< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Denizbank Kampanyaları ANA KONU... (101. sayfa)

-
-
Bende Axess, World. Garanti bonus var ancak Qr 250 üstüne 50puan ve kaptan görevinden dolayı Deniz bonusu kullanıyorum diğer kartları tercih etmiyorum. Diğer kartların kişiye özel hiç bir kampanyası olmadığı gibi her 2. alışveriş diye tutturdular ve en düşük harcama 2500, 3000tl yok devenin nalı.
-
Üç aydır bende de çalışmıyor. Akıllı saat kullanıyorum. Google ile filan eşitledim. Bütün izinler verildi ama çalışmıyor. Zaten dedim bu kaptanın görevi başladığı zamanki 50 liranın değeri şu en az 500 liradır.quote:
Orijinalden alıntı: mustang_1964
Evet kaptan geldi gelmesine ama adımsayar calismiyor maalesef saymıyor adımları acaba sizdede öylemi yani adimsayar calisiyormu sizde tskler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fit e aktivite alanından ne kadar adım lazımsa gir yeterli, verdiği 2 kuruş para uğraşmaya değmez. 2021 kredi kartını aldığımda dolar 7 iken 50 veriyordu. dolar 36 oldu hala 50 veriyor, o 50yi vermemek için de zorlaştırmış
şahsen bıraktım, katılıp bırakıyorum 15 veriyor galiba ona da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 6 Şubat 2025; 10:30:6 > -
Ocak ayı qr puanları kaçında yatıcakı yada yatan oldumu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yatmadı hocam
• Kazanılan BONUS'lar, 07.02.2025 tarihi itibarıyla yüklenecektir.
• Kullanılmayan BONUS'lar, 07.03.2025 tarihi itibarıyla geri alınacaktır.
E-ticaret kampanyasından ödül yattı. Eksik yatmış biraz kayıt açtım.
Hocam halen mi eksik yatıyor? Denizbank şunu bir düzeltemedi deniz kartım uygulaması var işlevsel değil sayaç yok puanlar eksik yatar bazen kayıtla bazen kendiliğinden düzelir şunları bir düzeltseler keşkequote:
Orijinalden alıntı: shutterbug
E-ticaret kampanyasından ödül yattı. Eksik yatmış biraz kayıt açtım.
Geçen ay üç farklı kartla işlem yaptım ama tam yattı şaşırdım. By ay işlemlerden birisi fiziki Troy ile diğerleri sanal Troy ile yapıldı. Fiziki Troy'u saymamışlar. Muhtemelen manuel bakıp tek tek sayıyorlar sayaç olmadığı için. Gözden kaçmıştır diye kayıt açtım. Valla şu an ziraat ve Denizbank kaldı e-ticaret için. Diğerlerinde oran çok kötü. Katlanacağız mecburen.quote:
Orijinalden alıntı: Can851
Hocam halen mi eksik yatıyor? Denizbank şunu bir düzeltemedi deniz kartım uygulaması var işlevsel değil sayaç yok puanlar eksik yatar bazen kayıtla bazen kendiliğinden düzelir şunları bir düzeltseler keşke
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Doğrudur hocam ben kapatmama taahhüdü ve aidatli kartın verdiği puan dışında kullanmıyorum bayağı bir süredir ama şu uygulamaya keşke bir yenileme yapsalar en azından sayaç eklense daha kolay olur ama sanki hiç uğraşmıyorlar ya da bilerek yapmıyorlarquote:
Orijinalden alıntı: shutterbug
Geçen ay üç farklı kartla işlem yaptım ama tam yattı şaşırdım. By ay işlemlerden birisi fiziki Troy ile diğerleri sanal Troy ile yapıldı. Fiziki Troy'u saymamışlar. Muhtemelen manuel bakıp tek tek sayıyorlar sayaç olmadığı için. Gözden kaçmıştır diye kayıt açtım. Valla şu an ziraat ve Denizbank kaldı e-ticaret için. Diğerlerinde oran çok kötü. Katlanacağız mecburen.
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Fatura ödeme talimatınıza 600 puan diye bildirim geldi,tıkladık detay yok.Uygulamada da görünmüyor. Kredi kartım da yok,bu bildirim gelip detayını gören var mı?
-
Bende de ayni sorun var, msj geldi puani yatirdik diye ortada puan muan yok, bildimde kayboldu bulamıyorum
Karekod kampanyası ödülleri yattı.
Karekod kampanyasi içinde bildirim geldi ama uygulamada puan gözükmüyor, yeni kullaniyorum bu denizbanki, ertesi gun mü yansiyor yoksa benim kartta bir sıkıntı mı var
Aynı şekilde bildirim var puan yok. Sms gelirse kesin yatmis oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Qr kod kampanyası 500 yatması gerekirken 200 yattı oda yarın yatacak müşteri hizmetleri ile uğraş dur
-
Banada 400 yatmış hocam. şimdi farkettim kampanya detayında aynı gün tek işlem sayılır demiş. bende eksik yatmasının sebebi buymuş. Sizde de aynı durum olabilir belki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende de durum aynı. Ses var görüntü yok misali olmuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X