< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Denizbank Kampanyaları ANA KONU... (98. sayfa)

-
-
Denizbank kampanyaları Denizbankkartım uygulamasında çıkmıyor.
Ne yapmam lazım?
-
Teknolojik açıdan geri kalmış bir banka. Zahmet edip de bir sayaç bile koyma derdinde değiller. Puanları ya geç yatar ya yarım yamalak yatar itirazla alınır. E-ticaret için birkaç gün daha bekleyip kayıt açacağım.quote:
Orijinalden alıntı: dj.trust.06
Eticaret dün yatması gerekiyordu aslında ama ne hikmetse hep 1 gün geç yatiriyorlar bunu kendilerine kar mi goruyorlar bilemiyorum ama bu resmen adet haline geldi. BDDK ya bu konuyla ilgili şikayet etsek bir yaptırımı olabilir mi tcrubesi olan var mı. Hayır gıcığıma giden 1 gün geç harcatmazlar mesela anı dakikası geldiğinde o bonuslari silmeyi çok iyi beceriyorlar da verirken niye elin titreye titreye nazla veriyon?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayarlardan Kvvk izni ver. Olmuyorsa şubeye git iletişim izni ver.quote:
Orijinalden alıntı: Zeus_FerreDenizbank kampanyaları Denizbankkartım uygulamasında çıkmıyor.
Ne yapmam lazım?
Bende 9.000 TL promosyon için Aralık ayında yetismemisti bankya iletidimden süre uzayacakmi diye yazdım cevap geldi. 31 ocaka kadar uzatılmış sadece mobilden üye olanlara veriyor. Ama bu kampnyayi ne MH nede sube hiç kimse bilmiyor kaç kere MH aradım şubelere gittim hepsi bilgimiz yok diyor. Neyse bakalım üye olayım haber veririm sizedr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eticaret yatti
-
-
Ben 100 lira kazanınca seviniyorum o nasıl bir bonustur..
Hocam ilgili kampanyayı bulamıyorum ben detayları nedir ? Kampanya sayfası vs var mi biraz geri giderek okuma yaptim araştırdım bulamadim
,+1 bende de gözükmüyor bildirimi gelmişti
Denizbank'tan 9000 TL promosyon almak için mobil üzerinden işlem yapmaya çalıştım ancak sürekli şubeden tamamlamam gerektiğine dair uyarı aldım. Bu yüzden bankaya gittim fakat gittiğim şube oldukça ilgisiz ve laubaliydi. Defalarca vazgeçmeyi düşündüm ama uzun süre beklediğim için işlemimi tamamlamak istedim. Temsilci, herkese hesap açmadıklarını söyledi. Üstelik adıma Kredi Mevduat Hesabı (KMH), kredi kartı ve kredi kartı borcu koruma sigortası gibi ürünler tanımlamış. "Bugün açılmaz, yarın mobilden giriş yaparsın" diyerek beni gönderdi. Ertesi gün mobil bankacılığa giriş yaptığımda promosyonun olmadığını gördüm. Bunun üzerine hesabımı tamamen kapattım. Arkadaşlar, gerçekten bankanın bir şubesine gidip 20 dakika o havayı görüp ona göre hesap filan açmakta fayda görüyorum :))))
-
Aynı durum geçerli
Şubeden hesap açıldığı için promosyon çıkmamıştır muhtemelen. Aynı durum benim kardeşiminde başına geldi mobilden işlem devam etmiyor şubeye yönlendiriyor.
Puan karta yansımış.
-
Kampanya ile ilgili bir detay yok.
Mobilden görüntülü görüşme ile müşteri olacaksın. KMH açtıracaksın. Müşteri temsilcisinden kampanya tanımı konusunda istekte bulunacaksın. Her ay hesaba 100 bin atma taahhüttü vereceksin.
-
Kampanya detaylarını bulamadım 1500₺ ye 150₺ toplamda 1500₺ye ulaşana 250₺ dahil 1750₺ şeklinde değil miydi? 1100₺ nasıl yatabiliyor?
Edit: 2 kart ikisine de 1100₺ yatırılmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theyar -- 11 Ocak 2025; 0:0:42 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sonuç ne oldu hocam, oldu ise detay verir misin işlemler ile ilgili
Takip
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kampanya şartlarına bakılırsa bu da ing gibi garp kurnazı çakal bankalardan, işim olmaz.. Bana QNB gibi net, adam gibi adam bankalar lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X