|
Denizbank internetten 300 üstüne 400/200 bonus (12. sayfa)
-
-
Çıkmıyor sırf bunun için kart kapatılır. Ona var buna yok olayı çok saçma -
Bugün Denizbank şubesine gittim Deniz Bonus kredi kartı başvurusunda bulundum ancak aynı kart mı bilmiyorum bana anında Denizbank kredi kartı verdiler Denizkartım uygulamasından baktığımda kampanyaların hiçbiri görünmüyor bu kart ile Deniz Bonus kredi kartı aynı mı yardımcı olabilecek bir arkadaşımız var mı -
Bana şimdi bildirim geldi katıldım, dün uygulamada görünmüyordu -
Sanal kart Yokken uygulamada kampanya gözüktü,sanal kart oluşturup 450 harcama yaptım, beklemeye geçtik bakalım.İnş sorunsuz yatırır,daha önceleri hep kayıt açarak almıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 25 Kasım 2021; 11:57:51 > -
Nasıl çıkarttıracaz bunu ya varmı yöntem bulan -
-
Dun attik biz de mesaj bana geldi esime karilim mesaji gelmedi katıldık mi acaba eticarete nasil anlarız?
-
Kampanya katıl yok ama alkışladım olur mu acaba 400 TL de harcama yaptım
-
Hocam ben daha sonra bir de "TICARET" kelimesinde "i" harfini özellikle küçük yazarak yolladım, bu sefer oldu, isterseniz siz de deneyin.
-
nasıl bildirim geldi hocam
-
sms'e gerek var mı ben uygulamadan katılmıştım dün
-
yok
-
Müşteri temsilcisiyle görüşen var mı? Kampanyayı nasıl tanımlayacağız çıkmayan hesaplara? Böyle saçma iş mi olur, çıkmazsa kartı kapatalım gitsin.
-
ty cüzdan yüklemeye bonus alabilen oldu mu?
-
Denizkartım uygulamasından telefona bildirim geldi bu kampanya direk katılabildim ordan hocam -
Mühendis hocam bu eticaret yazıp yollayanlar bu kampanya içinmi yolluyo
-
ben mh'yi aradım kampanya genel bir kampnaya değilmiş ,eğer denizkartım uygulamasında gözükmüyorsa katılamazsınız dedi , hay sizin yapacağınız işe
-
Müşteri temsilcisiyle şimdi görüştüm, "Uygulamada sıkıntı olabilir, ben kampanyaya katıldığınızı buradan görüntülüyorum" dedi. Ben başvurmadım, uygulamada kampanya görünmüyor dedim, "Siz merak etmeyin bonuslarınız 7 Aralık'ta yatacak, katılımınız var" dedi. Bazı müşterileri otomatik olarak kampanyaya dahil ediyor sanırsam, çıkmayanlar mh ile görüşsün. Nasıl iş bende anlamadım, enteresan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayalistAkrep -- 25 Kasım 2021; 13:21:38 > -
İşlemi yaptım 7 Aralık tarihini bekliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X