Şimdi Ara

Denizbank internetten 300 üstüne 400/200 bonus (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
34
Favori
50.301
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: temel29

ACİL CEVAP Arkadaşlar acil cvp ty cuzdan veya hb cuzdan olur mu ACİL CEVAP
    ACİL CEVAP bildiriyorum zıkkımındibi.com da da geçiyormuş 🤣 ya Allah aşkına okumanız yok mu? Buraya yazana kadar kampanya şartlarını İNCELESENİZE şu geçiyor mu bu geçiyor mu diye soranlar bir okusalar biz de kurtulsak ya konuya bakıyorum bunlardan geçilmiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uwais kullanıcısına yanıt

200 geçer de 30 geçmez dostum. Amazon yok listede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de simdi baktım kampanya listede gözüktü. Hemen katıl dedim aramamız etkili oldu herhalde. Aldık sonra katıldık ama gelir herhalde bonus.

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Taraftar desteği mi oluyor o kart fb kart vs mi var deniz bonusun tum avantajlarını kapsiyor mu
    Net kart ucretsiz old icin normalde tümünü kapsamaz deniyordu 😕

Yatirim vadeli hes oldugundan mi muafiyet saglaniyor hocam

• Cuzdan yuklemeleri geçmiyormuş yapip da sonra bundan da olduk diye ağlamayın 😬

• Sanal kart olmasi sart mi normal karti bilgileri girse cuzdana yuklese hocam kardesime yaptiracagim o yuzden soruyorum o pek sanal vs yapamayabilir de

• Valla arkadaşlar bir saate yakın konuşma yaptım tekrar mh ile., mh yetkilisinin yanlış yönlendirmesi neticesinde alışverişimi pazarlama iznini vermeden önce yapmış bulunduğumu söyledim, ve ses kayıtlarının incelenmesini talep ettim, valla 7-8 kere aramışımdır inşallah yüklerler yüklemezler ise tüm hesaplarımı kartlarımı kapatacağım

• Psn veya xbox store da geçerli mi acaba bilen var mı?

• Arkadaşlar bende garip bir şey oldu. Dün 400 e 200 bonus görünmüyordu ama diğeri görünüyordu ve diğer kampanyalara katıldığıma eminim çünkü bu 400 e 200 ü kampanyalar arasında aramaktan ezberledim hepsini ve katılmadık kampanya bırakmamıştım. 

Bugün uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyim dedim VE 400 e 200 göründü. Hemen alışverişimi yaptım. Ama şimdi tekrar kampanyalara bakayım dedim 400 e 30 kampanyasında katılım butonu aktif ? Bu ne demek oluyor dün katılmıştım veya katıl butonu yoktu emin olamadım şimdi... 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 26 Kasım 2021; 21:22:50 >
  • 400’e 30 olan kampanya SMS atmadan uygulamada gözüken var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OxBlue kullanıcısına yanıt
    400 30 için sms neydi hocam

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt

Dün özellikle arayıp bu konuda bilgi aldım,sanal kart ile alışveriş yapıldığı sürece bütün harcamalar da geçerli olduğu söylendi.

• tokcan57 T kullanıcısına yanıt

Kişiye özel demek ki

• NextMan-- kullanıcısına yanıt
    Normal kart bilgileri ile ty cuzdan olmaz mi yani hocam kardesime yaptiracagim o da hakim degil cok net cvp verirsen sevinirim kamp gorumuyormus napacak acil yapsa sunu kacirmasa

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Sanal kart oluşturmanız gerekiyor. Denizbank veya denizkart uygulamasından sanal kart oluşturup işlem sağlayabilirsiniz. Son 54 dakikanız

• Yetiştiricem diye 400/30 için mesajı atmayı unuttum alışverişten sonra attık, olur mu ki acaba

• sanal kart ile ty cüzdan hesabına attım. hem 400/200 hem de 400/30 gelir umarım.

• abalbil kullanıcısına yanıt
    Görünmüyormus nereye bakacak kamp icin yazarsaniz soyleyeyim kardesim yapacak

• yazıldıysa affola göremedim

200 TL bonus sanal karta mı yatacak normal kredi kartına mı acaba?

detaylara baktım bilgi yok

• kurdeşen K kullanıcısına yanıt

11.11 kampanyasinda fiziksel karta yatmisti Hocam. Bu da fiziksele yatar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydraman -- 26 Kasım 2021; 23:35:52 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.