Şimdi Ara

Denizbank Kampanyaları ANA KONU... (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.109
Cevap
97
Favori
164.605
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, denize gel promosyon kampanyası için kurtaran hesap açmak istedigimde uygulama şubeye basvurunuz dedi. Bunu uzerine musteri hizmetlerini aradım uygulama reddettigi icin bir ay bekleyin diyor, bir ay icinde de promosyon şartlarını tamamlama zorunlulugu var bu sorunun çözümü nedir acaba ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • E-TİCARETTE KAZANIM ORANI artmış biraz.

Pazarama, Trendyol, Trendyolmilla, N11, Hepsiburada, Çiçeksepeti, Amazon ve Boyner alışveriş sitelerinde, farklı gün ve tek seferde yapacağınız her 2.500 TL alışverişlerinize 150 TL, toplam 900 TL BONUS kazanın.

KATILIM KOŞULLARI

• Kampanya katılımını DenizKartım'dan gerçekleştiren ve 900 TL BONUS kazanan müşterilere, ekstra 250 TL BONUS verilecektir.
    • Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri toplamda en fazla 1.150 TL BONUS kazanabilir.
    • Kazanılan BONUS'lar, 14.05.2025 tarihi itibarıyla yüklenecektir.
    • Kullanılmayan BONUS'lar, 14.06.2025 tarihi itibarıyla geri alınacaktır.
    • Kampanyaya katılım için BONUS POS kullanım zorunluluğu bulunmamaktadır.
    • BONUS özellikli tüm DenizBank Kredi Kartları dahildir.
    • DenizBank BONUS Business kampanyaya dahil değildir.
    • Düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, BONUS kullanımları, fatura ödemeleri, sigorta ödemeleri, bireysel emeklilik ve nakit avans işlemleri dahil değildir.
    • Aynı gün yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahildir.
    • İşletme Kart ve Tarım Kart kampanyaya dahil değildir.
    • Yurt dışından yapılan işlemler dahildir.
    • Net Kart, Sanal Kart'lar ve Ek Kart'lar kampanyaya dahildir.
    • Taksitli alışverişler dahildir.
    • Kampanyaya sadece internetten yapılan harcamalar dahildir.
    • Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    • DenizBank kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    QR kampanyası 250/50ydi, 500/50 yapmışlar hocam

• muskes1903 M kullanıcısına yanıt

E-ticarette oran artmış ama karekod kampanyasında düşmüş.

Muhtemelen katılım yüksek olunca düşmüştür. Zaten eskiden de %10 idi oran. Üç aydır %20 veriyorlardı.

Farklı gün ve tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri TR KareKod ödemelerinize 50 TL, toplam 500 TL BONUS kazanın.

KATILIM KOŞULLARI

• DenizKartım'dan TR KareKod ile ödeme yapmak için; TR KareKod ile ödeme yapacağınızı görevliye iletin. DenizKartım'da "İşlemler/Hızlı Ödemeler" menüsündeki "QR ile Ödeme Yap" veya "İade Al"ı seçin ve POS ekranındaki barkodu DenizKartım'daki ödeme ekranına okutun. Ödemede kullanacağınız kartı DenizKartım'dan seçin ve onay vererek ödemeyi tamamlayın.
    • MobilDeniz'den TR KareKod ile ödeme yapmak için; TR KareKod ile ödeme yapacağınızı görevliye iletin. MobilDeniz'de "QR İşlemleri" menüsündeki "Ödeme Yap/İade Al"ı seçin ve POS ekranındaki barkodu MobilDeniz'deki ödeme ekranına okutun. Ödemede kullanacağınız kartı MobilDeniz'den seçin ve onay vererek ödemeyi tamamlayın.
    • Kazanılan BONUS'lar, 09.05.2025 tarihi itibarıyla yüklenecektir.
    • Kullanılmayan BONUS'lar, 09.06.2025 tarihi itibarıyla geri alınacaktır.
    • Kampanya müşteri bazındadır. Her müşteri en fazla 500 TL BONUS kazanabilir.
    • Düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, BONUS kullanımları dahil değildir.
    • DenizBank BONUS Business dahil değildir.
    • Ek Kart, Net Kart, Sanal Kart'lar, internetten yapılan harcamalar dahildir.
    • MoTo (Mail order, Telephone order), temassız işlemler dahil değildir.
    • Tüm Bireysel DenizBank Kredi Kartları dahildir.
    • Aynı gün yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahildir.
    • Sadece yurt içinde yapılan harcamalar dahildir.
    • Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    • DenizBank kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

• Geçen ay eksik yatan e-ticaret puanlarını daha yeni yatırdılar. Bize yazın kısmından kayıt açtırmıştım.

• E-ticaret bonusu gene eksiksiz yattı az önce.

• Kampanyalardaki 25-50 bin peşin, elektronik ödemesine 3 taksit kampanyasında telefon alımı geçerli midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loras Tyrell kullanıcısına yanıt

Pek çok kez soruldu. Bir kez daha yazalım: POS MCC kodu elektronik ise geçer. Değilse geçmez. Nasıl geçerli olsun? Yasal olarak taksit yasağı var.

• arkadaşlar geçen ay e ticaret kampanyasından yatan bonusların son kullanım tarihi ne zaman. 4 müydü 7 simi tam emin olamadım boşa gidecek yoksa

• Oktaymese O kullanıcısına yanıt

4 diye hatırlıyorum ,ekstra kampanya vb olur diye bekledim ama bugün kullandım hepsini.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Hepsipaye yükleme sayar mi acaba

• E-ticaretten sonra kişiye özel de eksiksiz yattı. Yarına puanlar yansır.

Market kaldı sadece. O da 11.04.2025'te yatacak.

• Arkadaşlar geçen aykı qr kampanyası ne zaman yatıcaktı puanlar birde 7500 e 750 kişiye özel geldi harcamaya katıldım fakat katıldıklarımda görünmüyor daha önce katılanlar bilgi verebilirmi teşekkürler

• beyler selamlar. bir sıkıntım var başka başlık bulamadım

2000 limitli bir kartım var. 2 ay önce 750 tl aidat yazdılar. aradım 6 ay boyunca 1000 tl harcama yaparsanız iade ederiz dediler kabul ettim.

sorun şu ki, kartın hesap kesimi ayın 27 si, nisan ayında harcama olmadı, daha ekstrenin günü bile gelmediği için ödeyip kullanamadım.

Nisan ayında harcama sözünü yerine getirmediniz diyip , aidatı geri yansıtmışlar.

Telefonla aradım yok, şikayet var yazdım yok. Bu parayı nasıl iade alabilirim? cimer bddk vb bir yere şikayet etsem bir şey çıkar mı acaba?

bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim 2000 limitli karta 750 tl aidat ödemek çok canımı sıkıyor.

• olgunus O kullanıcısına yanıt

Bende 10bine 1000bonus kampanyasi vardı, dün yattı mesajı geldi bugün puan görünüyor. Qr ve kaptan daha yatmadi. 7sinde onlarda gelir

• Hedef harcama iadesi dün gece karta aktarıldı.

• soltaire S kullanıcısına yanıt
    QR 9 nisan

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    Aidatsız kart kullanın?

• Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt

çok zekisiniz teşekkürler ben bunu hiç bilmiyordum

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt

telefon edip kredi kartını iptal etmek istiyorum derseniz müşteri kaybetmemek için aidatı iade ediyorlar...

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.