Bende de şimdi çıktı yapacağınız işe sizin var ya, bem tıklamıcam zaten mh ile görüşme yaparak otomatik katıldığımı söyledi, şimdi tıklarsam alışverişten sonra tıklamışsınız derler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Denizbank internetten 300 üstüne 400/200 bonus (19. sayfa)
-
-
Şimdi bana da çıktı aynı şekilde. Ama zaten harcamayı yapmıştım.
-
Az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm.Sanal kartı olan herkese kampanya geçerli diyor.Ama harcama yapmadan önce "hemen katıl" a tıklamak zorunlu diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geekiad -- 26 Kasım 2021; 18:18:14 > -
Bende anca çıktı. Birşey yapmadım
-
HB'de karta geri yükleme kart seçimi yapılabiliyor mu yoksa kendisi rastgele bir karta mı iade yapıyor bilen var mı?
Ekleme: 1TL ile deneme yapayım dedim, son işlem yapılan karta iade yaptı, hem de hiç sormadan ne kadar da örnek bir modül yazmışlar. Tebrikler HB yazılımcılarına.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 26 Kasım 2021; 19:12:52 > -
Seni diskalifiye etmisler bankalar kampanyalardan 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam gsbonus, net kart denizin mi bugun hemen cikartabilir miyiz konuyu yeni gördüm de 😕
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
alışverişi dün yaptım fakat; kampanya katıl butonu bugün aktif olmuş ve şimdi onayladım. sorun olur mu acaba
-
Ben kredi kartını dün aldım dünden beri kampanyaların birçoğu görünmüyor, hala görünmüyor müşteri hizmetlerini aradım katılım yapmışsınız diyor görünmeyen kampanya nasıl katılım yaptım yine bilmiyorum da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen katıla bastınmı hocam peki
Kampanya bende şimdi gözüktü. Amazon hediye kartında;
400/200
400/30
geçerli mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gs bonus yıllık kart ücreti 170 liraydı geçen sene ama iade alınıyor. Net kart yıllık ücreti yok. Bende iki kartta var, iki kartın bakiye ortak oluyor. Eğer bir gün Gs Bonus yıllık ücreti geri vermezlerse, kapatır net karttan devam ederim.
Kampanya katılım sağladıktan sonra işlem yapmanız gerekiyor. Öncesine puan yatırmazlar
Eşşek gibi yatıracaklar kendilerinin hatası biz arayıp teyit aldıktan sonra alışveriş yaptık
Şimdi uygulamaya da geldi garanti olsun diye cüzdana yine yükledim 400 lira boyle boyle bine ulasacak cüzdan :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bastım.
-
HepsiBurada Hepsipay cüzdana yüklemede 200 TL bonus gelir mi yine?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ask34 -- 26 Kasım 2021; 19:8:42 >
Senin yazmanı bekliyorlarmış kampanya geldi. Burhanla birlikte koleksiyonlarımı ve mağazalarımı takip etmeye devam edin kaydedenler üzerinden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ACİL CEVAP Arkadaşlar acil cvp ty cuzdan veya hb cuzdan olur mu ACİL CEVAP
Banada şimdi geldi garanti olsun diye ikinci tyc yüklemesi yaptım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X