400 e 30tl e-ticaret kampanyası ile birleşiyor mu ? |
Denizbank internetten 300 üstüne 400/200 bonus (15. sayfa)
-
-
Bende de hiç bir şekilde gözükmüyor kampanya . Sanal kartı sildim yeniden sanal kart oluşturdum, uygulamayı sildim tekrar yükledim ancak nafile :( Müşteri hizmetlerini aradığım da bu kampanyaya katıldığımı söylediler nasıl oldu bilmiyorum ama ty cüzdana atacağım eğer bonus yüklenirse orada kalır yoksa iade ederim :)
-
Arkadaşlar biraz önce mail geldi saçma salak bir nedeni bahane ederek katılımınız sağlanamamıştır tarzında bir mail geldi bende hemen mh yi aradım ve bunun içinde pazarlama izni verdim ve talep açtırdım, öğlen görüştüğüm arkadaşınız bana böyle birşeyden bahsetmedi benim problemim değil dedim şimdi talebin sonucunu bekleyeceğim ne yaptıkları belli değil
Değerli Müşterimiz,
Bankamıza 25-11-2021 tarihinde iletmiş olduğunuz Sanal Kampanyası ile ilgili bildiriminiz incelenmiştir.
Yapılan inceleme doğrultusunda pazarlama izinlerinizin aktif olmaması nedeniyle kampanyaya katılım sağlayamadığınız tespit edilmiştir.İlgili onayı verdikten sonra tarafımıza bilgi verilmesi halinde kampanya kapsamında manuel güncelleme sağlanacaktır.
Size daha iyi bir hizmet verebilmemiz için değerli görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Alışverişi öğlen yaptım, mail ise taa 18 de geldi bakalım ne olacak sonradan kampanyadan yararlandırmaları lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 25 Kasım 2021; 18:28:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tarihten önce yatıp yatmayacağını anlayabilir miyiz acaba?
-
kampanya bende de gözükmüyor. mh aradım sizde tanımlı olmayabilir, hedef kitlede değilsinizdir dedi. şansımı dener kayıt açtırırım olmazsa. geçenki 11.11 kampanyasına katılmış ve bonus almıştım. acaba gözükmeyenler de bu durumda mı? iletişim iznim açık
-
hocam sen ty koleksiyon kaydetmede hile yapıyordun değil mi
-
taksitli alışverişte geçerli mi acaba?
Tam bunu yazmaya geldim, saçma bir şekilde bana da aynı cevap gelmiş, harcama yapacağım, bakalım ne olacak.
-
Hocam ben öğlen yaptım mail gelmeden önce, valla mh ile görüşmemden sonra yaptım onun ok yini aldıktan sonra, valla mızıkçılık yaparlarsa kartı direk kapatırım her aradığımda farklı şeyler söylüyorlar rezillik böyle mh olmaz kendine çeki düzen vermeliler
Inşallah geçer. Yükledim henüz puan gelmedi. Normalde denizbankta hemen puanlar yuklenirdi
Böyle olmadığı çok açık, fırsattan istifade ne koparırsak şeklinde düşünüp böyle bir şey uydurmuşlar. Web sitenizde neden yok desek, büyük ihtimalle webci arkadaşlar izine çıktı o yüzden içerik giremedik derler.
-
akbank ile karıştırdınız
-
Puanlar hemen yükleniyor mu, gelen varmi
2 yıldır denizbank a filli bonus müşterisiyim. Biliyorum yani. Asıl kartımdan hemen yükleniyor Du. Sanalda farklıdır belki
Paycelle attık 400₺. Olması lazım mantıken
Cüzdanlara yükleyip geri çekip gelip etikten bahsetmeyin.
Hile yapmıyorum, bir dakikada koleksiyon tamamlıyorum kaydedenler ile. Neyse siz kaydetmeye devam edin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 25 Kasım 2021; 20:4:27 >
valla böyle bir hinlik yaparlarsa kapatın lan kartımı derim bunlarla mı uğraşacam
-
Bu ay Denizbank tan kredi kartına başvuran var mı
Yani bu ay ki ilk başvuruya 400e/200 verecek hem de bu şu an ki kampanyadan da faydalanabilecek mi
Ayrıca ben şubeden bugün başvurdum bana hemen verdiler kartı
Kartın adı da Anında Denizbank Gold kart diye geçiyor
Birde yüklemiş olduğum Denizkartım uygulamasında kampanyaya hemen katıl lı kampanyalar görünmüyor
Sadece Bilgi Al olan kampanyalar görünüyor
Bu konuda bilgisi olan veya aynı sorunla karşılaşan varmı
HB cüzdan yüklemesi ekstrede hepsipay harcaması olarak görünüyor. Harcama harcamadır. Mantık olarak sıkıntı çıkmaması gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X