Şimdi Ara

Ziraat Bankasi Taksitli e ticaret alişverişlerinize toplam 250 tl ( 400/50)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
5
Favori
7.000
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ziraat Bankasi Taksitli e ticaret alişverişlerinize    toplam  250 tl  ( 400/50)

..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toressss -- 20 Temmuz 2022; 21:2:27 >

• hangi siteler acaba?

• Teşekkürler. Ziraat'e doğrudan taksit yapan yerleri de peyderpey eklerseniz güzel olur.
  • www.bankkart.com.tr
    Program Ortakları | Bankkart
    https://www.bankkart.com.tr/program-ortaklari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chipparacıabi -- 20 Temmuz 2022; 20:58:5 >

• e-ticaret posu diyor, decathlon şubelerinden hediye kart alsak olmaz sanırım.

• 400e50 veriyor burada sikinti yok. Peki tek seferde 2000e de mi 50 verir sizce yoksa 250mi verir?
    Kampanya başlığı her 400tl ve üzerine 50tl diyor yani 2000e 50 verir gibi anlaşılıyor ama emin olamadım
  • Trendyol taksitli işlemde vade farkı koyuyor.
  • Hepsiburada’dan alışverişim oldu, hepsicüzdan üzerinden yaptım ödemeyi herhangi bir puan kazanım mesajı gelmedi, provizyonda görünüyor ondan dolayı olabilir mi?
  • Amazon dan 400 TL üzeri 6 taksitle sipariş verdim "Degerli Musterimiz, Taksitli E-Ticaret Alisverislerinize Toplamda 250 TL Bankkart Lira Kampanyamizdan 50.00 TL Bankkart Lira Kazandiniz." mesajı geldi.
  • Eskiden ne güzel kampanyaları olurdu sektörsüz üye işyeri şartı olmaksızın güzel kampanyaları artık yok 😥
  • BuMé®@NG kullanıcısına yanıt
    Taksitli mi yaptınız?

Hepsiburada 3 taksitli alışverişe vade farkı yansıtmıyor, gece gece 400'lük oldum. Hemen sms geldi. TAKSİTLİ alışveriş olacak, dikkat!!! Alışveriş anında TAKSİTLİ, sonradan falan değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi englishmannn -- 20 Temmuz 2022; 23:53:51 >
  • DeLiPeDeR kullanıcısına yanıt

ben de ürün almıştım iptal ettim tekrardan satın aldım taksitli sms ile puan geldi direkt

• BuMé®@NG kullanıcısına yanıt

Cuzdana taksitli atmiyor

• Cüzdana taksit yapmıyor arkadaşlar, ondan kaynaklı olabilir. Olmazsa iptal edeceğim ama aldığım ürüne yazık. Güzel indirim ile almıştım.
  • decathlon'dan taksitli bi şey alıp şubeden iade ederek hediye kartı elde edilebilir sanırım.

• Bu kampanyq bende görünmüyor
    Debit kartlar dahil değil mi acaba
  • ziraat posu olan sitelerde geçiyorsa altungold olmaz. başka bir alternatif var mı ?

turna olabilir bence. ama ondada cüzdan yok. cüzdan olsa 2 bin atardık, uçak bileti alırken kullanırdık.

• yancybrown Y kullanıcısına yanıt
    Taksitli alışveriş şart. aksi takdirde olmaz.

(Soru sorup mesaj niye silersiniz ki?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi englishmannn -- 21 Temmuz 2022; 17:15:51 >
  • englishmannn kullanıcısına yanıt

İlkten sitede görmedim taksit olayını da varmış. O yüzden silmiştim hatta denememde şöyle birşey yaşadım. Kurban bayramı kampanyasıyla combo oldu. 450 ye 70 puan verdi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.