< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Denizbank internetten 300 üstüne 400/200 bonus (20. sayfa)
-
-
200 geçer de 30 geçmez dostum. Amazon yok listede.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de simdi baktım kampanya listede gözüktü. Hemen katıl dedim aramamız etkili oldu herhalde. Aldık sonra katıldık ama gelir herhalde bonus.
Taraftar desteği mi oluyor o kart fb kart vs mi var deniz bonusun tum avantajlarını kapsiyor mu
Net kart ucretsiz old icin normalde tümünü kapsamaz deniyordu 😕
Yatirim vadeli hes oldugundan mi muafiyet saglaniyor hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cuzdan yuklemeleri geçmiyormuş yapip da sonra bundan da olduk diye ağlamayın 😬
Sanal kart olmasi sart mi normal karti bilgileri girse cuzdana yuklese hocam kardesime yaptiracagim o yuzden soruyorum o pek sanal vs yapamayabilir de
Valla arkadaşlar bir saate yakın konuşma yaptım tekrar mh ile., mh yetkilisinin yanlış yönlendirmesi neticesinde alışverişimi pazarlama iznini vermeden önce yapmış bulunduğumu söyledim, ve ses kayıtlarının incelenmesini talep ettim, valla 7-8 kere aramışımdır inşallah yüklerler yüklemezler ise tüm hesaplarımı kartlarımı kapatacağım
Psn veya xbox store da geçerli mi acaba bilen var mı?
Arkadaşlar bende garip bir şey oldu. Dün 400 e 200 bonus görünmüyordu ama diğeri görünüyordu ve diğer kampanyalara katıldığıma eminim çünkü bu 400 e 200 ü kampanyalar arasında aramaktan ezberledim hepsini ve katılmadık kampanya bırakmamıştım.
Bugün uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyim dedim VE 400 e 200 göründü. Hemen alışverişimi yaptım. Ama şimdi tekrar kampanyalara bakayım dedim 400 e 30 kampanyasında katılım butonu aktif ? Bu ne demek oluyor dün katılmıştım veya katıl butonu yoktu emin olamadım şimdi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 26 Kasım 2021; 21:22:50 > -
400’e 30 olan kampanya SMS atmadan uygulamada gözüken var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
400 30 için sms neydi hocam
Dün özellikle arayıp bu konuda bilgi aldım,sanal kart ile alışveriş yapıldığı sürece bütün harcamalar da geçerli olduğu söylendi.
-
Kişiye özel demek ki
Normal kart bilgileri ile ty cuzdan olmaz mi yani hocam kardesime yaptiracagim o da hakim degil cok net cvp verirsen sevinirim kamp gorumuyormus napacak acil yapsa sunu kacirmasa
Sanal kart oluşturmanız gerekiyor. Denizbank veya denizkart uygulamasından sanal kart oluşturup işlem sağlayabilirsiniz. Son 54 dakikanız
Yetiştiricem diye 400/30 için mesajı atmayı unuttum alışverişten sonra attık, olur mu ki acaba
sanal kart ile ty cüzdan hesabına attım. hem 400/200 hem de 400/30 gelir umarım.
-
Görünmüyormus nereye bakacak kamp icin yazarsaniz soyleyeyim kardesim yapacak
yazıldıysa affola göremedim
200 TL bonus sanal karta mı yatacak normal kredi kartına mı acaba?
detaylara baktım bilgi yok
-
11.11 kampanyasinda fiziksel karta yatmisti Hocam. Bu da fiziksele yatar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydraman -- 26 Kasım 2021; 23:35:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X