.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toressss -- 20 Temmuz 2022; 21:2:27 > |
Bildirim
.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toressss -- 20 Temmuz 2022; 21:2:27 > |
Eskiden ne güzel kampanyaları olurdu sektörsüz üye işyeri şartı olmaksızın güzel kampanyaları artık yok 😥
|
hangi siteler acaba? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chipparacıabi -- 20 Temmuz 2022; 20:58:5 > |
e-ticaret posu diyor, decathlon şubelerinden hediye kart alsak olmaz sanırım. |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi englishmannn -- 20 Temmuz 2022; 23:53:51 > |
ben de ürün almıştım iptal ettim tekrardan satın aldım taksitli sms ile puan geldi direkt |
Cuzdana taksitli atmiyor |
|
decathlon'dan taksitli bi şey alıp şubeden iade ederek hediye kartı elde edilebilir sanırım. |
|
ziraat posu olan sitelerde geçiyorsa altungold olmaz. başka bir alternatif var mı ? turna olabilir bence. ama ondada cüzdan yok. cüzdan olsa 2 bin atardık, uçak bileti alırken kullanırdık. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi englishmannn -- 21 Temmuz 2022; 17:15:51 > |
İlkten sitede görmedim taksit olayını da varmış. O yüzden silmiştim hatta denememde şöyle birşey yaşadım. Kurban bayramı kampanyasıyla combo oldu. 450 ye 70 puan verdi. |