Şimdi Ara

Denizbank internetten 300 üstüne 400/200 bonus (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
34
Favori
50.253
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse p.cell’e yollamamış bilgileri yok herhalde tuhaf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • calculus07 kullanıcısına yanıt

kampanya göüzkmeyenler sms ile katılmaya çalışıyor galiba

• HayalistAkrep kullanıcısına yanıt

yani mh lerin ben varya taaaa ... her biri ayrı telden çalıyor sana dediği acaba öbür kampnaya mı ?

yani mh lerin ben varya taaaa ... her biri ayrı telden çalıyor sana dediği acaba öbür kampnaya mı ?

kampnayaya katıldığını nerden görüyor ki ? yalan , katılman için katıl butonuna tıklaman lazım , telefonda seni dahil etmemişse manuel olarak puan muan yatmaz

• böyle açıkları ulu orta yaza yaza kampanyaları kuruttunuz, hala akıllanmıyorsunuz değil mi ?

• Daha önce ne yazdığını,kaç kere yazdığını bilmediğiniz kişiler hakkında atıp tutmayın bence. Gelin özel mesajdan kaç kere yazmışım göstereyim? Ayrıca tam olarak açık da yazmıyor. Ayrıca ben bitirmiş olsam böyle bi kampanya yapmazlardı dimi?  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

probleem yaşayınca çözmek sıkıntı bunlarda hocam. sizdeki kartın türü nedir ?

doğalgaz ödemesi 3taksit kapsamında 3e bölünmedi, kayıt açtırdım. 1 hafta oldu hala inceleniyormuş  . 3-4 ay önce de yıllık aidat muaf kampanyası gelmişti kişiye özel, 4-5 kere falan kayıt açtırıp hakkımı aldım  

• helsloot kullanıcısına yanıt

Üstüne basa basa söyledi yatacağını, bende inanmıyorum pek.

• gene konuşuyorum şlimdi

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Bonus Sanal Kart.

ana kartın türünü sormuştum hocam. bende gold var. dün sanal kartı seçince çıkıyordu, şimdi ana kartı seçince de kampanya gözüküyor. şuan 39 kampanya gözüküyor bende. bi umut denizkartım ı silip tekrar yükleyip kontrol edebilirsiniz.

Şimdi tekrar aradım otomatik katılım sağladınız dedi onceki arayısımda görüntüleyemiyoruz demişti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Deniz Bonus Anında Mc diye geçiyor. Yok, silip yükleme falanda kurtarmıyor ama "katılımınız var" dedi katılmasam da. Hayırlısı olsun bonus gelirse bizimdir diyip yapacağım alışverişi artık.

• valla ben konuşuyorum şimdi talep açıyor

• Bu 400e 200 ile kombi için 400 e 30 e-ticaret kampanyasını e-kart ile katılım yapmak gerekiyor mu ? Normal karta katılmış olmak yeterli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 25 Kasım 2021; 14:16:1 >
  • Ty veya hb cüzdana aktaran var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Valla bende 30 dk lık bir görüşmeden sonra kampanyaya dahil olduğumu öğrendim ordan manuel olarak kampnayya katılımı sağlayabildim  

• Benim görüştüğüm temsilci biz görüyor olsak bile siz görmediğiniz için sorun olabilir harcama yapmayın dedi.

• beyler harcamayı sanal kart ile yapacağız değil mi ? bir de tek seferde demiş taksitsiz tek çekim olarak mı yapacağız ?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.