Şimdi Ara

Denizbank Kampanyaları ANA KONU... (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.120
Cevap
98
Favori
165.215
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 300 yerine 100 yatmış. Yapacağınız işi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır mobildeniz'de 500 lira bonus yüklendiğini gördüm QR kampiş ok+

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • başar123 B kullanıcısına yanıt

Bendekilerin hepsi farklı günlerde yapıldı fakat kendi kapattıkları afilli bonusdan yapılmış öncekiler sonra troya dönmüştü kart kayıt açtıracam mecburen bir yatsında karta bakalım

• 10 işlem gibi saymışım aslında 9 işlem yapmışım qr olarak 450 yattı  

• vitriol kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu mesaj geldikten 1 gün sonra yatıyor. Benim yattı bugün.

• Aralıkta fatura talimatı verenlere 1 faturaya 250 TL puan kampanyası vardı, bulamıyorum. Ocakta faturası ödenene Şubatta ödül yatmalıydı diye hatırlıyorum. Ne zaman yatmalıydı fatura puanı bilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizkartımda kampanyalar kaybolmuş qr kod diğerleri sizlerde durum nasıl teşekkürler

• glory34 kullanıcısına yanıt
    Ben takvime not almiskm bugum diye ama yatmadi benimde cagri merkezine baglanamadim isterseniz bir sorun sizde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ugur025 U kullanıcısına yanıt
    Evet kampanya linki uçmuştu ama Internet arşivi sitesinden geri getirdim ve 17 Şubat diyor ödül yatma tarihi. Henüz yatan yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taraftar bonus kartı vardı. Her sene bu vakitlerde arayıp aidat muafiyeti tanımlattırıyordum. Bu sefer kaale almadılar. Kartı kapattık. NetKart ile yola devam.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    bende de var bende senın gibi yapayım aidat yansımadan en iyisi

• Black kart yollamislardi 550b limitli. Aidatti bin küsurdu. Aidat yansimadan son taksiti yatırıp kapadım. Çünkü artık geri adım atma gibi durumlari olmuyor ki dünyanın karini elde etmelerine rağmen. Qnb go 800b limit yeter de artar. Denizbank defteri kapandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idefixoxo -- 17 Şubat 2025; 15:46:56 >
  • olgunus O kullanıcısına yanıt
    Benim de aynı, hala gelmedi bu kampanyalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: idefixoxo

Black kart yollamislardi 550b limitli. Aidatti bin küsurdu. Aidat yansimadan son taksiti yatırıp kapadım. Çünkü artık geri adım atma gibi durumlari olmuyor ki dünyanın karini elde etmelerine rağmen. Qnb go 800b limit yeter de artar. Denizbank defteri kapandı

Kârını en çok artıran bankalardan Denizbank. Birkaç yere bağlıyorlardı sonra muafiyet tanımlanıyor idi. Bu sefer hiçbir şey sormadan şak diye kapattılar. Neyse NetKart hemen hemen her kampanyaya dahil zaten. Sadece QR ve e-ticaret kampanyaları için kullanıyordum zaten.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Hocam benim de anında kapattılar. Sonra vazgeçtim, geri açtırdım, site üzerinden yazdım, iade ettiler. (afili kart)

• quote:

Orijinalden alıntı: mahiraygun

Hocam benim de anında kapattılar. Sonra vazgeçtim, geri açtırdım, site üzerinden yazdım, iade ettiler. (afili kart)

NetKart nadiren kampanyalara dahil edilmiyor. Black Kart'ın filan aidatı çok yüksek. Aidatı en düşük kart diye taraftar bonus almıştım ama Denizbank da son üç aydır Troy' a özel kampanyalar yapmaya başladı. NetKart Mastercard'ın yanına bir tane de Troy aldım. Eğer aidatlı kartlara özel çok cazip bir kampanya gelirse yeniden kart başvurusu yaparım. Uğraşmaya gerek yok şu aşamada.

• idefixoxo İ kullanıcısına yanıt
    hocam bende de go kart var.
    Ama orda da taksit yok işte

• Kart iptal biriminden aradılar. Mart 2026'ya kadar aidat muafiyeti tanımladılar. Üstüne de biraz bonus yüklediler.

Aktif olan kartım netkart idi ama yine de bir sene de daha kullanırım artık dedim ben de.

• Elektroniğe 3 taksit kampanyası gelmiş. Telefon alsak böler mi acaba?

• zero fear kullanıcısına yanıt

Elektronik gören pos cihazından böler. Vatan, Mediamarkt gibi yerlerde mesela.

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.