Şimdi Ara

Denizbank Kampanyaları ANA KONU... (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
97
Favori
155.204
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Nakit yattı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kasım 2024 otomatik fatura ödeme kampanyası 200 lira kazandığımı umduğum bonusumu Denizbank üç aydır halen çamura yatıp yatırmıyor 17 Ocak 2025 günü yatıracağız diyen müşteri hizmetlerini hiçe sayan başka bir müşteri hizmetleri ukala bir bayan banka kartıyla olacakmış olmadı 3 kez ödeme şartı varmış mış mış da cart curt dedi bu Denizbank yalan söylüyor bilgisiz bankacılık anlayışı olmayan baştan savmacı garantide olduğu gibi denizbank'ta da var

• denizbank black kartı alan herkese tav passport lounge veriliyirmu.. yoksa mevduat getirme sarti var mi

• Arkadaşlar, Denizbank Kaptanın Görevi bende çıkmadı. Sizde de öyle mi?

• QR kampanyası tekrar gelmiş kontrol edin

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Evet bendede çıkmadı maalesef acaba bitirdiler mi diye düşünmekteyim 🤔🤔

• Arkadaşlar QR karekod ödenmesinde böyle bir hatayla karşılaşan var mı? Önceki gün normal çalışıyordu. Telefonda ekstra işlem yok
    quote:

Degerli Musterimiz, Mobil Bankacilik uygulamasina baglanmis oldugunuz cihazinizin orijinal yaziliminin degistirilmis olmasi (Root & JailBreak) nedeni ile isleminizi gerceklestiremiyoruz. Bankamiz politikasi geregi MobilDeniz uygulamasina orijinal yazilimi olan cihaz ile baglanilmasi gerekmektedir. Islemlerinizi Subelerimiz araciligi ile gerceklestirebilirsiniz. Islem bilginiz disindaysa 0850 222 0 800 u arayiniz.

Denizbank Kampanyaları ANA KONU...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Opt kullanıcısına yanıt
    Hcm geliştirici modunuz açık olabilir onu kapatin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

Bu telefonda da hiç oynamamıştım🙂 yine de bakayım teşekkürler

• Opt kullanıcısına yanıt

Bende geçenlerde eft yaparken aynı uyarı ile karşılaştım halbuki böyle bir yazılım yok cihazda...Çok sayıda şikayet var bununla ilgili...

• Bazı güncellemeleri de sıkıntılı cikabilyorlar store Lara o daha da sıkıntı, yeni guncellemede düzeltme atana kadar bekle işin yoksa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rapator kullanıcısına yanıt

Aklıma sonradan geldi şu diğer deniz uygulamasından ödeseydim iyiydi. yeni indirim bir türlü alışamadım.gitti 250/50😁

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.