Şimdi Ara

Denizbank internetten 300 üstüne 400/200 bonus (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
34
Favori
50.287
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu şu yaptıkları adiliğe bak Kampanya uygulamaya geldi mi diye defalarca baktım. Gece yarısı geçince "kaçırdıklarım" kısmında göründü sadece  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt

bunu da kaçırdın  

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Kartim hesabim yok benim olmayan seyi nasil kaçırayım idrak etmiyor mu beynin 👊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cawrash C kullanıcısına yanıt
    Msjla katiliniyor muydu 200tl icin kardesim yapacakti gorememis nereye bakacaktı

• bu saatten sonra ben görmedim deyip dava mi acacakmis olan olmuş giden gitmiş nerede olduğunun pek önemi olmasa gerek

• Fn F kullanıcısına yanıt

Soru bankası o. Bi şekilde sorması lazım. Cevap 50 kere verilmiş olsada sorar. Cevap verdiğine de pişman eder cevabından yeni sorular türetir  

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Hocam kacirdiklarim bolumunu kontrol edebilir misiniz uygulamadan, sizde nasıl gorunuyor? Musteri hizmetleri bizi mi kekledi şimdi, yoksa yatar mı bonuslar?

• HayalistAkrep kullanıcısına yanıt

Bende bu kampanyayı görünce net kart açmıştım şuan sanal kartta kaçırdıklarım kısmımda gözüküyor kampanya net kartta hala hiçbiryerde gözükmüyor

• Dün yurtdışı sitesinden bir alışveriş yaptım. Şimdi kaçırdıklarım kısmında görünüyor. Kazandık mı kaybettik mi bellli değil

Bonus flaşın eline kimse su dökemez adamlar kampanya detayını ne kadar kaldığını mis gibi gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dropofblood89 -- 27 Kasım 2021; 9:36:54 >
  • HayalistAkrep kullanıcısına yanıt

Kaçırdıklarımda görünüyor doğal olarak zaten oraya tıklayamadığımız için ... ama yatmazsa hem kredi kartımı hem banka kartımı hem de hesabımı kapataccağım , .ıçarım bunların yapacağı işe , Müşteri hizmetleri yetkilisinide şikayet ettim , ses kaydının dinlenmesini talep ediyorum dedim kayıt açtı , ayrıca kampanya detaylarında kampnayaya katılmak için pazarlama izinlerinin açık olması gerektiği yazmıyor dedim ve mh'de beni bu konuda bilgilendirmedi , bana sadece otomatik olarak katıldığınızı görüyorum , alışveriş yaptığınız taktirde bonus yatar dedi , diye tek tek anlattım dün 1 saat bakalım ne olacak

bence sizde bonuslar yatmazsa kapatın kartınızı yana döne peşinizde koşarlar   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 27 Kasım 2021; 10:10:49 >

• Uygulamadaki durumlar nasıl? Kaçırdı kazandı vs

• Arkadaşlar sakin olun. Kaçırdıklarından kastettikleri Süresi Biten Kampanyalar diye düşünüyorum. Çünkü 11.11.2021 1100 tl harcamaya 110 tl bonus ve 24-26 Kasım tarihlerinde geçerli 200 tl bonus kampanyası bende de Kaçırdıklarım da gözüküyor. Ben ikisine de katıl dedim harcama yapmadan önce. Zaten 1100 tl harcamaya 110 tl bonus da yattı bana. Yani 200 tl de yatacaktır sorunsuz inşallah.

• Ben katıldım uygulamadan ama ne kacırdıklarımdan ne de katıldıklarımda gözüküyor su an

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Kapatırız hocam tabiki. Denizbank'ın altyapısı baya sıkıntılı orası kesin, kampanyanın başından beri herkesin başına farklı bir olay geliyor, şaşırmıyoruz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayalistAkrep -- 27 Kasım 2021; 11:8:35 >
  • Dün uygulamadan katılım sağlayıp üzerine alışveriş yapmama rağmen ne mevcut ne de geçmiş kısımlarında kampanya gözükmüyordu. Müşteri hizmetlerini aradığımda katılımımın gözükmediğini söylediler, durumu anlatıp talep oluşturdum. Katıldığı halde kampanya gözükmeyen diğer arkadaşların da telefonla talepte bulunması yararlı olabilir.

• Yaptığınız cüzdan alışverişlerinde geçerli olmayabilir diyorlar şaka gibi ne zaman belli olacak diyorum 7sinde yüklenmezse geçerli değilmiş şikayet kaydı olusturdum siz de olusturabilirsinçz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende internet beyaz eşya mağazasından yaptım, bilindik bir site değil ama sonuçta sanalkart ve koşullara uygun. Şu ana kadar hiç problem yaşamadım Denizde, umarım yine yaşamam.

• Aşırı saçma. Şartlarda o olmaz bu olmaz diye bi ayrım yoktu. Olsa herkes ona göre yapardı. Normalde üzen bi banka değil ama bakacağız

• Şartlarda cüzdan yüklemesi kabul edilmez diye madde yok.

Bonus yüklenmezse şikayetvar sitesinden bunu yazalım hepimiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isyankar1976 -- 27 Kasım 2021; 15:2:49 >
  • dropofblood89 D kullanıcısına yanıt
    15 yıllık Denizbank müşterisiyim. Kaçırdığınız kampanyalar bölümü tarihi biten kampanyaları gösteren bölüm. O bölüme bakıp kampanyadan kazanım sağlayıp sağlamadığınızı anlayamazsınız. Ortada sıkıntı bir durum yok. Puan yatar yatma tarihinde.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.