Katılım mesajı geldi mi hocam? |
Denizbank internetten 300 üstüne 400/200 bonus (10. sayfa)
-
-
Bu farkli bir kampanya hocam,seçili sitelerde her 400 e 30,max 120 tl bonus veriyor,sanal kart da dahil.Trendyol,hepsiburada dan alisveris yapacaklar kombo icin soruyorlar.Olay da şu:kampanya ana sitede var ama denizkartimda yok,uygulamadan katilim yapilmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni karta başvuranlara heralde o değilmi
Teşekkürler hocam. Mesaj attım ama katılım mesajı da gelmedi.
-
Yok o degil,seçili sitelerde 120 tl bonus kampanyasi
-
Harika kampanya, teşekkür ederim. Bilgi vermeseniz asla haberim olmazdı. Deniz sağlam kampanyalar yaptı bu ay, Bravo..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BondMax -- 24 Kasım 2021; 23:40:46 >
Arkadaş deniz busines mc kart var sanal kart oluşturamıyorum buna uygun kartınız yok diyor anlamadım kampanya da gözükmüyor muhtemelen sanal kart oluşturamıyorum diye müşteri hizmetlerine zaten ulaşılmıyor sağlık olsun kaldı böyle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oluyor arayıp sordum. Daha önceden de kullandığım kart içinde oldu o zamanda başka bir kampanya vardı birleşti.
Not: Aşırı kart kullanana bu kampanya çıkmıyor muhtemelen
Adı emineydi galiba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam oluyor derken 400 harcıyorum ve 200 TL bonus ve 200 TL iade geliyor öyle mi
ETICARET 3280 mis alışveriş ten sonra gönderdim haberim yoktu kabul etmez sanırsam TEB olsa ederdi .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hevesim kırıldı, sürekli harcama yapan hesapları kampanyadan ayrı tutuyorlarsa yazıklar olsun, batsın algoritmanız.
Ben de sürekli alısveriş yapıyorum ayda 3 bin en az bana da gelmedi müşteri temsilcisi durumu anlatan mail atın geri dönüş yaparlar dediler attım bekliyorum siz de deneyin istersiniz
Bendede bonus gold kredi karti var kampanyada gozukuyor ama sanal kart icin uygun kartiniz yoktur diyip sanal kart acmama izin vermiyor bunu bilen arkadas varmi ?
Deneyelim. Mail adresi nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayalistAkrep -- 25 Kasım 2021; 0:50:14 >
oncemusteri@denizbank.com
350 liralık yaptım. 50 daha yapsam olmaz değil mi 200 üstü olmalı ve tek seferde.
350 için 175 gelecek. 25 gelmesi için 400 daha mı yapmam lazım
-
Hb ve tb cuzdanda geçiyor mu, deneyen oldu mu acaba
ETICARET 3280 yazıp gönderdim hocam ben de.
Kampanya talebiniz alınmıştır. Keyifli alışverişler dileriz . şeklinde mesaj geldi.
Ayrıca katılım mesaj onayı gelir mi bilmiyorum?
Bir de katıl butonu ile katılan arkadaşlar alışverişi yaptığında puan kazanımı ile ilgili mesaj geliyor mu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melifkaya -- 25 Kasım 2021; 1:26:47 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X