 > -
Fastpay epin alımların da 40 tl iade veriyordu bugün gelmesi lazımdı. Gelen var mı ?
Gelmemiş.
merhaba, fastpay artık ihtiyacım olmadığı için internet sitesi üzernden hesabımın kapatılması talebinde bulundum verilerimi sildiler. Bugün ilk defa denizbank hesabı açmak için şubeye gittim müşteri talebi ile bilgileri gizlenmiştir hatası verdi hesap açamadık. aynı durumu daha önce yaşayıp çözen var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X