< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Denizbank internetten 300 üstüne 400/200 bonus (14. sayfa)
-
-
Sevindim hocam.
-
Valla hocam kayıt açtırdım ve konuşma devam ederken xxx bey zaten kampanyaya katılım sağlamışsınız dedi , eee nasıl olur dedim ben basmadım ki dedim , o da ben burdan talep oluşturduktan sonra katıldığınız kampanyalarda görünüyor dedi , bakın alışveriş yapacağım şimdi dedim ona göre puan yatmazsa görüşürüz dedim yok yok içiniz rahat olsun dedi , zaten görüşme tarihini saatini mh'nin ismini not aldım , problem çıkmaz inşallah söke söke almak buna denir sanırım :)
-
Hayırlısı olsun hocam, bonusu görelimde 7 Aralık'ta ona göre. DH ölücüsü affetmez
-
Ben sanal kart ile tek çekim olarak 835 liralık alışveriş yaptım garantiye almak için taksite bölsem tek seferde 300 lira olmayacaktı
-
Hepsiburada cuzdanda kullanan oldu mu geçiyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sayaç yok. geçer
-
kullanırsın, sanal kart ile bonus görünüyor
-
Arkadaşlar kampanya çıkmayan kişiler ne yaptı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kampanyaya katılan arkadaşlarda katıl butonu var mıydı ? Müşteri hizmetleri katıl butonu yok zaten harcama yapabilirsiniz dedi. Kampanya bende görünmüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Katıl butonu vardı.
-
Bana katıl butonu yok diyor. İş bilmeze denk geldik yine.
ben aradım, bu kampanya daha önce sanal kart tanımlanmayanlar için, sizin varmış katılamazsınız dediler
-
Alakası yok bence 3 yıldır aynı sanal kartım açık. Bana da tanımlamışlar kampanyayı.
Bilen yardımcı olabilir mi tek seferde 400 TL harcıyorsun sanal kart ile 200 TL bonus geliyor sanırım bide ne alındığının bi önemi var mi market alışverişi yapsak geçerli mi ?
Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
Müşteri hizmetleri bir şey bilmiyor bence. Her arayana farklı bir şey söylüyorlar.
Ben sordum bu soruyu bir önemi yok dediler, bende sanal kart ile yaptım max sınır 200, 500 tl lik de yapsanız 200 alırsınız 400 de yapsanız şeklinde söyledi telefondaki görevli arkadaşımız
Bende arayıp teyit aldıktan sonra ikea üzerinden harcamamı yaptım. Bakalım bekleyelim
Görünmüyor boşuna da alışveriş yapılmaz ki bunun çözümünü bulan var mı?
Merhabalar
26 Kasım dahil mi arkadaşlar acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X