Şimdi Ara

Denizbank Kampanyaları ANA KONU... (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Limon Ağacı Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.066
Cevap
97
Favori
160.785
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok çok tşkler demekki adımsayar da genel bi sorun mevcut demekki neyse bakalım ozaman şimdilik 2 görevi kabul etti bakalım belki bı tane daha kabul ettirebiliriz 15 TL için 😃😃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende Axess, World. Garanti bonus var ancak Qr 250 üstüne 50puan ve kaptan görevinden dolayı Deniz bonusu kullanıyorum diğer kartları tercih etmiyorum. Diğer kartların kişiye özel hiç bir kampanyası olmadığı gibi her 2. alışveriş diye tutturdular ve en düşük harcama 2500, 3000tl yok devenin nalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustang_1964

Evet kaptan geldi gelmesine ama adımsayar calismiyor maalesef saymıyor adımları acaba sizdede öylemi yani adimsayar calisiyormu sizde tskler
    Üç aydır bende de çalışmıyor. Akıllı saat kullanıyorum. Google ile filan eşitledim. Bütün izinler verildi ama çalışmıyor. Zaten dedim bu kaptanın görevi başladığı zamanki 50 liranın değeri şu en az 500 liradır.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

fit e aktivite alanından ne kadar adım lazımsa gir yeterli, verdiği 2 kuruş para uğraşmaya değmez. 2021 kredi kartını aldığımda dolar 7 iken 50 veriyordu. dolar 36 oldu hala 50 veriyor, o 50yi vermemek için de zorlaştırmış Denizbank Kampanyaları ANA KONU...  şahsen bıraktım, katılıp bırakıyorum 15 veriyor galiba ona da Denizbank Kampanyaları ANA KONU... 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 6 Şubat 2025; 10:30:6 >
  • Ocak ayı qr puanları kaçında yatıcakı yada yatan oldumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olgunus O kullanıcısına yanıt

Yatmadı hocam

• Kazanılan BONUS'lar, 07.02.2025 tarihi itibarıyla yüklenecektir.

• Kullanılmayan BONUS'lar, 07.03.2025 tarihi itibarıyla geri alınacaktır.

• E-ticaret kampanyasından ödül yattı. Eksik yatmış biraz kayıt açtım.

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

E-ticaret kampanyasından ödül yattı. Eksik yatmış biraz kayıt açtım.
    Hocam halen mi eksik yatıyor? Denizbank şunu bir düzeltemedi deniz kartım uygulaması var işlevsel değil sayaç yok puanlar eksik yatar bazen kayıtla bazen kendiliğinden düzelir şunları bir düzeltseler keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: Can851

Hocam halen mi eksik yatıyor? Denizbank şunu bir düzeltemedi deniz kartım uygulaması var işlevsel değil sayaç yok puanlar eksik yatar bazen kayıtla bazen kendiliğinden düzelir şunları bir düzeltseler keşke

Alıntıları Göster
    Geçen ay üç farklı kartla işlem yaptım ama tam yattı şaşırdım. By ay işlemlerden birisi fiziki Troy ile diğerleri sanal Troy ile yapıldı. Fiziki Troy'u saymamışlar. Muhtemelen manuel bakıp tek tek sayıyorlar sayaç olmadığı için. Gözden kaçmıştır diye kayıt açtım. Valla şu an ziraat ve Denizbank kaldı e-ticaret için. Diğerlerinde oran çok kötü. Katlanacağız mecburen.

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Geçen ay üç farklı kartla işlem yaptım ama tam yattı şaşırdım. By ay işlemlerden birisi fiziki Troy ile diğerleri sanal Troy ile yapıldı. Fiziki Troy'u saymamışlar. Muhtemelen manuel bakıp tek tek sayıyorlar sayaç olmadığı için. Gözden kaçmıştır diye kayıt açtım. Valla şu an ziraat ve Denizbank kaldı e-ticaret için. Diğerlerinde oran çok kötü. Katlanacağız mecburen.

Alıntıları Göster
    Doğrudur hocam ben kapatmama taahhüdü ve aidatli kartın verdiği puan dışında kullanmıyorum bayağı bir süredir ama şu uygulamaya keşke bir yenileme yapsalar en azından sayaç eklense daha kolay olur ama sanki hiç uğraşmıyorlar ya da bilerek yapmıyorlar

• Fatura ödeme talimatınıza 600 puan diye bildirim geldi,tıkladık detay yok.Uygulamada da görünmüyor. Kredi kartım da yok,bu bildirim gelip detayını gören var mı?

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Bende de ayni sorun var, msj geldi puani yatirdik diye ortada puan muan yok, bildimde kayboldu bulamıyorum

• Karekod kampanyası ödülleri yattı.

• Karekod kampanyasi içinde bildirim geldi ama uygulamada puan gözükmüyor, yeni kullaniyorum bu denizbanki, ertesi gun mü yansiyor yoksa benim kartta bir sıkıntı mı var

• edippp kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde bildirim var puan yok. Sms gelirse kesin yatmis oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qr kod kampanyası 500 yatması gerekirken 200 yattı oda yarın yatacak müşteri hizmetleri ile uğraş dur

• Evet bana da 25 dakika önce 500 Bonus kartınıza yüklenmiştir 7 mart'a kadar kullan diyor

Uygulamadan "bildirim" gelmiş hala yatan yüklenen kullan dediği 500 Bonus yok

SMS değil Bildirimler şeklinde geliyor ama yükledik dedikleri 500 Bonus halen yatmamıştır
    Bu Deniz Araplara satıldıktan beri böyle tuhaflaştı Denizbank Kampanyaları ANA KONU...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitriol -- 7 Şubat 2025; 19:44:44 >
    Banada 400 yatmış hocam. şimdi farkettim kampanya detayında aynı gün tek işlem sayılır demiş. bende eksik yatmasının sebebi buymuş. Sizde de aynı durum olabilir belki.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vitriol kullanıcısına yanıt
    Bende de durum aynı. Ses var görüntü yok misali olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.