Şimdi Ara

Denizbank GSBonusu olup kart ücreti vermeyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Denizbank GSBonus sahibi arkadaşlara bir sorum olacak;

Kart kullanım ücreti bonus olarak geri iade edilen veya otomatik ödeme talimatı verdi diye hiç alınmayan arkadaşlar var mı?

Tüketici haklarına gitmeden önce varsa örnek onu örnek göstermek istiyorum. İşlem hızlanır. Tüketiciye kalırsak karar 5 ayda geliyor

• "Taraftari oldugum kulube 3 kurus faydam olmasin." diyorsun yani...

Bravo...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranın ne kadarını kulübe verdiklerini biliyor musun? Yıllık ücret 55TL ki hepsini verseler katkı sadece 55TL(!) Buna ek olarak alışverişlerimden belirli bir % zaten kulübe gidiyor.
    Buda yetmezmiş gibi benim kulübe hangi şekillerde destek olduğumu biliyor musun?

Tüm bunları bilmeden laf sokmaya çalışma çabaları....
  • Gs bonus sözleşmesinde yazıyordu aylık ücret. İmzaladığın kağıtta yani o yüzden banka müşteri memnuniyeti kapsamında iade etmezse iade alamazsın :)

Garanti şuana kadar benden almadı 2. yılım doldu ama ben hemen hemen her ay limiti sonuna kadar kullanıyorum onun bir etkisi olabilir.
  • birde hangi aylarda kesiliyor ? bende kontrol edeyim. 3 sene olacak bir kez denk geldim kestiklerine ekstrede. o da 65 liraydi.
  • Murat, daha önce de aldım tüketici mahkemesi kararıyla. Sözleşmede yazması sorun değil,sorun bu işlemin hukuka aykırı olması. Ayrıca mahkeme kararını beklersem parayı almam 5 ayı buluyor

Ama onun yerine Denizbank GSBonus kullanıp, kart ücretini en azından bonus olarak alan veya ücreti alınmayan varsa bankaya örnek gösterip aynısını yaptıracağım. Yoksa da artık her yıl mahkemeye veririm. Bonus olarak almaya razıyım öyle yada böyle harcıyorum nasılsa :)

Biliyorsun garantiyi sevmiyorum. Hele son olaylardan sonra boykota devam

@Radamel Falcao Belirli bölüm öğrencileri değilsen ve son sınıf değilsen şans işi vermeleri. Ama onu yerine tanıdık bir iş yerinde çalıştığını belirtip telefon ile aradıklarında teyit ettirip kartı alan 2 arkadaşım var.

• :) evet de benim bir ton taksitli borcum var şuan kapattıramıyorum. Amerikadan geldikten sonra bakacağım artık. Sen yeniledin mi Kadir kombineni ?
  • Evet hallettim yenilemeyi. Genel satışı bekliyorum 2. için. Ne zaman geliyorsun Amerikadan. Hayat sana güzel :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.