Geçen aydan farkı bu ay işlemler neredeyse anında istiyor 15 TL kazanmak çok kolay 30 TL kazanmak da zor değil 60 TL yaramaz kardan götürüyor |
Denizbank Kaptanın görevi mart ayı 15/ 30/ 50 TL Bonus
-
-
koca bankanin ugrastigi seye bak kapyanmis yildizmis kampanya yapacaksan papara gibi birsey yap cashback progtami gibi verecegi 15 lira bin dereden su getirecekler -
Bu görev nerde yaziyo bir bulabilsem
Duzenleme: anasayfa dq aşağılardaymış. Ben sevdim eğlenceli puan kazanma. Süper mario gibi hissettim kendimi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasc -- 14 Mart 2021; 19:49:26 > -
Geçen ay yaptık birşey yatmadı -
quote:
Orijinalden alıntı: daquied
Geçen ay yaptık birşey yatmadıBu ayki kampanya da kazandınız mesajı var uygulamadan takip edilebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtsrky45 -- 14 Mart 2021; 21:27:31 >
-
En fazla 30 kazanılabilir galiba.Bende 30 tamam.50 kazanmak için Taksitli nakit avans ve ek kart başvurusu işi bozuyor. -
nerde bu kaptanın görevleri menüsü -
quote:
Orijinalden alıntı: anatolia28
nerde bu kaptanın görevleri menüsüDenizkartım uygulaması anasayfada aşağı doğru inince görünür hocam.
-
500-1000TL lik işlemler, sadece krd kartı mı yoksa banka kartı da dahil mi acaba? Yapan var mı? -
yok hocam çıkmıyor
-
Kredi kartı var mı hocam.
-
kredi kartım yok bankamatik var, detaylarda bankamatik yazıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: anatolia28kredi kartım yok bankamatik var, detaylarda bankamatik yazıyor
Öyle yazıyor ama. Geçen ayda sanki kredi kartı olmayanlara çıkmamıştı. Yine de bankamatik kartı olup katılan varsa onların bilgi vermesini bekleyin hocam.
-
Denizbank kendini geliştirmen lazım. -
Teşekkürler. -
Aşağı kaydırın diyor, e kaydiriyon bişey yok. Bu arada kredi kartı yok sadece paracard var.
Herhalde iyi kayamiyorum ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 15 Mart 2021; 0:42:27 > -
Bendede paracard ve çıkmıyor. Büyük ihtimalle kredi kartı gerekiyor. Ama detaylarda banka kartı olması yazıyor saçmalık. -
Kredi kartı olanlara sanırım banka kartında cıkmıyor
-
yıllardı kredi kartını kullanırım,kampanya detayları bende gözükmüyor. Sadece Kaptanın Görevi kampanyası var ve Bilgi Al yazıyor. Geçen ay 15 TL almıştım ama bu ay sayaç bende yok,bu Denizbank tuhaf bi banka düzgün bir iş yapamıyorlar...
-
Hocam az önce 1000 tl cüzdan yükledim 2. Görev neden olmadı acaba @KARACABEYY
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kaptanın gemi battı
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X