Şimdi Ara

Denizbank kaptanın görevi 15-30-50 arasında puan(Aralık devam ediyor) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
23
Favori
25.619
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba bu ay seyyar m.temsilcilerden denizbank k.karti aldım ve kampanyalara katılıp 260 puan kazandım daha önce hiç kullanmadığım için bu puanları nerede kullanabilir im bilmiyorum geçen yerler konusunda bilgi verebilirmisiniz denizbank in kendi karti bonus özelliği yok galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OxBlue kullanıcısına yanıt

ekim,kasım,aralıkta kampanya olmadığı halde yılbaşından beri eticaret+market kampanyası ile 1285tl bonus gelmiş.

+200tl dijital kart ile bu sene 1485tl bonus + 200de harcama sözü ile 1700tl bonus.

330tl banka kartı kampanyası + 165de otomatik fatura iadesi ile bu yıl 2195tl kazanımım olmuş.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

eylüle kadar neredeyse her ay 45eticaret,45market geliyordu ama eylülden sonra kesildi niyeyse. son 2-3 aydır da denizbank ın kampanyalar iyi. son 2günde denizbank 350tl bonus yattı. bitaksi kampanyası bile çok işe yarıyor. yılbaşından sonra eskiye döner inşallah :D

• Aralık için yeni kaptan kampanyası da gelmiş. Aynen devam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksitli nakit avans kullanınca görevlere hemen yansıyor mu arkadaşlar. Teşekkürler

• Denizbankta otomatik ödeme talimatı olan faturayı kaptanın görevi için uygulama uzerinden ödersek, otomatik ödeme talimatı için sistem bu durumda nasıl davranıyor?

• 55_42 kullanıcısına yanıt

N11 ve HB'de kullandım daha önce.

• Sanrupid kullanıcısına yanıt

geçen ay saymadı diye hatırlıyorum. manuel öderseniz olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 8 Aralık 2021; 15:13:10 >
  • Harcama hedeflerinde banka kartı ile 500 tl harcama yapılırsa yıldız veriyor mu?

• kaptanın görevi kişiye özel olmadığı halde neden benim ana sayfamda yok acaba?

• 50.000 adımı tamamlayan var mı?

Her gün min 13-14 bin atıyorum ama kaç gündür tamamlanmadı, ayarlar falan da açık.

Geçen ay kolayca tamamlanmıştı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kaptan

50.000 adımı

Deniz üzerinde yürürsek

tamamlatacak galiba

• Telefonun sağlık uygulamasına girilir ve veri ekle denir.. hop gitti kilolar.

• tbskvk55 T kullanıcısına yanıt

Yansıyor.

Erken kapama da şu şekilde yapılabiliyormuş:

Erken ödeme/kapama taleplerinizi 0 850 222 08 00 Telefon Bankacılığı`ndan, DenizBank Şube'lerinden, www.denizbank.com Internet Bankacılığı Kartlar - Kredi Kartı İşlemleri – Taksitli Ürün Erken Ödeme/Kapama menüsü altından ya da DenizBank ATM'leri Kredi Kartı İşlemleri – Taksitli Ürün İşlemleri menüsü altından ödeme yapabilirsiniz.

• nuwanda87 kullanıcısına yanıt

Sanal kart harcaması için belli nir tutar var mı? Geçen 10 lira harcamıştım yansımamış .

• quote:

Orijinalden alıntı: TheEvent

Sanal kart harcaması için belli nir tutar var mı? Geçen 10 lira harcamıştım yansımamış .

Gailba 20 TL

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vitriol kullanıcısına yanıt

Benim tamamlanmış en sonunda, siz de bir kontrol edin.

• Geçen ay izin verdim Google Fit üzerinden, ancak 50 bin işlemedi. Bu ay 60 bini çoktan geçtim ama senkronize etmedi. Çözümü nasıl bulacağız?

• 500 tl harcama hedefi için kredi kartı şart mı?

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Google fitten başka kabul olmuyormu. Samsung galaxy watch 4 var bende ama göremedim

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.