Fastpay hesap üyelik nasıl kapatılıyor? |
Denizbank fastPay [ANA KONU] (124. sayfa)
-
-
5 değil 2 tıklayınca uyelik iptal istiyorum demeniz yeterli anında iptal oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 ye tıklayınca yine tuşlama menüsü geliyor. Keza 5 e tıklayınca da. Mh ye bağlanmak istediğimizde de tc yi tuşluyoruz ama sistemde bulunamamıştır diyor ama halbuki kayıtlı
Direkt 5 e tıklayınca mh çıkmıyor ki hocam. Yine numara tuşlattıpı seçenekler geliyor.
Mh ye bağlanmadan önce sizde de tc tuşlamanızı istedi mi
Eski fasypay gibi kk ile ücretsiz fatura ödeyebileceğimiz bir uygulama var mı?
-
Uyelik iptalini yarin veya daha sonradan yapsak parasal bir cezai uygulama var mi.
😀 hayır tabiki dequote:
Orijinalden alıntı: ivirzivir35
Uyelik iptalini yarin veya daha sonradan yapsak parasal bir cezai uygulama var mi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende bunu merak ediyorum
Şimdi mh ye bağlanabildik. İptal talebini aldı ama max 3 gün sürüyormuş. 3 günün sonuna kadar cidden bekliyorlar mı (iptal ettiyseniz).
Şöyle bir SMS geldi, sizlere de geldi mi?
Degerli fastPay'li, ..... nolu bildiriminiz tarafimiza ulasmis olup 3 gun (72 saat) icinde tarafiniza bilgi verilecektir. Degerlendirme surecinin devam etmesi durumunda ise 2., 7., 10., 14. gunlerde ara bilgilendirme yapilmaktadir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 5 Nisan 2023; 17:47:26 >
Uygulama bilmiyorum ama Enpara kredi kartıyla faturalarınızı komisyonsuz ödeyebiliyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C951CE3E2 -- 5 Nisan 2023; 17:54:17 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onu kullanıyorum, bütün faturalar kartla ödenirken sadece gaz ödenemiyor...Tek tek baktım elimdeki kartlara, en düşük komisyon Kuveyt Türkte galiba...950 tl fatura için 1,30 tl komisyon alıyor...
-
Papara'ya kredi kartı ekleyip komisyonsuz ödeyebilirsiniz.
-
Paparaya kredi kartı nasıl tanımlıyoruz ki ?
Fatura öde kısmından keşfedebilirsiniz.
-
Ben bağlandım iptal ettik dedi müşteri hizmetleri ama herhangi bir mesaj gelmedi. Eşim için aradım ama bağlamadim kayıtlı TC yoktur diyorquote:
Orijinalden alıntı: thelordof
Şimdi mh ye bağlanabildik. İptal talebini aldı ama max 3 gün sürüyormuş. 3 günün sonuna kadar cidden bekliyorlar mı (iptal ettiyseniz).
Şöyle bir SMS geldi, sizlere de geldi mi?
Degerli fastPay'li, ..... nolu bildiriminiz tarafimiza ulasmis olup 3 gun (72 saat) icinde tarafiniza bilgi verilecektir. Degerlendirme surecinin devam etmesi durumunda ise 2., 7., 10., 14. gunlerde ara bilgilendirme yapilmaktadir.
paycell para kesmiyor kk ile fatura ödemede
-
İptal edince hiç bilgilendirici SMS gelmedi mi?
Hayır bana gelmedi sonradan eşim için bağlandım kampanyalar üzerinden ona SMS geldi bugün tekrar arayacağım
3 gün içinde sonuçlanacak gibisinden mi geldi ?
Aynen hocam size gelen aynı mesaj
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X