< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Denizbank Kampanyaları ANA KONU... (97. sayfa)

-
-
Hocam fastpay bunların cuzdaniydi o nedenden hesap açılmış sayiyo olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu soruyu sormaya geldim ama cevabını aldım sanki :D %0 faiz için başvurmaya değmez herhalde eski fastpayliyiz.
-
Hayır hocam onunla alakası yok. Benim fastpay'da hesabım vardı sorunsuz şekilde kampanyadan yararlandım.
Hesabı olanların hatırlamama sebebi üniversitede iken açılması. 3 yakınıma Uludağ üniversitesinde yemek kartı olarak denizbank verilmiş. Bu yüzden faydalanamadılar. Diğer üniversitelerde denizbank ile anlaşmalı olabilir..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
31 aralık 2024 te promosyon için tutarı göndererek aldım. Ocak 2025 için de az önce gönderdim. Doğru yapmış mıyım. Şubat-mart-.. kasıma kadar her ay göndericem. Sayaç da yok anlayamadım.
-
Yılbaşı ve eticaret bonusları yüklenmemiş yükleme tarihi neydi?
- Kazanılan BONUS’lar, 09.01.2025 tarihi itibarıyla yüklenecektir.
Bir iki güne kadar yatar umarım.
-
Görüntülü görüşmede kampanyadan faydalanmak istediğimizi söylemesek, normal hesap açılımı yapsak promosyon kampanyası çıkıyor mu bilgisi olan var mı?
Mobilden üye olabilirseniz çıkar. Mobilden üyeliği bu ay sanki iptal etmişler kardeşimi bir türlü yapamadık
-
Teşekkürler hocam anneme bi deneyeyim bende. Yapabilirsem sizede bilgi veririm.
Her ay istediğin bir gün ücreti göndermen yeterli. Ayın son günü kontrol edilecekmiş, o ay parayı gönderdiğimiz tespit edilince şartı karşılamış sayılacakmışız.
Sayaç koysalar çok daha iyi olacak tabi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
giyim kampanyasi bonus yatti ama bugun yatmasi gereken eticaret yatmadi... eticaret bonusu yatan var mi ?
-
giyim yatti ama eticaret yatmadi sizin yattim mi
-
giyim yatti eicaet yatmadi.. sizin eticaret yatti mi
-
Hayır.
-
hocam gecikme normal mi
-
Zamanında yatırdıklarını görmedim.
-
cok tesekkurrer icimi rahatlattiniz
-
Yılbaşı ve eticaret yatmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X