< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_çavuş -- 16 Mayıs 2014; 1:47:49 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_çavuş -- 16 Mayıs 2014; 1:47:49 > |
Arkadaşlar demekki denizbank internetten %20 indirim kampanyasıyla zirvede bırakmış finali yapmış.
bu banka bitmiştir. |
Deniz mi? Lanet bir banka tam anlamıyla lanet, hatta lanet olası.. Hiçbir kampanyası olmasın ki şikayet kaydı açmış olmayayım. İkisini BDDK'ya bildirdim. Size de tavsiye ediyorum, mutlaka bu bankayı her olumsuz tutumu için bddk'ya şikayet edin.
https://ebulten.bddk.org.tr/esikayet/ Bu adres şikayette kullanacağınız ilgili linki içerir arkadaşlar. Bankanın en saçma uygulaması ise yükleme sonrası harcamış olduğum puanı geri alma tarihi geldiğinde eksi puana düşerek ekstreye yansıtması. Bu bankayı tüm platformlarda rezil etmek gerek. Aslında tüketici mahkemesi gibi mahkemelerde bu tip durumlar için tazminat davası açılıp bir kaç bin TL ceza ödeten de olmuş. Vaktim olsa ona bile uğraşacağım. Hiç dürüst bir banka değil, hiç.. Edit: imla |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 23 Nisan 2014; 1:46:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_çavuş -- 23 Nisan 2014; 1:51:15 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_çavuş -- 23 Nisan 2014; 17:21:09 > |