Bu e ticaret olayı için SMS olmadan katılım yok mu acaba sms ücretli sanırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Denizbank internetten 300 üstüne 400/200 bonus (18. sayfa)
-
-
şimdi aradım, otomatik katılmışsınız diyor müşt. tems. yok listede diyorum ben katıldığınızı görüyorum diyor. zaten alacağım var bakalım inşaallah gelir bonus gelmezse bir daha ararım dedim. umarım gerek kalmaz.
su 400e 30uda yapayım bari.
Alısveriş yaptım bakalım 7 aralıkta artık.
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyvahnecdet -- 26 Kasım 2021; 14:22:15 > -
Bence risk alma, tek seferde yapmaya çalış alışverişini
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Psn den oyun alacaktım lanet olsun kabul etmiyor kartı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
DenizKartim uygulamasında gözükmüyorsa başka yolu yok maalesef
😃
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Afilli Bonus oluyor mu
Bende ayni düşünüyorum ama sonucu kestiremiyorum
Sanal kartla mj alışveriş yapmak gerekiyor ?
Evet, hocam sanal kart. Uygulamada hesap/kart kısmından 15 saniyede yaratılabiliyor.
-
Param yüklemesi oluyor mu ki 🤔
400/30 ne oluyor hcm
-
E ticaretmiş hocam. Ben mezaj attım bugün mesajdan sonra uygulamada çıktı kampanya. Ama sadece gg hb n11 falanda geçerliymiş. Ben amazondan aldığımdan mesaj boşa gitti. Asıl kampanya gelsin de gerisi sorun değil.
tşk ederim hocam
-
Denizbank harcama yapıldı yapılmadı gibi birşey görünüyormu Denizkartım uygulamasında.
Trendyol cüzdanla aldım ama uygulamada oldu olmadı yazmıyor. Worldmobilde anında gösteriyor kazandın falan diye.
E ticaret kampanyası 8 Kasım'da başlamış ama uygulamaya hiç yansımadı..
O tarihten bu yana 3 tane 400 üstü harcama yapmışım.. Yani 90 liralık puan yalan oldu..
Saçmalık 🤔
Bende de iki gündür çıkmıyordu sonunda bugün çıktı. Hatta mh yi aramayı bile düşünüyordum ama dakika hakkım kalmamıştı vs. :)
Ne değişti diye soracaklar için sadece bu kez kartlarıma tıklayıp üye girişi yapmadım, önceki kontrollerimde hep giriş yapardım. Uygulamayı açıp doğrudan kampanyalara tıkladım orda göründü. Belki tesadüftür. İşine yarayan olabilir
-
Hiçbir şekilde çıkmadı. Uygulamayı silip tekrar yükleme de dahil olmak üzere konuda bahsedilen her yolu denedim. Denizbank bana üvey evlat muamelesi yaptı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X