İnternet harcamaları deniyorsa Hepsiburada da Trendyol da geçer, cüzdan müzdan diyince bankadan birileri yanlış anlayıp bunları Tosla vb şeylerle karıştırırsa ortalık karışır. Hem HB hem TY internet harcamasıdır, diğer sistemlerle bir alakası yoktur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 28 Kasım 2021; 21:26:9 > |
Denizbank internetten 300 üstüne 400/200 bonus (23. sayfa)
-
-
Bazıları tutturmus bankanın kulağına su kaçıracakmışız sanki ordakiler durumun farkında değil senden benden iyi biliyorlar bu durumları işlerine gelmiyor tabi ki yeri gelince itirazını şikayetini sunacaksın hala şu hak arama kültürünü benimsetemedik bu millete
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyler bana bugün sabah mesaj geldi Kampanyaya denizkartım uygulamasından katılım sağladığınız tespit edilmiştir diye demekki geçerli olacak :)
-
ne zaman yatacaktı bu arkadaşlar? ayın 6'sı mıydı?
-
yarın kaptanın ki , bu salı
-
-
e-ticaret kampanyasını da unutmayalım.
"Kazanılan bonuslar 8 Aralık 2021 – 8 Ocak 2022 tarihleri arasında kullanılabilecektir."
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bonus yüklemeyi büyük ihtimalle bugün yapabilirler bundan önceki kampanyada 1 gün önce yüklemişlerdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aylık kampanya diye 200tl yansımış ama bonus a katılamamıstım bende gözükmüyordu bakalım belki düşer , yatmassa
-
Nerede görülüyor hocam ben bulamadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bulamadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
03 aralık-internet alıs veris kampanyası 200tl iade gözüküyor bende
bu aylık aldıgımız 200 tl iade degil mi
-
200 lira bonus olarak mı yattı?
yok hocam diger aylardaki gibi internet alısveris kampanyası 200tl olarak yazıyor bonus degil sanırım
cok kötü arayüz cok ayrıntı yok yada ben bilmiyorum.
-
yeni müşteri misiniz 3 ay 200lük indirim olabilir
-
evet hocam 3.ay iadem gelmiş sanıyorum bonus yok piyasada gözükmemişti kampanya bende
-
Bende biraz önce yeni müşteri oldum kredi kartını aldım. Yeni gelenler için hala Aktif kampanyalar var mıdır
şubeden başvurup aldıysanız kampanyaya dahil olmuyor. kampanyaya internetten yapılan başvurular dahil
-
İnternetten başvurmuştun onaylandı şubeye çağırdılar devam ettirip kartımı aldım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X