< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gothamcity -- 12 Aralık 2020; 15:45:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Denizbank internet üzerinden yapacağınız alisverislere yuzde 10 toplam 100 tl. (5. sayfa)
-
-
Kampanyanın bittiği falan yok lütfen bilip bilmeden yanlış bilgi vermeyin deniz kartım uygulaması arada bir böyle saçmalıyor. Siz ödemelerinizi yapmaya devam edin anında puan yüklenir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilmiyordum hocam teşekkürler bilgilendirdiginiz için -
tekrar uygulamada görünmeye başladı katılmayanlar katılabilir
-
merhaba , aynı gün birden fazla internet alışverişi yapan oldu mu ? farklı yerlerde aynı gün işlem yapabiliyoruz değil mi ?
-
Aynı yerden aynı gün içinde birden fazla alışverişi kabul ediyor. Farklı işyerlerini de kabul eder. -
quote:
Orijinalden alıntı: Front-Back
Aynı yerden aynı gün içinde birden fazla alışverişi kabul ediyor. Farklı işyerlerini de kabul eder.hiper hızlı cevap için teşekkürler
-
-
KYK denediniz mi -
1 hafta önce denedim hocam oluyordu -
Yaptım oldu teşekkürler -
kyk ödemeleri için her ay kampanya takip ediyorum aslında bu kyk için bir ana konu açılsa takip edebilsek hangi kampanya işliyor diye çok güzel konu olurdu.
-
Evet bence de güzel olurdu -
trendyolda son durum nedir?
-
Cevabi bulabildiniz mi ? Pep i de merak ediyorum ben...
quote:
Orijinalden alıntı: mustafascCevabi bulabildiniz mi ? Pep i de merak ediyorum ben...
pep olmuyor ancak p (my money) oluyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: baba1993pep olmuyor ancak p (my money) oluyor
Alıntıları GösterP ne oluyor acaba? Buradan ya da PMden yazar mısınız?
-
c olumlu
Arkadaşlar denizbankın bonusları migros dışında nerde kullanabiliriz? -
Hocam Carrefour, Şok, a101, Bim ve çoğu akaryakıt istasyonun da kullanmanız mümkün.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X