Şimdi Ara

Denizbank internetten 300 üstüne 400/200 bonus (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
34
Favori
50.287
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ty cüzdana attım sırf harcama yapmak için kendimi kasmak istemiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sanal kart başvuruma onay vermiyor neden olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamerbey kullanıcısına yanıt

Daha önce buna benzer bir durumda cüzdana atıp da sorun yaşayan oldu mu acaba? Denizbank ya da başka banka kampanyalarında?

• Ne yaptıysam kampanyayı çıkartamadım. Bildirim geldi ama uygulamada görünmüyor. Link falan yok mu?

• Valla bende aradım hm yi simdi kampayanyayı göremiyorum dedim kontrol edelim dedim kapmyanyaya katılım sağlamıssınız dediler

Edit

Az öncede babamın kartı için aradım katılım görünüyor ama butona basmadıysanız uygulamada gözükmüyorsa kesin net birşey söleyemem diyor.Kararsız kaldım simdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halit1x1 -- 25 Kasım 2021; 21:24:7 >
  • Bende aynı mantıkla ty cüzdan a attım. 3280 e ETICARET kampanyası için SMS attım. 400 e 30 da oradan gelmesi lazım. Bir de Trendyol cuzdan ile market alışverişinin %10 u geri veriliyor. Böylelikle para boş harcamaya da gitmesin dedim.

Denizbank internetten 300 üstüne 400/200 bonus

• Ne asıl kart ne sanalda yok benim de.
    İlk 3 ay kampanyalarından faydalanıp bunu da alabilen var mı?
    Acaba 3 ay harcamanın yarısı kadar indirim verdiklerinde cıkmıyor mu?
    Ona göre müşt hizm arayayım

• Müşteri hizmetlerini aradım herkese verilen cevabı verdi kampanyaya katılıyor gözüküyorsunuz saat tarih isim aldım sıkıntı olursa yatmasza tekrar ararım. Diğer kampanya için 3280e mesaj gitmiyor türkcell müşteri hizmetlerini aradım o bir sey dedi yıldız kareli işe yaramadı. Premium SMS yaptım oda olmadı. Hat Türkcell tel marka Huawei. SMS sorununu çözen var mı?
    Edit telefonda sms hakkı vardı TL yoktu TL yükledim 3280e mesaj gitti ama cevap gelmedi bankadan. Gitmeyenler TL bakiyesi yoksa gitmiyor yani ücretli mesaj. O değil cevap gelmedi ona kafam takıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evanescence1907 -- 25 Kasım 2021; 22:20:53 >
  • Dün bendede yoktu şimdi tekrar bı bakayım dedim belki şansımıza gelmiştir diye ama kampanyalar kısmında yoktu. Bildirim gelmişti uygulama içinde bildirim çubuğu yanıyordu ona tıkladım baktım kampanya banada gelmiş ordan katıldım sürpriz oldu

• eyvahnecdet kullanıcısına yanıt

çıkıyor

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

O zaman bize de vermesi gerek. Hedef kitle hikayesi falan değilse?

• eyvahnecdet kullanıcısına yanıt
    Bazılarında çıkmamış kampanya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yarın da sürüyor değil mi? Yarın hallederiz inşaallah.

• Bende çıkmadı

• vatanbilgisayar.com geçerli midir ? web diyor da ülkede ne mantıkla izah edilebiliyor.. Denizbank internetten 300 üstüne 400/200 bonus 

vatanbilgisayar.com geçerli midir ? web diyor da ülkede ne mantıkla izah edilebiliyor.. Denizbank internetten 300 üstüne 400/200 bonus 

• internet üzerinden, sanal kart ile yapılan ödemeler olur hocam

• Evde 4 farklı denizbank kartı var. Şöyle bir mantık çıkarttım: 3 ay boyu 200 TL ekstre indirim kampanyasına katılarak kart çıkaran kişilerden Kasım ayı indirim hakkı için 400 TL harcamayı 24 kasıma kadar yapmış olanlara bu kampanya çıkıyor çünkü bunu da almak için 400 TL daha harcaması gerek. Kasım ayı 200 TL indirim hakkı için 400 TL harcamayı 24 kasıma kadar yapmamış olanlara çıkmıyor çünkü çıksa adam 24 26 Kasım arası 400 harcayarak hem 200 TL bonus hem de 200 TL ekstre indirimi alacak. Bence buna bakarak ayar yaptılar herkeste çıkmıyor o yüzden.

Denizbank internetten 300 üstüne 400/200 bonus Denizbank internetten 300 üstüne 400/200 bonus 

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.