Şimdi Ara

Denizbank internetten 300 üstüne 400/200 bonus (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
34
Favori
50.237
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • P.cell geçerli mi acaba durduk yere alışveriş yapmaya gerek yok. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
  • Çıkmıyor sırf bunun için kart kapatılır. Ona var buna yok olayı çok saçma
  • Bugün Denizbank şubesine gittim Deniz Bonus kredi kartı başvurusunda bulundum ancak aynı kart mı bilmiyorum bana anında Denizbank kredi kartı verdiler Denizkartım uygulamasından baktığımda kampanyaların hiçbiri görünmüyor bu kart ile Deniz Bonus kredi kartı aynı mı yardımcı olabilecek bir arkadaşımız var mı
  • Bana şimdi bildirim geldi katıldım, dün uygulamada görünmüyordu
  • Sanal kart Yokken uygulamada kampanya gözüktü,sanal kart oluşturup 450 harcama yaptım, beklemeye geçtik bakalım.İnş sorunsuz yatırır,daha önceleri hep kayıt açarak almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 25 Kasım 2021; 11:57:51 >
  • Nasıl çıkarttıracaz bunu ya varmı yöntem bulan
  • Denizbank internetten 300 üstüne 400/200 bonus
  • outofnick O kullanıcısına yanıt

Dun attik biz de mesaj bana geldi esime karilim mesaji gelmedi katıldık mi acaba eticarete nasil anlarız?

• Kampanya katıl yok ama alkışladım olur mu acaba 400 TL de harcama yaptım

• krc58 kullanıcısına yanıt

Hocam ben daha sonra bir de "TICARET" kelimesinde "i" harfini özellikle küçük yazarak yolladım, bu sefer oldu, isterseniz siz de deneyin.

• AndOne kullanıcısına yanıt

nasıl bildirim geldi hocam

• sms'e gerek var mı ben uygulamadan katılmıştım dün  

• b0Ni kullanıcısına yanıt

yok

• Müşteri temsilcisiyle görüşen var mı? Kampanyayı nasıl tanımlayacağız çıkmayan hesaplara? Böyle saçma iş mi olur, çıkmazsa kartı kapatalım gitsin.

• ty cüzdan yüklemeye bonus alabilen oldu mu?

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Denizkartım uygulamasından telefona bildirim geldi bu kampanya direk katılabildim ordan hocam
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Mühendis hocam bu eticaret yazıp yollayanlar bu kampanya içinmi yolluyo

• ben mh'yi aradım kampanya genel bir kampnaya değilmiş ,eğer denizkartım uygulamasında gözükmüyorsa katılamazsınız dedi , hay sizin yapacağınız işe   

• helsloot kullanıcısına yanıt

Müşteri temsilcisiyle şimdi görüştüm, "Uygulamada sıkıntı olabilir, ben kampanyaya katıldığınızı buradan görüntülüyorum" dedi. Ben başvurmadım, uygulamada kampanya görünmüyor dedim, "Siz merak etmeyin bonuslarınız 7 Aralık'ta yatacak, katılımınız var" dedi. Bazı müşterileri otomatik olarak kampanyaya dahil ediyor sanırsam, çıkmayanlar mh ile görüşsün. Nasıl iş bende anlamadım, enteresan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayalistAkrep -- 25 Kasım 2021; 13:21:38 >
  • İşlemi yaptım 7 Aralık tarihini bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.