< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Denizbank internetten 300 üstüne 400/200 bonus (22. sayfa)
-
-
Arkadaşlar bende görünmüyor kampanyalar bölümünde sanal kartı da seçtim. Ama ayın 25. de 305 liralık alışveriş yaptım sizce yatar mı? Hemen katıl a tıklayamadım görünmediği için :( Kaçırdıklarımda görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool_psy -- 28 Kasım 2021; 2:13:10 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Deniz kartım uygulamasından kampanyaya katılmamışsınız puan yatmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Katılmadım ama mh katilmissiniz yatacak dedi. Bakalım
Ben Şikayetvara yazdım. Kampanya süresi boyunca hiçbir şekilde görünmemesine rağmen kampanya biter bitmez "kaçırdıklarım" kısmında göründü. Ya bir art niyet ya da teknik arıza vardı. Madem harcama garantisi veren bir müşteri olarak bilerek kampanyaya katılmam engellendi, çözmezlerse kartı kapatacağım.
Ekleme: Arkadaşlar ek olarak müşteri hizmetlerini aradım. Kampanya döneminde kampanyanın hiçbir şekilde görünmediğini ve kampanya süresi bitince anında "kaçırdıklarım" kısmında göründüğünü söyledim. Eğer bununla ilgili işlem yapmazlarsa kartı kapatacağımı ve fikrimin sabit olduğunu söyledim. Daha önce birçok kişi aramış aynı konuyla ilgili. Müşteri hizmetleri ilgili davrandı. Kampanyayı görüntüleyemeyen herkes müşteri hizmetlerini ararsa bizi sonradan faydalandırma ihtimalleri artar. Siz de arayın ve kayıt oluşturun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 28 Kasım 2021; 12:13:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynı durum bana da oldu. Kampanya süresince yoktu bittikten sonra kaçırdıklarıma geldi.
11.11 zamanı da aynısı olmuştu bana. Şimdide aynısı oldu.
Mh arayıp talep açtım ilgili davrandı. Talebinizi kampanya birimimize iletiyorum dedi. Sonuçta ben aktif kullanan birisiyim ve bu süre zarfında da sanal kartımla da alışverişlerim oldu fazlasıyla. Onlardan dolayı katılamadık. Çözüm sağlanır umarım.
-
Kendileri bilir. Kullanacak banka çok. Harcama garantisinden dolayı verdikleri 100 lira puanı hiçe sayar, kartı kapatırım. Nasıl olsa harcıyorum diye aylık 2000 lira harcama garantisi verdim. Henüz ilk ayını harcadım. Eğer çözüm sağlamazlarsa sadece harcama garantisinden bile 22.000 liradan sağlayacakları kârdan olacaklar. Kart bendeyken yapacağım ekstra harcamaları saymıyorum bile. Kendimi enayi yerine koydurmam. Hem harcama garantisi verip en az 24.000 lira harcayacağım hem de karşımdaki banka vereceği 200 lira puanı vermeyecek. Yok öyle bir dünya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah bana da yatar hocam yoksa kesinlikle kartı kapatacağım.
Sakin hocam yatar :)
Şimdi ne olur ne olmaz diye müşteri hizmetlerini aradım yatmazsa 7 aralıkta arayın dedi. O yüzden şu an sakin kalıyorum
Su tyc yüklemesini zirt pırt arayip söylemeyin müşteri hizmetlerine cuzdan posu ile normal pos arasinda fark yok ikisi de Trendyol.com olarak gözüküyor sistemin bunu ayırması icin cuzDan diye bir pos olmasi gerekiyor. Her kampanyadan sonra bazi gereksizler burada tantana yapıyor. Zamaninda bonus vb. Bir cok kartla guzel kazanımlar oldu cuzdan yuklemeleriyle ama sonradan poslar değişti cüzdan posu vb geldi yakinda herşey kuruyacak. Puan yuklenme zamanini Beklersin yatmazsa arar kayit açarsın simdi arayipta yüklenmezse kapatırım karti diye tehdit edince adamlari ne olacak seni kaydedip aman su adamin puanini yatıralim mi diyecekler? Azıcık sabretmeyi bilmiyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neyin kafasını yaşıyonuz ? benim katıldığım ve süresi geçen tüm kampanyalar kaçırdıklarım kısmında ve hepsinin puanı da yattı. daha 10gün var puanların yatmasına
-
her kampanya dönemi bir cüzdan lafı ortaya atılıp, bir sürü laf dönüyor. kampanya ne diyor ? "internet alışverişlerinizin yarısı bizden" sonra şartlara bakıyoruz herhangi bir madde yok. Ne sonuç çıkarıyoruz ? İnternet üzerinden yaptığımız her harcama kampanyaya dahilmiş diyoruz.
-
uyanacak ne durum var hocam ? trendyol cüzdana yükleyip, nakit olacak çekemiyoruz sonuçta. yine alışverişte kullanıyoruz. Cüzdana atar, puan yatınca çekerim diyenler içinde, iadeler dikkate alınır yazıyor.
-
Yukarıdaki mesajınızda dediğiniz gibi şu an için kampanya ayrıntılarına da cüzdan ödemeleri dahil değildir demiyor ama sanırım yakında öyle bir madde koyacaklar. Onun için bu tür sohbetlerin çok uzamaması gerekiyor.
en fazla seçili siteler olur hocam. adamlar önceki sayfaya paycell e atıp çektim diyor, aynı şekilde teb konusunda da aynı muhabbet. 2 aydır teb de neredeyse hiç kampanya yok mesela. aynı şekil ykb de son zamanlarda hep seçili siteler. iş de trendyolu dahil etmiyordu, o da son zamanlar eklemiş ama seçili siteler yine
-
Yine hangi ağzı büzülesice MH ye açıp TYC den bahsetmiş? Şu forum birileri bişeyler okusun da öğrensin diye açıldı ama bazıları hala ilkokul seviyesinden kurtulup özgüven ve cesaret sahibi olamamış ki birazcık sıkışınca hemen bi büyük bulup bana da bana da diye ağlayıp zırlıyor. Bu işler ince işlerdir, o saksıyı çalıştırmayı öğrenin artık! Önceden de vardı her zaman da olacak bu tür problemler. Önce bi sakin olun, gerekeni yapın sonra da sıçıp sıvamadan neyi nasıl çözeceğinizi öğrenin. Vallahi bıktırdınız artık, yıllardır şu forumdayım elimden geldiğince yardımcı da oldum bazı kişilere ama şunları görünce artık yeter diyorum. Bu kafayla devam ederseniz kimseden de yardım göremezsiniz, hele kampanya hiç göremezsiniz. Burada gördüğünüzü burada çözmeye çalışın, sıkışınca sorun öğrenin merak etmeyin kimse kibarca iyi niyetle sorana küfretmez terslemez. Bırakın artık otu boku müşteri hizmetlerine sormayı. Sorsanız da cevap alamazsınız zaten çünkü onların da çoğu kampanya detaylarından bihaber. Sitede, sistemde ne varsa onu okur geçer fazlası olmaz. Kayıt açacaksan aç bankanın web sitesini üsturuplu bir şekilde akmadan kokmadan yazarak talep et! Hepsi bu! O saksıyı kullanın artık! Büyüyün biraz!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 29 Kasım 2021; 1:8:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet keşke seçili siteler olsa da suistimal yapanlar yararlanamasa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X