Denizbank internet üzerinden yapacağınız alisverislere yuzde 10 toplam 100 tl |
Denizbank internet üzerinden yapacağınız alisverislere yuzde 10 toplam 100 tl.
-
-
deneyip sayaç gören var mı
-
-
-
15 kasımda afili kartıma 170 tl yıllık ücret yansıtmışlar, geri alma şansım var mı dır ?
-
önce bankaya bize ulaşın kanalıyla, ardından olumsuz cevap gelirse onunla birlikte tbb hakem heyetine başvur. İade alırsın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: can33tokat15 kasımda afili kartıma 170 tl yıllık ücret yansıtmışlar, geri alma şansım var mı dır ?
Müşteri hizmetlerini arayın 4-5 yıldır arıyorum. ikiletmeden iade ediyolar. bir keresinde iade etmediler iptal talebinde bulundum 2 gün sonra arayıp iade ettiler. 6 ayda bir kapatma talebine 100+ tl bonus puan da alıyorum.
-
Bankamatik karti olur mu? -
Fastpay fatura ödemesi oldu. -
quote:
Orijinalden alıntı: earthwat
Fastpay fatura ödemesi oldu.net kart dahil değil dşyor acaba sanal kart ile fatura ödemesi var mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKIdeneyip sayaç gören var mı
Sayaç yok da deniz kartim uygulamasından anında puan kazandıniz bildirimi geliyor.
-
pandemi başında faturaları bununla ödüyorduk iyi olmuş yine gelmesi
-
iyi kampanya. -
En hızlı Deniz bonus kredi kartı sahibi olmanın yolu nedir hocam. Bilginiz var mı. Teşekkürler
-
Hocam Denizbank müşterisiyseniz mobil uygulamadan kart verilicekse on beş dakika içinde onaylanıyor. -
Hangi karta başvurayım hocam. Öneriniz nedir.
-
Hocam Afili Bonus'a başvurun. -
Teşekkürler hocam. Bir deneyelim bakalım. Limite takılmasak iyi.
-
Hocam rica ederim şansınızı deneyin umarım olumlu sonuçlanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 2 Aralık 2020; 22:48:38 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Benzer içerikler
- hepsipay fatura ödeme
- ziraat bankası prestij kart
- digitürk sporun yıldızı
- puan harca güvenilir mi
- faizsiz taksit yapan kredi kartları
- tom pay hangi banka
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X