Şimdi Ara

Denizbonus kampanyalar-sıcak fırsatlar (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.988
Cevap
129
Favori
193.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ocak ayına kadar değil miydi kullanım tarihi onun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Ocak ayına kadar değil miydi kullanım tarihi onun?

Evet ama bugün geri alınmış sizde kontrol edin sistemsel hata var bence.

• Evet benim hesabada - 30 puan yansitmislar... Ama sistemleride dogru calismiyor... Bana fatura kampanyasindan 50 tl yatmisti.. Niye 30 geri almislar ilginc... Denizbank a bu durumu anlatip cozmeleri icin gececek 2 hafta... 7 - 8 bankayla calisiyorum... Boyle bir banka yok.. Herseyleri sikinti kampanyalari puanlarin yatmasi yatan puani kullanmak musteri hizmetlerine derdini anlatmak... Offff ki offf....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de -50

Aradım süreli olduğu ve süresinde kullanmadığınız için geri alınmış dedi...yükleme ve kullanma tarihlerine bak dedim...aaa 16sında yüklenmiş 18inde kullanmışsınız zaten deyip kayıt açtı ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür54

Eylül ayı otomatik ödeme kampanyasına katılmıştım 50 tl puan yattı kullandım ama bugün 50 tl puanı geri almışlar.

Kayıt oluşturduk bakalım ne diyecekler.

Bankamatik kartına veriliyormu talimat

• Benim bonus yatmamış.

Edit: Yatmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uwais -- 6 Kasım 2017; 18:46:34 >
  • benimde -50 bonus görünüyor gg den kazanıp harcamıştım geri almışlar sistemde bir sorun var galiba
  • -75 tl bonus borclu yapmislat beni de.. aciklamasinda fatura talimatindan kazanilan puanin geri alimi yazmislar.. oysa hicbir talimatimi iptal de etmedim.. kayit actilar.. bonuslarin geri alimi ya da eksiye duşmesi sistem arizasi

• bana 86 tl üyelik aidatı geçirmişler itiraz ettim ama bant dinlettiler şikayetvar a yazdım sonuç olumsuz ne yapabilirim acil yardım.
  • Benide60 tl bonusu iç ettiler beyler uzak durun ozellikle kredi kartlarını iptal ettirin derim

• Akbank bu ay resmen chip para dagitiyor, denizbank yok yere ( - ) bonus yapiyor..

• kubilayturk K kullanıcısına yanıt
    denizbank afili benimde nisan 2017 5 adet faturaya 100 bonusumu eksiye düşürmüşler: yazıklar olsun!!!

fatura talimatlarını halen iptal etmediğim halde( 1 kasımda iptal edebilirdim)

5 fatura otomatik talimat nisan 2017 kampanya şartlarında faturaların en az 1 defa ödeme şartı bile yok buna rağmen -100 tl bonus!!!

inovasyon dedikleri bu olsa gerek :
    -100 tl ne demek? müşteriyle alay etmek demek bu Denizbanktan bir cacık olmaz ilanet olsun
  • herkezde aynı durum var. bende de -50puan fatura talima kampanyası iptali imiş sözde.

• Paracard 750/60 puanları yatan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matandberenice

Paracard 750/60 puanları yatan var mı?

henüz yatmadı
  • Bu ay parakart Kampanyasi var mı arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: dusundurucu

Bu ay parakart Kampanyasi var mı arkadaşlar

denizkartım uygulamasında 600/50 var e ticaret yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: emekci35

quote:

Orijinalden alıntı: dusundurucu

Bu ay parakart Kampanyasi var mı arkadaşlar

denizkartım uygulamasında 600/50 var e ticaret yok

uygulamayı indirdim ama bende görünmüyor ben paracard ı subeden isimsiz olarak aldım hiç kullanmadım ondan mıdır.acaba
  • Kart ayarları var orda paracard seçince gelmesi lazım kişiye özel değil diye biliyorum kampanya
    Bu arada 16 Kasım'da 60 TL puani yatan oldu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekci35 -- 16 Kasım 2017; 14:35:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emekci35

Kart ayarları var orda paracard seçince gelmesi lazım kişiye özel değil diye biliyorum kampanya
    Bu arada 16 Kasım'da 60 TL puani yatan oldu mu

yok hocam kampanya görünmüyor kart ayaları diye bir yer de yok kart işlemleri var orada da sadece şifre değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L0D0S -- 16 Kasım 2017; 16:18:14 >

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.