< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Denizbank Kampanyaları ANA KONU... (96. sayfa)

-
-
Deniz bonus alacağına garanti bonus'u tercih edebilirsin. Kampanyaların takibi, yatmayan puanlarla uğraştırması vs. deniz bonus soğuttu kendinden.
-
Hocam garanti de varda 2. Kart çıkartmam gerekiyor. Paraf ve ziraat kaldı geriye seçeneklerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ikisi arasında kaldıysan Paraf'ı tavsiye ederim. Ziraat ilk başlarda iyiydi ama sonradan çoğu kampanyasına ziraat posu şartı koyunca bir işlevselliği kalmadı. Paraf'ta pos şartı olmuyor çoğunlukla.
-
Paraf troy bence şu anda teb bonus troy ile en iyi ikili. Parafta pos şartı yok. Bence en iyi özelliği de bu. Kayıt açınca da yıllık kart ücreti hariç hiç mağdur etmediler. Kart ücreti de 130 tl gibi bir şey. Kazanımları yanında çok da bir miktar değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ziraatlarda pos çeşitliliği fazla değil mi? Bir de taksitlerde özellikle hangi kart daha iyidir
Hocam yeni gelen için bonus kampanyası varmış önceden baktım şuan yok gelince gecicem direk.
Promosyon kampanyasinnda bir türlü kmh acamadim fiyatlama yaparken hata aldı sonucu veriyor varmı bir kolay yolu
müşteri hizmetlerini ara zaten ilk kez görüntülü konuşurken açıyorlardı genelde
-
Gelir yok hocam i yüzden vermediler 250 TL açsalar yeter umarım acarlar
Neden doğruyu söyledin?
-
Bilmiyorum nasıl yapmaliyim
Gelirim var de
Yeni müşteri olduktan 4 gün sonra nakit avans faizsiz olarak çıkmaya başladı ama kart gelmediği için çekemedim henüz.
Limit artırımı için başvurdum uygulamada, reddedildi. Müşteri hizmetlerini aradım ret aldığım için bir sonraki talep için 1 ay beklemen lazım deniliyor. Daha erken talep etmenin yolu var mıdır?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aralık ayında üye olmaya çalıştım Kasım'da operatör değiştim diye sim bloke hatası verdi. MH link atıyor sim bloke ekranı TC ve cebimi kabul etmiyor, bilgileriniz hatalı diyor.
Şikayetvar yazdım ordan da dönüş olmadı. Başına gelen oldu mu hiç
www.sikayetvar.com
Denizbank Mobilde Sim Bloke Kısır Döngüsühttps://www.sikayetvar.com/denizbank/denizbank-mobilde-sim-bloke-kisir-dongusu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aralık ayında sim kart operatör değiştiğim için sim bloke dedim hocam. Şubeye gitmeden çözemedim. Aynı şekilde kimlik okutmaya çalıştım günlerce ama hiçbiri olmadı en son şubeye gidip hallettim.
-
telefon numarası değiştirme nasıl yapabilirim bu bankada , yıllar önce ikinci hattım ile denizbanklı olmuşum , sonra dan o numarayı çocuğa verdim , alışveriş yaparken yada uygulama aktivasyon olunca o numaraya sms gidiyor bana gelmiyor doğrulama smd i
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam gördüğüm kadarıyla Denizbank diğer bankalar gibi tam dijitalleşememiş. Ben bir kaç kez limit artırım talebinden bulundum her seferinde yakın tarihte başvurdunuz diyip reddetti. Bağlı şube beni aramasaydı limiti arttıramazdım. Siz de şubeyi arayarak veya şubeye giderek arttırabilirsiniz. Faiz ile nakit avans verince limit düşürmek istedim. Bir hafta bekledim limit düşürmediler öyle ilginç bir banka. Ben de haliyle kapattım kartı.
Promosyon kampanyası için o ay gönderildiğinde parayı içerde ne kadar süre tutmak lazım. Yarım-bir saat sonra geri çeksek oluyor mu? Sayaçta yokki anlayalım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni müşteri olmuştum 10 gün önce. Faizsiz ihtiyaç kredisi vermedi. Şubeye başvurun diyor. Mobil uygulamada ihtiyaç kredisi kısmına girmek ne zaman açılır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X