Şimdi Ara

Denizbank Kaptanın görevi temmuz ayı 15/ 30/ 50 TL Bonus (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
18
Favori
11.885
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıldızları tamamlarım tamamlamasına da bu bonuslar sorunsuz yükleniyor değil mi? Ona göre önlem alalım (ss gibi)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sanal kart ile harcama yaptım ve ek karta başvuru da yaptım ama yıldız yok işlemedi ne yapalım ne zaman işliyor bu yıldız?

• Sayaçta ciddi anlamda problem var. Sanal kartla alışverişi göstermedi,onun yerine 1000 TL alışveriş tamamladı, çok küçük bir meblağ yaptım o kadar işlemesi imkansız,

50 bin adımı google fit'e bağlamış olmama rağmen sayaç hiç göstermiyor.

30 TL i kayıtla filan açıp alırız, geçen de öyle olmuştu

• quote:

Orijinalden alıntı: grandprix

Sayaçta ciddi anlamda problem var. Sanal kartla alışverişi göstermedi,onun yerine 1000 TL alışveriş tamamladı, çok küçük bir meblağ yaptım o kadar işlemesi imkansız,

50 bin adımı google fit'e bağlamış olmama rağmen sayaç hiç göstermiyor.

30 TL i kayıtla filan açıp alırız, geçen de öyle olmuştu

Demek kampanyada sorun var bende de yaptıklarım işlemedi

• buna deniz kartimdan mi katiliniyor bilgi al diyor katil yazmiyor ana sayfayi asagi kaydirbdiyor olmuyor kredi kartim da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • by-cansuyu kullanıcısına yanıt

ana sayfada aşağı doğru inin,

e-ticaret sitelerinde 50 TL bonus kampanyası altında kaptanın görevi var , ilk zaman ben de alışamamıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: grandprix

ana sayfada aşağı doğru inin,

e-ticaret sitelerinde 50 TL bonus kampanyası altında kaptanın görevi var , ilk zaman ben de alışamamıştım

Sağ ol hocam bende görememiştim buldum sayende en üste koymayıp en alta koymuşlar.

• Denizbank'ın ne idüğü belirsiz kampanyası geri dönmüş yine...

Bütün görevleri tamamladığın halde sayaç işlemez, 30 TL gelmesi gerekirken 15 yüklerler

15 gelmesi gerekirken 30 gelir falan...

Kaptan anlaşılan yine kafayı bulmuş...

Kampanyaya katılanlar; rotasız gemi misali ne çıkarsa bahtımıza artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: Can851

Sanal kart ile harcama yaptım ve ek karta başvuru da yaptım ama yıldız yok işlemedi ne yapalım ne zaman işliyor bu yıldız?

Bu kampanyaya kesin yüklenir diye sakın güvenme, forumda daha önceki başlıklarını aratabilirsiniz her daim sayaç işlemesi, bonus yüklenmesi falan sıkıntılı bir kampanyaydı, gördüğüm üzere halen aynı şekilde devam ediyorlar.

Sanal kart harcarsın saymaz, fatura ödersin saymaz, adım atarsın saymaz falan

sonra gider bir bakmışsın 100 TL harcadığın halde 1000 TL harcama tamamlanmış falan ne yaptıkları belli değil

30 TL bonus gelmesi gerekirsen 15 TL verip gönderirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: OxBlue

Bu kampanyaya kesin yüklenir diye sakın güvenme, forumda daha önceki başlıklarını aratabilirsiniz her daim sayaç işlemesi, bonus yüklenmesi falan sıkıntılı bir kampanyaydı, gördüğüm üzere halen aynı şekilde devam ediyorlar.

Sanal kart harcarsın saymaz, fatura ödersin saymaz, adım atarsın saymaz falan

sonra gider bir bakmışsın 100 TL harcadığın halde 1000 TL harcama tamamlanmış falan ne yaptıkları belli değil

30 TL bonus gelmesi gerekirsen 15 TL verip gönderirler.

Alıntıları Göster
    2 işlemi saymadı zaten daha önce pek bakmadım ki daha yeni Denizbank müşterisi oldum ama dediğiniz gibi sayaç (yıldız) işlemiyor bakacağız artık ama yine de teşekkürler bilgi verdiğiniz için 👍

• S20FE S kullanıcısına yanıt

Benim dönemiçine de yansıdı ama işlemedi hala

• taş atıp kolumuz yorulmuyor, 30 TL hiçbir şey yapmadan iyi para o yüzden ufak tefek aksaklıklara katlanılabilir

• Bu kaptan sayaçları bir garip. Geçen kampanya için verdiğim düzenli limit artışını bu kampanyada da gerçekleşti yapmış, 50.000 adımı Google fiti bağlar bağlamaz yapılmış gösterdi. 1 TL sanal harcama yaptım sanal harcama yapa saymadı 1000 TL'lik harcamaya saydı.

• adım sayar google fit günlük sıfırlıyor bi türlü tamamlanmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S908E

adım sayar google fit günlük sıfırlıyor bi türlü tamamlanmiyor

Günlük yürüyüş ikinci gün sıfırlanıyor. Sayacın ilerlemesi için bir günde 50 000 adım yapmak gerekiyor.

O da 40 km ye denk geliyor. Sanki arap atıyız günde 40 km yürüyecek.

• Eskiden tıkır tıkır çalışan sayaç, son 3 aydır kafasına göre takılıyor. Sayaç doğru düzgün işlemediği için sözde kampanya yapmış oluyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammeterdal1

Telefon appten düzenli limit artışı ver diye bir görev var. Vermeye çalışınca, yetkiniz bulunmamaktadır, telefon numarasını arayınız diye hata veriyor. Gerçek anlamda denizbank kadar kötü bir banka görmedim. İlk üç ay muhabbeti bitsin vedalasacagim kendileriyle.

ben düzenli limit artışına onay verdim ama sayaç çalışmadı, bekleyip görelim yarında çalışmazsa düzenli limit artışını yarın iptal ederim...

• Bu kampanyaya ilk kez katılıyorum. İphone kullanıyorum günlük ortalama adım sayım 3bin falan. Sağlık uygulamasını denizkartım ile eşleştirdim görev tamamlandı. Otomatik limit artırımını da hemen saydı. Sanal kart ile 1 tl tyc te atarım. 6. Yıldızı nasıl yaparım bilmiyorum. 5 tl taksitli nakit avans olur mu? :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.